Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudom, hogy nem az, de csak ez volt ilyen jellegű szerszám, pedig végiglapoztam az egészet, ennyivel tudtam segíteni.
Nekem ilyen van. Teszi a dolgát.
Na, az utcában lévő jelenleg nem üzemelt, ezért előkerestem a sajátomat, amin szintén 30db IR led van. Jelentem, a helyzet siralmas. Amit a kamerám lát, az éppen egy kis fény, a saját kamerája pedig mivel nem működik, ezért nem tudom, de annak kissé jobb volt a megvilágítás. Valószínüleg ez erősen függ attól, hogy milyen tartományban világít a led, de ezzel nem volt jó.
Egyébként a tesztvideó ITT van, a minőségrontás a kisebb méret miatt kellett, de a lényeg látszik, azaz, hogy nem látszik. Érdemes lenne egy pár fajta diódából beszerezni, azokat egy panelre összetenni, és megnézni a kamerával, hogy hogy látja. Ui.: Megnéztem a telefonommal, azzal is ugyanez a helyzet.
Ugyanilyenem volt kékben. Muszáj vennem egy ilyet.
Köszönöm a fáradozásodat.
Már meg is nézheted. Lefényképeztem Neked a dobozát is, ha a Platformban jársz akkor könnyen megtaláld.
Így van, nálunk a meleg víz sarokszelepe volt nagyon megszorulva, úgyhogy örülök, hogy pirosat kaptam, a kék nem lett volna jó.
Nálunk tévedésből fordítva van a jelölés. Kék a meleg. Nincs hozzá fogó.
Hát ez probléma. Ha elromlik a csap akkor hozhatjátok a kútról a vizet.
Ránéztem futólag a Platform-ra, valami vidéki cég. Hol van Pesten boltja?
Budaörs 2040 Károly király útja 145, és Budapest 1107 Ceglédi út 1-3.
Mennyire vagy ismerős ezeken a környékeken? A Budaörsi a tesco mellett van, a Budapesti pedig az Üllői úton az Ecseri út kereszteződésénél bent egy kisebb telken, azt hiszem egy aldi mellett. A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2014
Így van az Ecseri útnál kell leszállni a Metróról, és a Burger King irányába elindulni, az Üllői út másik oldalán van, a X. kerületi oldalon. (A templom van a IX. kerületi oldalon. ) Egy marha nagy tábla hirdeti a Platform áruházat, a Lidi mellett van egészen pontosan. Régen Fészek áruháznak hívták ezt a boltot, aztán lett csak Platform.
Itt van: Platform áruház
Pontosan, csak, ha most megy arra, hatalmas vakondtúrás van a villamos vonalán
Most bizony megijedtem, mert az enyém bizony REMS és sárga, akkor lehet hogy csak gázvezetékekhez használhatom?
Sziasztok!
Remélem van itt pár asztalos vénájú mestes is! Van egy Güde GBS 200 típusú szalagfűrészem. Kartonpapírt és vékony faágakat (max. 3 cm átmérő) szoktam vele vágni, amelyek begyújtáshoz/grillezéshez tökéletesek. Tudom, hogy csak hobbi gép, nem is ipari használásra van befogva. A gondom az, hogy nagyon gyorsan elszakadnak a fűrészlapok. Próbáltam már többfélét, az eredmény kis különbségekkel kb. megegyező. A kerekek nem ütnek, nem lógnak a csapágyak, a gép is viszonylag simán fut. Gondolom a kis kerékátmérő a probléma (205 mm), túl nagyot hajlít a fűrszlepon. Tudok vele valamit csinálni, vagy ez ilyen?
Ez sajnos ilyen. Esetleg kipróbálhatsz egy ilyen beavatkozást. Bővebben: Link . Tudom, hogy nem az a tipus, de hátha segít.
A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2014
Azért köszönöm a fáradozásod!
Csak hétköznap, mert a hétvégéken pótlóbuszok járnak azon a szakaszon.
Ezt a videót már láttam. Akkor ennyi. Legfeljebb kiszedem belőle a motort, a többit pedig kihajítom a fenébe.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, segítséget. ~15 évig arra jártam az anyósomékhoz (J.A. ltp.), a Fészekben többször vásároltunk. Bringával szoktam arra járni (rossz időben, Metró). '66-ban az első 4 emeletesben házibuliztunk!
'Sutkovicsoknak meg annyi.... A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2014
Nagyon belassult az élet, látom mindenki a strandon sütkérezik..
Mi furcsa van a képen?
Nekem fekete svédfogóm van, megyek ki is dobom, semmire nem jó ezek szerint. Köszi fiúk, hogy szóltatok, megyek veszek én is pirosat, kéket, sárgát
Ki ne dobd! Kőolajvezetékhez való. Ritka darab. Pakurához is jó. Bár ahhoz inkább 5"-os, vagy nagyobb kell.
Ha kell,nekem van hozzá átalakító készletem is . Így univerzálissá tehető a fogó. Fogóátalakítókészlet.
Eddig nem tűnt fel a termékleírásban:
"Addig nyúlik, amíg el nem szakad 180%" Igaz, nem is olvastam eddig.
Milyen szerencse, hogy nem nyúlik tovább. Képzeld el, hogy elszakítod, de csak nyúlna tovább mint a rétes.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |