Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2341 / 3609
(#) mikrokapcsolo válasza cupika97 hozzászólására (») Aug 19, 2014 /

Mármint a fekvő A5-ös lapokat tudom majd egy álló lapra nyomtatni?
(#) cupika97 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 19, 2014 /

Igen, 2 darab A5-os lapot, egy A4-es lapra.
(#) SzervízMacska válasza sooty hozzászólására (») Aug 19, 2014 /

Most igazán nem értem, mit akarsz... Te írtad a vízre, hogy dcl. Ha már elolvastad a prefixumok választékát, láttál köztük ilyet?
(#) jani1987 hozzászólása Aug 19, 2014 /

Sziasztok. Ubuntu kodek telepítésben tudna valaki segíteni? Ha itt nem lehet akkor privátban.
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 19, 2014 /

Most, hogy utána nézett ő is tudja helyesen használni.
(#) mikrokapcsolo válasza cupika97 hozzászólására (») Aug 19, 2014 /

Köszönöm, sikerült!
(#) cupika97 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 19, 2014 /

Nincs mit. Orulok neki.
(#) sooty válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Nem említettem dcl-t (az valaki más lehetett ). Egyébként csak azért idéztem a prefixumokat és "okoskodtam/marháskodtam" velük, mert hagyomány útján kialakult jelölésimdoknál (mint a dkg) nehéz logikát keresni és a formális logikával is hülyeség jön ki.
(#) SzervízMacska válasza sooty hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Igazad van, nem Te írtad. Én a receptre válaszoltam, abban van rögtön az elején a 2,5 dcl víz. Utána joggal gondoltam - így mobilról -, hogy Tőle kapom a választ. Minden esetre ez nem logika, meg okoskodás kérdése. Úgy kell kezelni, mint tényt pláne, hogy ezek konkrét használatát a máig hatályos 8/1976 (IV.27.) számú minisztertanácsi rendelet kötelezővé tette. Nekem "eredetiben" meg is van.

DSC_0097.JPG

(#) jani1987 hozzászólása Aug 20, 2014 /

Ismer valaki olyan cikket, vagy írást ami azzal foglalkozik, hogy hogyan legyünk sikeres társasági emberek? Ugyanis bármennyit törődök másokkal azok nem érdeklődnek utánam, s nem látogatnak. Már kezdek "bedepizni" emiatt.
(#) zoly15 válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Én is hasonló cipőben járok! Lassan én is lehúzhatom a rolót 23 évesen.....
(#) nagym6 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Régi sláger: "Sohase mondd, hogy túl vagy már mindenen" és tovább is van. Hallgasd meg és hidd el mondandóját, úgy, hogy ezt korosabb ember írta, az ő korára értve. 23 évesen pedig még sok sok idő, és lehetőség van.
A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2014
(#) zoly15 válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Az lehet hogy sok lehetőség és idő áll előttem, de már úgy ki vagyok most égve mint egy lapát hamu
(#) vicsys válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Úgy gondolom, hogy elsősorban a szeretteiddel és magaddal kell foglalkoznod. Amikor meg már valami saját dologban sikereket értél el, hirtelen túl sok barátod is lesz és majd mind nyaggat. Egyszerű, bevált recept...
(#) zoly15 válasza vicsys hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Úgy gondolom, hogy értem már el sikereket, de lehet hogy nem ugyan olyan sikerekre gondolunk, te miféle sikerekre gondolsz?
(#) jani1987 hozzászólása Aug 20, 2014 /

Épül a legény lakás. Gondolnátok hogy néhány kivételtől eltekintve teljesen egyedül építem? A külső méretek: 5x4,57m. A belső hasznos terület: 4,3x3,87m.
A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2014
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Nem akarok beleugatni de a téglákat már ezer éve is kötésbe rakták. Sokkal erősebb a fal, vagy így sokkal gyengébb. Láttam már kész falat járdává borulni.
(#) Ricsi89 válasza pjg hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Vagy ilyen vastag vályogfalnál úgy, hogy egyik sor keresztben, mint itt, másik pedig hosszában két téglával.
(#) pjg válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

De ott is az egyiket eltolva egy féllel.
(#) Ricsi89 válasza pjg hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Igen, természetesen.
(#) elektroncso hozzászólása Aug 20, 2014 /

Most találtam ezt a dalt:Bővebben: Link. Szerintem nagyon jó. A klip biztos lesz olyan akinek nem tetszik, de a dalszövegre kell figyelni. Biztos lesznek olyanok is akiknek a stílus nem tetszik, nem baj, de a dalszöveg szerintem benne van a legjobbak között. Alul a hozzászólások között ott a szöveg is. Eddig még nem ismertem ezt a zenekart, de meghallgatom a többi dalukat is.
(#) Action2K válasza elektroncso hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Huszonéves banda, a halál a májra számmal "futottak" be.
(#) pjg válasza Action2K hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Tegnap hallottam: "Te milyen májirtót szedsz?". azaz "Mit iszol?".
A hozzászólás módosítva: Aug 21, 2014
(#) cupika97 válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Most komolyan vályog?
(#) zolika60 válasza cupika97 hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Kell annál jobb? Bár ez a fal kicsit vékony. A mi házunknak 70-80cm-es vert fala van, az magában helyettesíti a klímaberendezést.
(#) cupika97 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Megbocsáss, nálunk már 20 éve nemépítenek vályogból házat. Ezért csodálkozom.
(#) zolika60 válasza cupika97 hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Felénk sem gyakori, de attól még jó. Kevesen vannak akik a régi technikát használják, pedig olcsó és környezet kímélő.
(#) Kari55 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Amúgy nagyon jó hőszigetelő is, télen meleg, nyáron hűvös.
(#) nagym6 válasza cupika97 hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

A vályog anyaga szinte ingyen van, ha valaki maga megcsinálja, ingyen fal. Ahhoz képest, ha venni kellene a téglát meszet stb. Némi javítgatásokkal (az is ingyen) 100 évig is jó.
(#) Kovidivi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Szia!
Köszi a receptet! Kipróbáljuk megígérem!
Következő: »»   2341 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem