Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Szia!
Köszi, de ez nem kapcsolási rajz csak egy beállítási leírás.
Tudom meg van a rajz is csak sajnos 25Mb azt ide nem tudom neked feltenni , de még mailen sem .
Pontosan melyik része kellene megpróbálom kiszedni belőle.
Sziasztok!
Behringer QX1202 USB típusú keverőmhöz keresek "service manual"-t, vagy bármilyen formátumú kapcsolási rajzot. Két mikrofon csatorna gerjed és az egyik oldal nem szól.
EMG2896 szervorendszerű feszültségstabilizátor.
Keresem a fenti typ. 5/10kVA-es fesz stab. kapcsolási rajzát. A szabályozó motor bekötése bonyolultnak tünik, ezért kérem a segítségeteket. Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2014
Sziasztok!
Olyan erősítő kapcsolást, nyák tervet és alkatrész listát szeretnék kérni tőletek ami 8 Ω-on legalább 500W teljesítményt le tud adni. Teljesítményben ettől csak felfelé mennék. Lehet felőlem akár a 20 KW-os erősítő is csak a kapcsolás a nyákterv és az alkatrész lista meg legyen hozzá! Előre köszönöm a segítségeteket tisztet kollégák!
Estét. Ennek a típusnak keresném a kapcsolási rajzát,ez egy Sinaclair QL billentyűzete,az enyémben még fóliás van de a fólia szakadt így a gép használhatatlan. Ezért is keresem a kapcsolási,illetőleg ha fellelhető a nyákrajz is nagyon érdeklene,mivel akkor utángyártanám,és nem 7000Ft-omba fájna bele a billentyűzet.
Mennyire szakadt? Valami vezető ragasztóval nem javítható?
Sajnos nem ezt már a Kezdő kérdések c. topicban kitárgyaltuk,sajons teljesen menthetetlen a fólia billetyűzete. Ezért keresem a nyáklapos verzió kapcsolását.
helló
a fenti táphoz keresek rajzot ha valaki tudna segíteni...(vagy UPS 500 -as) Az a baja, hogy nem kapcsol be, a vezérlőegység sem müködik, nincs beep, sem LED világítás... Az aksi jó állapotban van. Köszi!
Ez itt?
Ha jól megnézed, találsz még service manuálhoz is linket az oldalon!
Megpróbálom,köszönöm.
sajnos ez csak "user manual", rajzot nem tartalmaz, de azért köszi!
Sziasztok!
Keresem a Videoton Szimfonia de Luxe (R4430) rádió kapcsolási rajzát , nagyon fontos lenne , ha valakinek megvan és eltudja küldeni nagyon nagyon hálás lennék.Köszönöm
Szia! Parancsolj!
Szia! Köszönöm szépen
Sziasztok! Ismét én vagyok , szükségem lenne egy Videoton R035FI rádió kapcsolására is! Megköszönném ha valaki eltudná küldeni !
Szia!
Bővebben: Link
Hogy lehetne indukciós töltéssel kerékpárküllőn elhelyezett LED-eket folyamatosan világíttatni?
Szóval, ha a villán lenne az adó, és a keréken 1 vevő tekercs, akkor az körönként csak egyszer találkozik, és ekkor kéne a következő találkozásig, mondjuk 2-3mp világításra elég teljesítményt átadni, majd addig világítani.
Valahogy így!
Na jó , ez elemes, de nézd át ezeket, biztosan találsz ötleteket! A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2014
Ezeknek köze nincs ahhoz amit kérdeztem. Én egy DC pl. egyenirányított dinamóból adnám az energiát hangolt rezgőkörön át. Mint az indukciós töltők, vagy a skory-féle vezeték nélküli LED. Csakhogy azok folyamatosan megfelelő távolságban vannak, és 1 LED-re vannak méretezve, és nem kell egy pillanatnyi találkozás után másodpercekig világítaniuk. Ezekről a megoldásokról én is tudok, de véleményem szerint amit én akarok, az olcsóbb, és hasznosabb, és egyszerűbb. Nem kell elemet cserélni, nem kell sok/nagy tekercs, nem kell mágnes, nem kell külön kapcsolni, csak akkor fogyaszt/terhel, ha akarom, egyszerre, és külön is tudom kapcsolni az első/hátsó kereket, ahogy tetszik. Csak 4 kis tekercs kell a teljesítmény átadáshoz, ami könnyű, nem feltűnő. De ugye konkrétan ilyen tudtommal nincs egyenlőre.
Látom nem nézted meg a videókat.
Ott találtál volna olyant is ami indukciós elven működik. Ha egy erős állandómágnest(vagy többet mint a videón) teszel a villára, és a küllőkre tekercset szerelsz, onnan meg tudsz hajtani ledeket egy diódán és kondin át. Nem kell semmiféle dinamó meg csatoló tekercsek. Ez például ilyen, csak a villán a villogó, nem a küllőn. Minél többet bonyolítod, annál több a hibalehetőség, és a fogyasztás.
De az olyan mágnes drága, meg nagyobb tekercs kell, plusz nehezebb, plusz akkor is indukál, ha nem akarom, de ezeket leírtam... Az most mindegy, hogy dinamó, vagy akku, vagy elem, vagy mi. De dinamó amúgy is van, és azt akkor kapcsolom be ha akarom, és úgy is csak sötétbe látszana jobban, na mindegy, minden érv emellett szól. Meg nem akarok villogtatni se.
Szervusztok!
Szükségem lenne az Indesit VITL85-ös mosógép vezérlőjének a kapcsolási rajzára. Segitségeteket előre is köszönöm.
Szia!
A panel ilyen ránézésre?
Szervusz!
A panel nem így néz ki. Mindjárt teszek fel egy képet csak legyen egy kis szufla a fényképezőgép akksijába.
Ez a panel .
Szervusz!
Itt van két kép. |
Bejelentkezés
Hirdetés |