Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   474 / 1156
(#) zsoltee0001 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Ezen már túl vagyok, nincs változás, egébként nem azzal van a gond, hogy a gépemet fogná, mint írtam új a vas.
Üdv
(#) Gabó válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Milyen böngésző? Más oldalak jók? Pontosan milyen gép? Op rendszer? Miért pont avast... ?!
(#) zsoltee0001 válasza belfi2 hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Szia
IPtv-s modemrouter + arra kötött routeren keresztül netezek.
Kipróbáltam közvetlen a modemrouterre, de ugyanaz.
Érdekes, ha új nyitott ablakból gyorsan betölti a weboldal főoldalát, de ha azon belül kattintok akkor onnantól olvassa be atomlassan.
(Bocs a konyhanyelvért)
üdv
(#) zsoltee0001 válasza Gabó hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Mozilla, de chromot is próbáltam, ugyanaz.
(#) Gabó válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Gép paraméterei? Meg próbáld meg valami normális vírusírtóval. Gondolom az avast free van fent... Egy olyan gépet se láttam volna, amin jó lett volna.
(#) belfi2 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Próbáltad kitakarítani a böngészőt?

Linkeljél már be egy olyan oldalt amin nálad jelentkezik a probléma.Nekem is avast van fenn a gépen hadd lássam nálam is rossz e!
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2014
(#) zsoltee0001 válasza Gabó hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Processzor Intel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40GHz
Memória (RAM) 4,00 GB
nem volt egyszerű vágólapra könyörögni

Igen, avast free van, esélyes, hogy valami vírus blokkolná?

Ccleanert többször lefuttattam.

Azt írod ruoter után vagy . Nézd meg hogy a másik gépen hogy töltődik be az az oldal.

Idézet:
„IPtv-s modemrouter + arra kötött routeren keresztül netezek.
Kipróbáltam közvetlen a modemrouterre, de ugyanaz.”

Azon már nem tudok változtatni (Cisco EPC3925 ) azt mondták a t-home-nál a frissítést is központilag intézik.
Üdv
(#) zsoltee0001 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Megnéztem, nincs.
Ilyen 100%-on pörgő processzor bajom nincs szerencsére
(#) Leraz válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Szia.
Nekem is IPtv-s a net. Ilyen helyzetben én is voltam.Nálam a "megoldás" a modemek,boxok kikapcsolása és újraindítása segített de nem véglegesen. Rapszodikusan visszatér ez a gond és akkor kezdem az egészet elölről. Az ügyfélszolgálat is ezt ajánlja.
(#) zsoltee0001 válasza Leraz hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Szia
Sajnos ezen is túl vagyok, modem újraindítása se oldotta meg a gondot.
Viszont azt nem írtam, időnként totál el megy a net 1-2 percre, ilyenkor a tv is lefagy, majd magától újraindul, mondjuk mostanába ezt nem csinálta, inkább ez a weboldalak "lassú reakciója" idegesítő.
Próbáltam a hibát bejelenteni, de 20 percet várakozva az ügyintézőre meguntatam, inkább meg akarok győződni, hogy nem nálam van a gixer.
Üdv

Vagy én értettelek félre vagy te engem.
Mivel azt írtad „IPtv-s modemrouter + arra kötött routeren keresztül netezek" , feltételeztem hogy van másik gép is a környezetedben. Ezért kértelek hogy nézd meg egy másikon a betöltődést.
Ha a tv is lefagy akkor biztos nem hacsak nem digitális a tv.Gondolom sima scarton keresztül megy .

Másik PC is ugyanígy csinálja.
Szóval nem a tv fagy le, hanem a digitális átalakítója (scarton keresztül) így pontos!
De ez csak amikor bontja a kapcsolatot a modem, akkor csinálja.
Tehát a problémám 2 részből áll, aminek nem tudom, hogy van-e köze egymáshoz:

- időnkénti kapcsolatbontás (elmegy a net és a tv)
- lassú böngészési lehetőség agyonbannerelt szétflashezett weblapok esetén.

Idézet:
„Szóval nem a tv fagy le, hanem a digitális átalakítója”
Úgy értettem én is . Szerintem mindenféleképpen jelezd a szolgáltatónak , mert az sem jó ha PC-nek esel neki holott lehet semmi baja.
Csak az a baj hogy majd kimegy valaki rámér a sebességre , és ha akkor jó , akkor minden jó. Legalább is szerintük.Nem igazán tudok mit mondani.

Én ugyan nem vagyok szakembere az IPTV-nek de ez hálózati hiba. Nálam legalábbis. Amikor már a TV jel is elmegy akkor persze a net is leáll. Ilyenkor vagy karbantartás,bekötés van a szolgáltatónál vagy egyszerűen kevés a neked adott jel.
Igen, lehet összefüggés a kettő közt. Ugyanis hozzád egy meghatározott X mennyiség megy be. Azon osztozik a TV,net,telefon. Tehát ha megy a TV akkor kevesebb jut a netre.
Netán még wifit is használsz még rosszabb a helyzet.
(#) zsoltee0001 válasza Leraz hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

A tv teljesen más sávot foglal le, mondhatni semmi köze a nethez (de mégis)
a modem adatlapja a jelszinttel, amit régebben mellékeltem

Ennél többet nem tudok én se mint amit itt írnak.
Lényegében nálam 2 db vezetéken jön be 8,36 Mbit jel amin osztozik minden. Ugye ezután van egy szétválasztó aminél lejön a telefon és a másik vonal meg megy a modem/routerbe.
Ez osztja el a 3 kimenetét 3 TV-re és 1 PC-re. Na most ha elromlik az egyik tv box, már a net is akadozik.Amikor minden akad,leáll akkor a bejövő jellel van gond.
(#) Massawa válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Egy aproság elkerülte a figyelmed, hogy ez nem xDSL modem, hanem kábel modem ( azaz koaxialis a bemenete).
Ha ilyen a modemed és közé meg a TV közé egy beltéri is kell akkor a szolgáltato agyréméröl van szo ( no comment).
Ha TV-d a modemen kivül kap jelet ( a modemet kikapcsolhatod a TV-nek mennie kell) akkor egy jobb rendszer elöfizetöje vagy ( nem IPTV). Ezt jo lenne eldönteni, hogy segithessünk.
(#) cupika97 hozzászólása Júl 11, 2014 /

Sziasztok, nemtudom ért-e valaki a mostani technikához. Vettem egy jobb Gigabyte HD7850 2GB OC grafikuskártyát, ez nem egy csúcstechnikás de használtan megért 90€-t. Van videóvágó programom, pontosabban a Sony vegas 12 és a 13 is megvan. Ha renderelem a videót kilehet választani hogy mivel rendereljen, CPU-val vagy GPU-val. Kiválasztom a GPU-t és hozzákezdek a rendereléshez. A processzor 100 százalékon dolgozik, a GPU meg 10-15 on. Ha egyszer a GPU-t választom ki akkor miért nem azzal renderel?
(#) zsoltee0001 válasza Massawa hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Igen, mindkét tv-hez külön beltéri van, van analog tv is, de úgy tudom, hogy iptv.
Nem akarom tovább offolni, de szerintem szolgáltató hibáról van szó
(#) Massawa válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Ezen akkor nem is csodálkozok.
(#) kadarist válasza cupika97 hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Szia!
Ha a CPU-t választod ki, akkor hogyan alakul a terhelés?
(#) Gombszem válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Nálam semmilyen reklám nincs, és a proc. 0%-on van.
Firefox + Adblock Plus kiegészítő (hozzáadva EasyList, RuAdlist, Adblock Warning Removal List külső szűrők)

ff.jpg

(#) golem hozzászólása Júl 11, 2014 /

Sziasztok!
Van nekem egy Ati Radeon 9600 pro kártyám win 7 re nincs driver. már létöltotem egy nagy millió drivert de egyik se jó hozzá.
(#) mikrokapcsolo válasza golem hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Esetleg ami vista 64bit verzióhoz jó, az a win7-hez is jó általában. Keress olyat.
(#) golem válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Már végig próbáltam azt amit a neten találtam.
(#) belfi2 válasza golem hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Itt próbáltad már?
(#) bankimajki hozzászólása Júl 14, 2014 /

Sziasztok, ma vettem a kis Thinkpad-embe egy 3G/GPS modult (ZTE MF210 GPS opciós) és ehhez kellene nekem valami használható PC-s GPS szoftver. Tudtok ilyet ajánlani?

Üdv.: Miki
Következő: »»   474 / 1156
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem