Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudom, hogy nem az, de csak ez volt ilyen jellegű szerszám, pedig végiglapoztam az egészet, ennyivel tudtam segíteni.
Nekem ilyen van. Teszi a dolgát.
Na, az utcában lévő jelenleg nem üzemelt, ezért előkerestem a sajátomat, amin szintén 30db IR led van. Jelentem, a helyzet siralmas. Amit a kamerám lát, az éppen egy kis fény, a saját kamerája pedig mivel nem működik, ezért nem tudom, de annak kissé jobb volt a megvilágítás. Valószínüleg ez erősen függ attól, hogy milyen tartományban világít a led, de ezzel nem volt jó.
Egyébként a tesztvideó ITT van, a minőségrontás a kisebb méret miatt kellett, de a lényeg látszik, azaz, hogy nem látszik. Érdemes lenne egy pár fajta diódából beszerezni, azokat egy panelre összetenni, és megnézni a kamerával, hogy hogy látja. Ui.: Megnéztem a telefonommal, azzal is ugyanez a helyzet.
Ugyanilyenem volt kékben. Muszáj vennem egy ilyet.
Köszönöm a fáradozásodat.
Már meg is nézheted.
![]() ![]()
Így van, nálunk a meleg víz sarokszelepe volt nagyon megszorulva, úgyhogy örülök, hogy pirosat kaptam, a kék nem lett volna jó.
![]()
Nálunk tévedésből fordítva van a jelölés. Kék a meleg. Nincs hozzá fogó.
![]()
Hát ez probléma.
![]() ![]()
Ránéztem futólag a Platform-ra, valami vidéki cég. Hol van Pesten boltja?
Budaörs 2040 Károly király útja 145, és Budapest 1107 Ceglédi út 1-3.
Mennyire vagy ismerős ezeken a környékeken? A Budaörsi a tesco mellett van, a Budapesti pedig az Üllői úton az Ecseri út kereszteződésénél bent egy kisebb telken, azt hiszem egy aldi mellett. A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2014
Így van az Ecseri útnál kell leszállni a Metróról, és a Burger King irányába elindulni, az Üllői út másik oldalán van, a X. kerületi oldalon. (A templom van a IX. kerületi oldalon.
![]() ![]() Itt van: Platform áruház
Pontosan, csak, ha most megy arra, hatalmas vakondtúrás van a villamos vonalán
![]()
Most bizony megijedtem, mert az enyém bizony REMS és sárga, akkor lehet hogy csak gázvezetékekhez használhatom?
![]()
Sziasztok!
Remélem van itt pár asztalos vénájú mestes is! ![]()
Ez sajnos ilyen. Esetleg kipróbálhatsz egy ilyen beavatkozást. Bővebben: Link . Tudom, hogy nem az a tipus, de hátha segít.
A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2014
Azért köszönöm a fáradozásod!
Csak hétköznap, mert a hétvégéken pótlóbuszok járnak azon a szakaszon.
Ezt a videót már láttam. Akkor ennyi. Legfeljebb kiszedem belőle a motort, a többit pedig kihajítom a fenébe.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, segítséget. ~15 évig arra jártam az anyósomékhoz (J.A. ltp.), a Fészekben többször vásároltunk. Bringával szoktam arra járni (rossz időben, Metró). '66-ban az első 4 emeletesben házibuliztunk!
![]() 'Sutkovicsoknak meg annyi.... ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2014
Nagyon belassult az élet, látom mindenki a strandon sütkérezik..
Mi furcsa van a képen? ![]()
Nekem fekete svédfogóm van, megyek ki is dobom, semmire nem jó ezek szerint. Köszi fiúk, hogy szóltatok, megyek veszek én is pirosat, kéket, sárgát
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2014
Ki ne dobd! Kőolajvezetékhez való. Ritka darab.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2014
Ha kell,nekem van hozzá átalakító készletem is
![]() ![]()
Eddig nem tűnt fel a termékleírásban:
"Addig nyúlik, amíg el nem szakad 180%" Igaz, nem is olvastam eddig.
Milyen szerencse, hogy nem nyúlik tovább. Képzeld el, hogy elszakítod, de csak nyúlna tovább mint a rétes.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |