Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ohh, épp mennék feküdni, elolvastam a muffint, rágondoltam és úúgy megkívántam Nah most mire elalszok Akartam volna hogy küldj mailba egy kicsit, de látom elfogyott
tegnap 24 darabot sütöttem akkor legközelebb mennyit süssek? 100-at?
akkor nem csak én szoktam konyhatündér lenni
nem kell még lefeküdni aludni hanem sütni kell pár darabot és máris heppi lesz minden könnyen elalszol mert nem nyomaszt a látvány :yes: :yes:
Annyi elég ahány regisztrált tag van az oldalon Nah jó ezt megszorozzuk kettővel hogy kapjon mindenki kettőt anyi kb. elég is lesz
Nemakarhassuk sergei kollégát az őruletbe kergetni, azthiszem én beérem egy-el,..
akkor holnap nem kell mennem melozni ha mindenkinek sütni akarok 2 darabot
Van egy jobb öteletem... Mindenkinek megadjuk a receptet és minden regisztrált tag süt kettőt aztán felezünk
ha ez lenne a legkissebb gondom hogy mindenkinek jusson kettö akkor én lennék a világ legboldogabb embere
rendben benne vagyok de mivel mikor hazaértem és láttam hogy muffin hiányvan igy sütöttem párat.nem lettek a legszebbek mert valamiért a közepe összeeseik szerintem gyorsan sütöttem.
az ize mennyei kakos csokis izelitésnek egy kép
Hát mostmár tényleg elcsúszna kettő is,.. Lassan látom, hogy már 11db ilyen " " smile pattog, most az enyémmel 12db,.. De`jól néznek ki hé! S, jó dolga van a cicának,.. :hamm:
Nah szóval mikor mehetünk nálad vendégségbe? Amúgy itt szapad pattogós smile-t használni Ha itt nem akko öteletem sincs hogy hol lehetne
Nem mondtam, hogy nemlehet, csak unalmamban megszámoltam a muffinról elmélkedve,..
bármikor lehet jönni.de akkor jöjjön az egész forum is nem? tolunk egy kertipartis muffin napot
szerk: a végén kiderül hogy a fél banda muffin függö
Egy óriási kerti muffin party Kicsit hideg van de nem baj Öltönybe kell menni?
Nyakkendőt szerzünk addig...
De egy receptet feldobhatnál, illetve nem is egy receptet, hanem A RECEPTET!!! Dehát a muffin-függőség az szerintem mindenkiben benne van.
én ebböl szoktam sütögetni 50 féle muffin
Már épp menni akartam aludni, de gondoltam benézek még ide, hogy miújság...
Erre tessék, felkeltették az étvágyamat! Most mehetek a hűtőhöz, nassolni valamit, mert így nem fogok tudni elaludni... (Remélem találok valami finit!)
Egy jó nagy zsíroskenyér némi lilahagymával, tetején pirospaprikával, kis uborkával sokat tud javítani a közérzeten
Aztán az egészet megkoronázni némi sör megpisszentéssel! Fugázás kell ugyi!
Sziasztok!
Kitaláltam hogyan lehetne kékkel írni a Forumba, mint a moderátorok ezt csak akkor csinálom, meg ha valamelyik a 8 közül megengedi. Üdv: Laci
Ha HTML tag használatával a cellahátteret szeretnéd módosítani, akkor csak szólok, hogy valamelyik hsz-ben olvastam, nem szabad ezeket használni
Attól, hogy kék lesz a háttér, attól még nem lesz moderátori státuszú a hozzászólásod... szóval
No lássuk, egy kis érdekesség,.. Melyik fórumtársnak sikerül boldogulnia velük,.. Nekem csak a lányt sikerült megcsinálnom, biztos annyira futja a szürkeállományom,.. A kocka nagy falatnak bizonyult,..
Sok sikert hozzá,.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |