Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Már régebben se volt, amikor utoljára kérdezted. Azóta semmi sem változott.
Jéé újra működik az oldal.....Én meg már a pc-m nek a felmenőit emlegettem mert egyszerűen nem reagált ha lenyomtam a bejelentkezés gombot.De hát semmi se tökéletes.
Mindegy ugyse tudom mi az a cache....Mostmár helyreàlt.
Általában Ctrl+F5 kombinációval újratölthető az egész oldal és akkor megoldódik.
Sziasztok! Egy kis zene: Bővebben: Link
Na akkor tanultam ma is valamit.Mert ugyan nyomogattam az újratöltés gombot ami működött de nem tudtam belépni most szerencsére jó.
Sziasztok! Úgy néz ki sikerrel jártam! Találtam egy épületgépészeti céget, tegnap voltam benn elbeszélgetésen. Az eddigiek alapján elég jónak tűnik, pénteken vagy köv hét hétfőn kezdek!
![]()
Én kínából szoktam rendelni amikor rámjön a shopping.Tinydeal.com ugyan egy hónap míg ideér, de vannak jó dolgaik. És occó!
![]()
Sziasztok!
Régebben ha jól emlékszem, volt itt a HE-n egy lámpagyűjtős topik. Hogyhogy eltűnt?
Simpi begyűjtötte mindet!
![]()
Annyira begyűjtötte, hogy nézni se lehet?
![]() De valójában mi lett a topikkal?
Nem semmi. Olyan a kertje, akár egy alállomás. Bővebben: Link
Be lett fagyasztva és zárolva a felhasználók elől, pár indulatos személy miatt.
Mivel ebbe kivételesen nincs elektronika, és nem tudom mi lenne jó megoldás, ezért itt kérdezek. Olyan megoldás érdekelne, ami ezzel a szűrővel kompatibilis. Ebbe jelenleg házilag készített szűrőoszlop van, ami abból áll, hogy középen egy hálós cső, alul és körbe, tetején szivacs. Ez jól teszi a dolgát, de nem eléggé, mert így se egészen tiszta víz jön vissza. Nem átlátszó, csapvíz a cél, csak a finomabb részecskék megmaradnak. Arra gondoltam, hogy vagy vastagabb, sűrűbb szivacs (itt nem tudom mennyire befolyásolná a motor szívó teljesítményét), vagy a szivacs és a rács közé valami vékony, de finom szűrő. Vagy lerövidítem a csövet, és a tetejére valami más szűrőréteg. Valami olcsóbb megoldás kellene, mert teknősök terráriumát szűri, ahol eléggé sűrűn kell takarítani.
Hello!Próbáld ki a vatelint! KÉP Az apróbb részeket is ki fogja szűrni.Méteráru boltban pár száz forintért kapsz belőle rengeteget.Viszont sűrűbben kell majd takarítani.Akvarisztikai üzletekben perlonvatta néven árulják horror áron.Legfelülre tegyél belőle.
Így kép alapján, hasonlít a hangláda bélésére szolgáló anyagra. Itthon van is belőle valamerre, ki is próbálom köszi!
A tisztítás így is napi szinten van nagyjából.
sargarigo, zolika60:
Köszönöm! Ma leszereltem a mostani (volt munkahelyemen) honlap még leadom a szerszámokat, és hétfőn kezdek az új helyen ![]()
Sziasztok!
Találkozott már valaki a csatolt képen látható problémával Google Chrome alatt?
Szerintem te biztosan.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |