Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm, hogy forglalkoztál vele. A 7.5 mm a réz területek szélétől mérendő a legrövidebb úton. A forrszem vagy felület szélétől a másik forrszem vagy felület széléig.
A He-Store kínálatában levő Greatz hibak lábkiosztása + ~ ~ -, ahogy zenepocok is írta. A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2014
Aha. Az enyém nem mai keletű darab. Lábkiosztása ~ + ~ -. Sorry, nekem ilyen volt fiók beszerzésből. Viszont ha valakinek ez okozna csak gondot egy utánépítés során, van még vagy két tucattal, és szívesen adok belőle.
Körülnéztem a NET-en, és nem is találtam ilyen lábkiosztású Greatz hidat. Ezek szerint emiatt is bele kell nyúlnom a NYÁK-ba. Köszi az észrevételt.
Helló!
Van egy komplett KIT-em XR2206-hoz (nyák, alkatrészek, leírás), akit érdekel; a hirdetőbe, vagy privát.Elnézést, hogy ide írtam, de én sem gyakran nézem a hirdetőt.
Átterveztem a táp NYÁK-ját + ~ ~ - lábkiosztású hídhoz. LOMEX-es választás, mert ezt találtam jó árban. Feltölteni majd csak vasárnap este tudom.
Üdv.
Csak egy ötlet:
Nem tudom, hogy mekkora az érdeklődés, de ha lenne, érdemes lenne a nyákot legyártatni, a külföldről rendelendő alkatrészeket egyben megrendelni. Vagyis összefogni.
Ez nagyon profi kis műszer. A nyákok engem is érdekelnének.
Nagyon szép munka! Nyák kétoldalas furat galvános engem is érdekelne.
A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2014
Valószínűleg sokan kedvet kaptak a megépítéshez. Akad olyan vállalkozó szellemű tag, aki összeszedi az igényeket és elnitézi a gyártatást?Nagyobb mennyiség esetén drasztikusan csökken az 1db-ra jutó gyártási költség. Van néhány komoly cég itthon is, aki le tudná gyártani…
Helló mindenki!
Nagyon inspiráló a cikk. DE! Hol lehet MAX038-at smd kivitelben venni? A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2014
Az nem SMD, ez meg nem olcsó..
A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2014
Az már nem elérhető.
Viszont ha 3000-et megér darabja, annyiért valószínűleg tudok szerezni SMD-t. De lehet, hogy ennek is kellene egy anyagbeszerző topic, mert itt OFF lesz. A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2014
Egy kedves moderátor rendbehozta a linkelésemet,most már jó.
3k-ért szerintem nagyon jó, a többi forrást ismerve. Engem is érdekel.
POLIDA nevű kínai barátunk elszállt egy kissé. Én még 40$-ért vettem tőle kettőt, ingyen fuvarral.
Gratulálok a cikkhez és persze a műhöz is, le a kalappal!
Lehet hogy a nyák, alkatrészcsomag beszerzést itt folytathatnánk: Közös beszerzés
Miért nem a gyártótól? Van nekik. Az legalább nem hamis.
Ezt az IC-t már kb. 10 éve nem gyártja a MAXIM, így elég kicsi az esély (=000), hogy lenne nekik.
Ha rányomsz a "buy' gombra, akkor mit ír?
Sziasztok. Ismer valaki egy jól működő, megbízható kapcsolást ICL8038-as IC-vel? Tudom, hogy nem a legkorszerűbb integrált áramkör, de ebből van két békebeli kerámiatokos példányom. (egy 8038BMJD 79-es gyártási évvel, meg egy 8038CCJD 84-es évjárattal az intersiltől.)
Igazán nincs függvénygenerátorra szükségem, de ha már őrizgetem ezt a két példányt vagy 25 éve, akkor fel kellene használni őket.
Köszönöm szépen. Kerestem a barátunkon én is, de olyan szépen kidolgozott, esetlegesen nyáktervvel, beültetési rajzzal is ellátott példány leírásával nem találkoztam. Nem vagyok lusta, de szinte alapoktól való tervezésre, helyettesítő alkatrészek keresésére sajnos mostanában nem lesz időm. Természetesen nem várom el, hogy más végezze el helyettem a piszkos munkát, de hátha valakinél akad egy jó kis pdf.
Szia!
Ez is Gugliban volt: Bővebben: Link
Köszönöm neked is. Közben én is találtam pár komplett tervet. Úgy látszik, hogy múltkor nem jól keresgéltem..
Vettem egy funkciógenerátort (DDS).
Ilyen jelalakokat produkál. A szinusz még jó, de a négyszög?
Fentebb már kitárgyaltuk, mondtam akkor is, jobb OPA kell bele!
Látom , nem hiszed, nézd meg még egyszer..., milyen jobb IC-vel.. A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2014
Tudom. Ez az eredeti, ilyen, erről kell javítani.
Amit rendelte, ezen egy NE5532 van, SO8 tokban. Abból mit ajánlasz? Mit nézzek kiválasztáskor? Azaz honnan tudom, hogy gyorsabb, jobb?
Olvass vissza, már leírtam, olcsóbb használható típust is ajánlottam.
Az adatlapból kiderül, ha válogatni akarsz.
Sziasztok!
Az XR2206-os generátorral szeretnék digitális áramkört tesztelni, de max 5V-os jelekre lenne szükségem. Tud valaki valamilyen illesztő vagy más megoldást javasolni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |