Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ez már egész jó... vagyis ez is nagyon szép. Próbáld ki a Lazurán festéket és a vörösfenyő színt. ( lazúr festék ) Csak az oldószerest, a vizesnek szerintem nem jó a szine. ( meg kell hígitani egy picit és inkább több rétegben felhordani ) Utánna meg 3 réteg csónaklakk, mert az állítólag jobban bírja az uv-t. Én ajtókra, bútorokra használom, valami gyönyörű. Kissé munkaigényes, de ezt úgyis tudod...
Köszönöm a válaszokat.
Jó estét.
A poti vezérlését nem találom, fel tennéd még egyszer. S többféle távirányítóra fel lehet programozni ? Előre is kösz.
Elnézést, már én is tudom, nem jól értelmeztem. Ez bontott csati, boltban nem láttam még, csak nagyobbakat
Potit is relé vezérli, SONY távirányítókhoz jó, gombok kiválasztása igényed szerint beállítható, működésük is. Ezt jelenti, hogy lehet nyomógomb, vagy ki/be kapcsoló is.
A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2014
Sokáig én is ezt használtam, de idegesítő, hogy csak Sony-val működik, ez viszont megy akármivel;
Természetesen arra értettem, hogy ha a kollégának ez a barkács szint, akkor milyen lehet Nála a profi kivitel? Nagyon igényes munka, kár, hogy ritkán látni itt ilyet.
Viszont ez kevesebb kapcsolásra alkalmas (SONY táv. nem probléma, rengeteg van itthon.
Ebben az esetben külön is elismerésem, szép munka, nagyon!
Nagyon köszönöm. Az előlapi fa megmunkálása mofesa munkája.
Egy kis fiók-projekt!
Tegnapi nap eredménye ez az apró "Peak indikator". A kapcsolás egy weboldalról származik, apró módosításként a 10 mikrós kondenzátort 0,22-esre cseréltem, mert az eredeti verzióban a LED szinte folyamatosan világított. A tranyó, és a dióda olyan, amit a fiókban találtam, így nem pontosan olyanok, mint a rajzon, de a ketyere prímán működik!
Legközelebb fordíts kicsit több időt rá... Ez így elég izé...
Egyelőre még csak deszka modell. Itt van egy video a tesztről:
Bővebben: Link (Még dolgozok rajta...) A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2014
Szia!
Fettel kiugrott? A lámpák elalvása után indulhatnak.
Nem tudom, nem értek a forma1-hez. A kérés ez volt, ezt csináltam. Fernando Alonso az, nem hallod...?
Jó , hogy mozgásra reagál , de hogy kinek integetsz ott a háttérben a rejtély ugye ?
Nem volt nehéz kitalálni .Lassan nyithatsz egy órás boltot , ha ebből indulunk ki akkor mindjárt meg is van .
Lassan de alakul a végleges verzió! /Le Strum/ Az előző kicsikének bizonyult ez sem nagy de már kényelmesebben lehet használni majd!
A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2014
Pofás darab tetszik
Köszönöm a véleményt!
Kifejtenéd kicsit bővebben? Nem sok önálló alkotásom született eddig, így minden tanácsra vevő vagyok.
Jelen esetben konkrétan arra gondoltam, hogy attól, mert "kapart" nyákkal készítetted, attól még nézhetne ki szebben! Azt is szépen meg lehet tervezni, és egy vonalzóval, meg sniccerrel szépen ki lehet vágni!
A videóhoz csak ennyit szeretnék hozzá fűzni: "Ezek nem azok a droidok amiket keresnek"
Szia! Az a baj, hogy a teli fény kialvásakor kellene a motorhang, akkor indulhatnak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |