Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Számítógépes áramkörszimuláló programok
Témaindító: dB_Thunder, idő: Dec 7, 2005
Sziasztok!
Szeretném kérdezni nincs e valakinek meg az EWB szimulátor progi? Sajna a merevlemezemel együtt távozott a gépemröl, pedig ezt a programot már elég jól kismertem.Előre is kösz mindenkinek . :integet2:
ÜDV!
Az lenne a kérdésem hogy használ e valaki közületek microstrip áramkörök tervezéséhez valamilyen programot? Jó lenne ha az ember tudna tervezni nyomtatott induktivitásokat és komplett szűrőket a nagyobb frekvenciákra. Én letöltöttem a Sonnet Lite verzióját most ismerkedem vele. Van egy cikk a rádiótechnikában az Ansoft Serenade programról HA8ET tollából ami egész jónak tűnik csak hát a program kissé drága.
Tegnap egy ismerősöm elhozta CD-n a Multisim Analog Devices Edition 10.01-et. Ez a legújabb, 2007. őszi kiadás, Bin/Cue formátumú. CD-re lehet irni, vagy Daemon, stb virtula CD-vel simán lehet használni. Feltenném, de az a gond, hogy 260Mb.
Szia !
Mi a kérdés, összedobunk -e neked egy nagyobb vinyóra ? ![]() virtual szerintem nem lesz jó, mert ir a program inifájt magának. Üdv!
Jó ötlet!
![]() (Ide tenném fel, a fórum tagjai számára is elérhetővé téve, a saját gépemen már rajta van. És természetesen az eredeti bin/cue-t raknám fel, ott még minden szűz).
Szia !
Szurkolok neked, hogy sikerüljön 260MB helyet varázsolnod. rj ki valamit egy DVD, vagy CD-RW -re addig és akkor felfér. Üdv!
Szükségem lenne nekem is rá, de hiába inditanám hibával kiáll, hogy access violation meg ilyenek.
nincs ennek telepíthető változata, vagy valami megoldás a problémára ? Köszönöm
National Instruments (Electronics Workbench Group) Multisim Analog ....0.410
Nem tudom meddig lesz elérhető, akinek kell, gyorsan töltse le (215Mb).
A bejelentkező képernyő szerint 10.01, a Help -> About szerint 10.0.410.
Crackelt? Mert ha nem akkor letölthető az eredeti a NI honlapjáról is,.. (ne hirdessünk crackelt szoftot)
Szia !
valve akkor talán ne kérdezz felesleges dolgokat. Üdv!
Hali!
Tinába szeretnék beilleszteni egy TDA 7052-es IC-t egy kapcsolásba. Hogy kell? Jah és demó verzióm (6.0) van, esetleg valaki nemtudja honnan tudnám letölteni a lehetőleg minnél újabbat crackkel eggyütt? kösszi ![]() ![]()
Ilyesmikre gondolsz ?
http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_hsz_172263.html?highligh...172263 (a legalsó hozzászólás)
Szia!
Igen. Közben sikerült megszereznem a Serenade 8.7 verzióját. Bár még csak pár órám volt ismerkedni vele de nagyon komoly. Esetleg ha valaki ismeri jó lenne egy rövid ismertető mert amit eddig találtam róla az kissé hézagos. Vagy esetleg nyithatnánk egy új topicot ahol lehet kérdezgetni (hasonlóan az Eaglehoz) és megosztani egymással a tudást. Persze ha többeket is érdekel a dolog.
Hali!
A rövid ismertető édes kevés lenne... Az általad is ismert RT-évkönyvekben megjelent leírásokat kell elolvasni hozzá (a legelső résztől). Igazság szerint, a nélkül el sem tudtam volna vele indulni... A hivatkozott topicban csatolt rajz egy \"virtuális HBO dekóder\" 1/4-ed része. Az egészet kb. 3 hónapon át terveztem... Azért virtuális, mert a NYÁK-ot elkészítettem és elkezdtem beültetni, de a bemérésig, kipróbálásig még nem jutottam el. ![]() Így azt sem tudom megmondani, mennyire pontos a progi. ... de hiszek Nagy Gyulának... ![]() Egyébként tanulmányozni kell a mintaáramköröket, és a HELP-et. A HELP olvasásához telepíteni kell az Adobe Acrobat 4.0 verzióját !!! (az annál újabbakkal nem tudod normálisan megnyitni a fájlokat...!) Egyébként az egészet 2 éve csináltm azóta nem foglakoztam vele. A szűrő és a mixer tervezéssel kapcsolatban még vannak emlékképeim, de az oszcillátor tervezéssel csak próbálkoztam... Végül a NYÁK tervezés, már hipp-hopp megy... ![]()
Annakidején mikor megjelentek elolvastam ezeket a cikkeket de akkor még álmomban sem gondoltam hogy valaha megpróbálkozom ilyen áramkörök tervezésével és kivitelezésével. Mos újra előbogarászom a polcról az újságokat és átnyálazom őket párszor.
Aztán próbálozok és ha nem jön össze akkor sincs semmi gond mert kizárólag csak az újdonságok megismerése iránti vágy hajt.
Üdv mindenkinek!!
Szeretnék komolyabban is foglalkozni az elektronikával azon belül is elöször az áramkörök szimulálásával,de eddig még nem sikerült ilyen programot vagy programokat használnom,és ebben kérném a segítségeteket ha valaki tudna nekem valamit ajánlani azt megköszönném!! ![]()
Én Multisim 10 -et használok, itt olvashatsz róla:
Bővebben: Link Bár ez a 9-es. Itt letudod tölteni a 10.0.1 -et (azért itt, mert jó gyors) ez egy 30 napos próbaverzió.
Nagyon bonyolult kezelni?mondjuk szerintem mindent meg lehet tanulni
![]() honnan lehet megszerezni a progit?
Én kb. 1 hete használom, nekem nem bonyolult, csak ha keresek pl. egy kondit, az elején nem talátam meg, még most sem tudom hogy mol vannak pl. a relék. de Szerintem nem nehéz kezelni, és egész jó kis progi. Ha mégse jó, akkor majd biztos mondanak jobbat
![]()
Szia,
Most írtam meg a cikkem, januárban s fel is volt téve a HE -re, csak kaptam egy tucat levelet, hogy ezt hogy kell s amaz hol található, így rávettem magam, hogy leírom az alapokat is, egyes alkatrészek hol találhatóak, emez-amaz mire való,.. (kb egy-hét s látható lessz újjra, persze a modik engedélyével). Addig is: http://www.ni.com http://www.ni.com/multisim http://zone.ni.com/devzone/cda/main üdv, Imre,..
Bocsi most látom leirtad h hol lehet letölteni!én voltam figyelmetlen!
Amugy ha lejár a30 nap és ujratelepítem ujra indul a progi? Lehet hozzá crack-et szerezni hogy teljes ferzió legyen?
Ezt nem-itt kellene megbeszélni! Gyere privátba!
![]()
Köszönöm szépen a segítséget!!
Megnézem az oldalakat!!!
valaki ismeri a Proteus 6.7 progit??
Erröl is sok jót hallotam!! Ha valaki tud magyar nyelvü szimulátor progirol megköszönném a segítségét!!!
Tina, magyar fejlesztésű innen tudod letölteni, bár lehet hogy ez nem Magyar nyelvű.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |