Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Inverteres hegesztőtrafó
nekem meg ez az oldal jön be a linkedre!
Szia!
Ugyan az a lap, csak Neked Oroszra van a nyelv állítva, így Rubelbe hozza az árakat. A jobb felső sarokban/a magyar zászló mellett/ állítsd a nyelvet angolra, mentés után már dollárban hozza az árakat. Kínai cég, Kínából jön az árú. Nekem már úton van. jani
Pontosan három dolgot lehet állítani:
Cél ország Pénznem Nyelv, Magyar is van benne.
Gyanúsan olcsónak tűnik, kíváncsi leszek rá. Ennek még onnét rendelve is majd kétszer ennyibe kellene kerülni, de legyen szerencséd vele.
Szia!
Kíváncsiságból rendeltem, 400Ft/db -ra jön ki az ára.Na majd kiderül. jani
üdvözletem minden kedves fórumozónak!
Azért regisztráltam a fórumra mert segítséget szeretnék kérni. Következő lenne a problémám: Van egy magyar mig có hegesztőm, 1fázisú és 160 amperos. Mikor abbahagyom a hegesztést és a pisztolyból kilógó huzaldarabot nekiérintem a hegesztendő anyagnak akkor mindig szikrázik egyet. Hogy ez természetes vagy valami hiba forrása lehet? Amúgy a gép tökéletesen működik. Rendszeresen karbantartott,nem vasporos mindig tiszta belülről is. A munkakábel is új rajta,de a régivel is ezt csinálta. Igazából nem értek nagyon ezekhez az elektronikai dolgokhoz azért kérném a hozzáértők segítségét.Hogy maradjon így vagy valamit cseréljek ki rajt? Először mágneskapcsoló cserére gondoltam,de addig nem akarok cserélni semmit még nem valószínűsíthető a dolog. Előre is köszönöm.
Szia!
Szerintem nincs baja a gépednek,ha csak egyszer szikrázik azután,ha abbahagyod a hegesztést.Nem ismerem a gépet,de valószínű,hogy vannak benne kondenzátorok a szekunder oldalon,nincs vagy tönkrement a kisütő ellenállásuk és a bennük tárolt energia távozik szikra képében.Leveszed az oldalát és megnézed,biztosan meg fogod találni.Van topikja is,ahol bátran kérdezhetsz,fogsz kapni segítséget.Bővebben: Link
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, igen csak egyetlen egy gyenge szikra van, utána ha már hozzáérintem semmi.
Még egyszer köszönöm szépen. A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2014
Lehet Te vagy orosz területen, s az IP címből, autómatikusan oroszul kapod. De az is lehet, hogy az oldal bolond, met én be vagyok regelve, Ír-ben lakok, s néha Spanyolul beszél hozzám Egyébként tényleg jó cuccaik vannak, többmindent vettem már, nem volt gond. Olcsók, és gyorsak, főleg, ha nagyobb menyiség kell. Üdv: Mike
Szia!
Nálam rendben , Tubi56-nak jön Oroszul. jani
Teljesen mind1 lényeg, hogy jön az alkatrész!
Így ahogy mondod, most már megvárom, az kerül a gépbe.
Szerinted melyik jobb hővezető?-eddig én csak csillámot használtam. http://www.hestore.hu/prod_10030131.html http://www.hestore.hu/prod_10000069.html Nem ismerem ezeket a szigetelő gumikat.
Sziasztok!
Maradok a bevált csillám- szilikonzsír /"megcsúszkáltatva"/ alátét, rúgós alátét jól megtépve módszernél. http://elektrotanya.com/?q=hu/content/melyik-jobb-hoelvezeto jani
Ha megtéped, rosszabb lesz a hővezetés, mert az erősen meghúzott csavar deformálja a hűtőfület, emiatt nem tud teljes felületen felfeküdni. Meghúzni csak annyira kell,hogy a rugós alátét rendesen összeüljön.
Ott van az adatlapjukon az érték, már ha lehet neki hinni. Az egyik 0,4 a másik 0,8K/W.
A pasztákban nem a szilikonzsír a hővezető, hanem az alu vagy ezüst oxid vagy mifene por ami bele van keverve.
Használj kengyelt, az nagyobb felületen szorít, és nem deformál.
Én is csillámot használok! Jó az! Vagy kerámiát az is jó! Pasztát ne használjatok olyat amiben vezető van.
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2014
Tiszteletem Mindenkinek!
Eladó lenne E63 3C90-es ferrit mag. Ha kell valakinek, aki kapcsolóüzemű valamit (inv.hegesztőt, tápot) akarna építeni, jelezze nekem. http://www.tme.eu/en/details/e65_32_27-3c90/ferrite-cores/ferroxcube/ Ha összegyűlne annyi jelentkező, hogy a TME-től 50db-ot (25 egész magot) rendeljünk, akkor lényegesen olcsóbb lenne. Rendelési darabszámok (1db az egy fél magot jelent): 2db 3000ft+Áfa 10db 1790ft+Áfa 50db felett 1230ft+Áfa lenne a mag ára. Ebből 8db-ot (4 egész magot vállalnék). Vácon a Tali BT-nél még nem tudtam megkérdezni, hogy ők mennyiért adják, mert most üdülnek. Jövő héten állítólag már dolgoznak. A ferritmag néhány adata: Mag: ferrit; Anyag:3C90; 8600nH; 205g; 79000mm3; 540mm2; A:65mm A cséve árak alul vannak, a farnellnél azt hiszem olcsóbb. Üdv: Lóri
Sziasztok, kérdésem lenne hogy a maci igbt panelére ezen tipusú kondenzátort rakhatom e?
Kondi
Sziasztok!
Biztos vagyok benne, hogy itt van valahol de egyszerűen nem találom. Ha valakinek megvan lenne oly kedves és linkelne egy kapcsolási rajzot? Szeretnék építeni egy ilyen hegesztőt, ami megbirkózik a 2,5-es pálcával, de nem lelem a fórum sűrűjében a rajzot. Előre is köszönöm!
Építs 'Macit', a téma képei első (legrégebbi) oldalán ott van (s hozzá minden, amit tudni lehet).
Idézet: „Biztos vagyok benne, hogy itt van valahol de egyszerűen nem találom.” Bizony itt van és meg is találod, ha végig olvasod! Csak a rajz alapján nem biztos, hogy megtudod építeni, mert sok egyéb információ is kell hozzá ami a sorok között van. Olvass hidd el megéri.
Üdv!
Kérdeznék,hátha valaki tud segíteni. Adott 2db Gysmi inverter 1db 161 és 1db 165-ös. A szakszervizben azt mondták Power modul hibás mind kettő. Kérdezném van e mód valahonnan ilyet szerezni?
Ezután a szerviz segítség után keresnék hozzá rajzot, és magam megjavítanám...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |