Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mármint a fekvő A5-ös lapokat tudom majd egy álló lapra nyomtatni?
Igen, 2 darab A5-os lapot, egy A4-es lapra.
Most igazán nem értem, mit akarsz... Te írtad a vízre, hogy dcl. Ha már elolvastad a prefixumok választékát, láttál köztük ilyet?
Sziasztok. Ubuntu kodek telepítésben tudna valaki segíteni? Ha itt nem lehet akkor privátban.
Most, hogy utána nézett ő is tudja helyesen használni.
Köszönöm, sikerült!
Nincs mit. Orulok neki.
Nem említettem dcl-t (az valaki más lehetett ). Egyébként csak azért idéztem a prefixumokat és "okoskodtam/marháskodtam" velük, mert hagyomány útján kialakult jelölésimdoknál (mint a dkg) nehéz logikát keresni és a formális logikával is hülyeség jön ki.
Igazad van, nem Te írtad. Én a receptre válaszoltam, abban van rögtön az elején a 2,5 dcl víz. Utána joggal gondoltam - így mobilról -, hogy Tőle kapom a választ. Minden esetre ez nem logika, meg okoskodás kérdése. Úgy kell kezelni, mint tényt pláne, hogy ezek konkrét használatát a máig hatályos 8/1976 (IV.27.) számú minisztertanácsi rendelet kötelezővé tette. Nekem "eredetiben" meg is van.
Ismer valaki olyan cikket, vagy írást ami azzal foglalkozik, hogy hogyan legyünk sikeres társasági emberek? Ugyanis bármennyit törődök másokkal azok nem érdeklődnek utánam, s nem látogatnak. Már kezdek "bedepizni" emiatt.
Én is hasonló cipőben járok! Lassan én is lehúzhatom a rolót 23 évesen.....
Régi sláger: "Sohase mondd, hogy túl vagy már mindenen" és tovább is van. Hallgasd meg és hidd el mondandóját, úgy, hogy ezt korosabb ember írta, az ő korára értve. 23 évesen pedig még sok sok idő, és lehetőség van.
A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2014
Az lehet hogy sok lehetőség és idő áll előttem, de már úgy ki vagyok most égve mint egy lapát hamu
Úgy gondolom, hogy elsősorban a szeretteiddel és magaddal kell foglalkoznod. Amikor meg már valami saját dologban sikereket értél el, hirtelen túl sok barátod is lesz és majd mind nyaggat. Egyszerű, bevált recept...
Úgy gondolom, hogy értem már el sikereket, de lehet hogy nem ugyan olyan sikerekre gondolunk, te miféle sikerekre gondolsz?
Épül a legény lakás. Gondolnátok hogy néhány kivételtől eltekintve teljesen egyedül építem? A külső méretek: 5x4,57m. A belső hasznos terület: 4,3x3,87m.
A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2014
Nem akarok beleugatni de a téglákat már ezer éve is kötésbe rakták. Sokkal erősebb a fal, vagy így sokkal gyengébb. Láttam már kész falat járdává borulni.
Vagy ilyen vastag vályogfalnál úgy, hogy egyik sor keresztben, mint itt, másik pedig hosszában két téglával.
Most találtam ezt a dalt:Bővebben: Link. Szerintem nagyon jó. A klip biztos lesz olyan akinek nem tetszik, de a dalszövegre kell figyelni. Biztos lesznek olyanok is akiknek a stílus nem tetszik, nem baj, de a dalszöveg szerintem benne van a legjobbak között. Alul a hozzászólások között ott a szöveg is. Eddig még nem ismertem ezt a zenekart, de meghallgatom a többi dalukat is.
Huszonéves banda, a halál a májra számmal "futottak" be.
Tegnap hallottam: "Te milyen májirtót szedsz?". azaz "Mit iszol?".
A hozzászólás módosítva: Aug 21, 2014
Kell annál jobb? Bár ez a fal kicsit vékony. A mi házunknak 70-80cm-es vert fala van, az magában helyettesíti a klímaberendezést.
Megbocsáss, nálunk már 20 éve nemépítenek vályogból házat. Ezért csodálkozom.
Felénk sem gyakori, de attól még jó. Kevesen vannak akik a régi technikát használják, pedig olcsó és környezet kímélő.
Amúgy nagyon jó hőszigetelő is, télen meleg, nyáron hűvös.
A vályog anyaga szinte ingyen van, ha valaki maga megcsinálja, ingyen fal. Ahhoz képest, ha venni kellene a téglát meszet stb. Némi javítgatásokkal (az is ingyen) 100 évig is jó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |