Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   263 / 377
(#) kokozo válasza eyess hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Szia!
Köszi, de ez nem kapcsolási rajz csak egy beállítási leírás.
(#) eyess válasza kokozo hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Tudom meg van a rajz is csak sajnos 25Mb azt ide nem tudom neked feltenni , de még mailen sem .
Pontosan melyik része kellene megpróbálom kiszedni belőle.
(#) Bassmester hozzászólása Aug 3, 2014 /

Sziasztok!
Behringer QX1202 USB típusú keverőmhöz keresek "service manual"-t, vagy bármilyen formátumú kapcsolási rajzot. Két mikrofon csatorna gerjed és az egyik oldal nem szól.
(#) tothgyula hozzászólása Aug 10, 2014 /

EMG2896 szervorendszerű feszültségstabilizátor.
Keresem a fenti typ. 5/10kVA-es fesz stab. kapcsolási rajzát. A szabályozó motor bekötése bonyolultnak tünik, ezért kérem a segítségeteket. Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2014
(#) akos153 hozzászólása Aug 10, 2014 /

Sziasztok!

Olyan erősítő kapcsolást, nyák tervet és alkatrész listát szeretnék kérni tőletek ami 8 Ω-on legalább 500W teljesítményt le tud adni.
Teljesítményben ettől csak felfelé mennék. Lehet felőlem akár a 20 KW-os erősítő is csak a kapcsolás a nyákterv és az alkatrész lista meg legyen hozzá!

Előre köszönöm a segítségeteket tisztet kollégák!
(#) reloop válasza akos153 hozzászólására (») Aug 10, 2014 /

Szia! Van a cikkek között egy 600W-os.
(#) szikorapéter hozzászólása Aug 12, 2014 /

Estét. Ennek a típusnak keresném a kapcsolási rajzát,ez egy Sinaclair QL billentyűzete,az enyémben még fóliás van de a fólia szakadt így a gép használhatatlan. Ezért is keresem a kapcsolási,illetőleg ha fellelhető a nyákrajz is nagyon érdeklene,mivel akkor utángyártanám,és nem 7000Ft-omba fájna bele a billentyűzet.
(#) proba válasza szikorapéter hozzászólására (») Aug 12, 2014 /

Mennyire szakadt? Valami vezető ragasztóval nem javítható?
(#) szikorapéter válasza proba hozzászólására (») Aug 12, 2014 /

Sajnos nem ezt már a Kezdő kérdések c. topicban kitárgyaltuk,sajons teljesen menthetetlen a fólia billetyűzete. Ezért keresem a nyáklapos verzió kapcsolását.
(#) bando hozzászólása Aug 13, 2014 /

helló
a fenti táphoz keresek rajzot ha valaki tudna segíteni...(vagy UPS 500 -as)
Az a baja, hogy nem kapcsol be, a vezérlőegység sem müködik, nincs beep, sem LED világítás...
Az aksi jó állapotban van.
Köszi!
(#) Robikk válasza bando hozzászólására (») Aug 13, 2014 / 1

Remélem segítettem
(#) Szpisti válasza szikorapéter hozzászólására (») Aug 13, 2014 /

Ez itt?
Ha jól megnézed, találsz még service manuálhoz is linket az oldalon!
(#) szikorapéter válasza Szpisti hozzászólására (») Aug 13, 2014 /

Megpróbálom,köszönöm.
(#) bando válasza Robikk hozzászólására (») Aug 13, 2014 /

sajnos ez csak "user manual", rajzot nem tartalmaz, de azért köszi!
(#) tuskabalazs hozzászólása Aug 15, 2014 /

Sziasztok!

Keresem a Videoton Szimfonia de Luxe (R4430) rádió kapcsolási rajzát , nagyon fontos lenne , ha valakinek megvan és eltudja küldeni nagyon nagyon hálás lennék.Köszönöm
(#) reloop válasza tuskabalazs hozzászólására (») Aug 16, 2014 /

Szia! Parancsolj!
(#) tuskabalazs hozzászólása Aug 16, 2014 /

Szia! Köszönöm szépen
(#) tuskabalazs hozzászólása Aug 17, 2014 /

Sziasztok! Ismét én vagyok , szükségem lenne egy Videoton R035FI rádió kapcsolására is! Megköszönném ha valaki eltudná küldeni !
(#) Qju válasza tuskabalazs hozzászólására (») Aug 17, 2014 /

(#) gyulank hozzászólása Aug 18, 2014 /

Hogy lehetne indukciós töltéssel kerékpárküllőn elhelyezett LED-eket folyamatosan világíttatni?
Szóval, ha a villán lenne az adó, és a keréken 1 vevő tekercs, akkor az körönként csak egyszer találkozik, és ekkor kéne a következő találkozásig, mondjuk 2-3mp világításra elég teljesítményt átadni, majd addig világítani.
(#) Szpisti válasza gyulank hozzászólására (») Aug 18, 2014 /

Valahogy így!

Na jó , ez elemes, de nézd át ezeket, biztosan találsz ötleteket!
A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2014
(#) gyulank válasza Szpisti hozzászólására (») Aug 18, 2014 /

Ezeknek köze nincs ahhoz amit kérdeztem. Én egy DC pl. egyenirányított dinamóból adnám az energiát hangolt rezgőkörön át. Mint az indukciós töltők, vagy a skory-féle vezeték nélküli LED. Csakhogy azok folyamatosan megfelelő távolságban vannak, és 1 LED-re vannak méretezve, és nem kell egy pillanatnyi találkozás után másodpercekig világítaniuk. Ezekről a megoldásokról én is tudok, de véleményem szerint amit én akarok, az olcsóbb, és hasznosabb, és egyszerűbb. Nem kell elemet cserélni, nem kell sok/nagy tekercs, nem kell mágnes, nem kell külön kapcsolni, csak akkor fogyaszt/terhel, ha akarom, egyszerre, és külön is tudom kapcsolni az első/hátsó kereket, ahogy tetszik. Csak 4 kis tekercs kell a teljesítmény átadáshoz, ami könnyű, nem feltűnő. De ugye konkrétan ilyen tudtommal nincs egyenlőre.
(#) Szpisti válasza gyulank hozzászólására (») Aug 18, 2014 /

Látom nem nézted meg a videókat.
Ott találtál volna olyant is ami indukciós elven működik.
Ha egy erős állandómágnest(vagy többet mint a videón) teszel a villára, és a küllőkre tekercset szerelsz, onnan meg tudsz hajtani ledeket egy diódán és kondin át. Nem kell semmiféle dinamó meg csatoló tekercsek.
Ez például ilyen, csak a villán a villogó, nem a küllőn.
Minél többet bonyolítod, annál több a hibalehetőség, és a fogyasztás.
(#) gyulank válasza Szpisti hozzászólására (») Aug 18, 2014 /

De az olyan mágnes drága, meg nagyobb tekercs kell, plusz nehezebb, plusz akkor is indukál, ha nem akarom, de ezeket leírtam... Az most mindegy, hogy dinamó, vagy akku, vagy elem, vagy mi. De dinamó amúgy is van, és azt akkor kapcsolom be ha akarom, és úgy is csak sötétbe látszana jobban, na mindegy, minden érv emellett szól. Meg nem akarok villogtatni se.
(#) Jambi hozzászólása Aug 19, 2014 /

Szervusztok!
Szükségem lenne az Indesit VITL85-ös mosógép vezérlőjének a kapcsolási rajzára. Segitségeteket előre is köszönöm.
(#) jan15 válasza Jambi hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Szia!
A panel ilyen ránézésre?
(#) Jambi válasza jan15 hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Szervusz!
A panel nem így néz ki. Mindjárt teszek fel egy képet csak legyen egy kis szufla a fényképezőgép akksijába.
(#) Jambi válasza jan15 hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Ez a panel .
(#) .colin válasza Jambi hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Üdv! Másik oldalát is lefényképezed?
(#) Jambi válasza .colin hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Szervusz!
Itt van két kép.
Következő: »»   263 / 377
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem