Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én sem vagyok kőműves, azért kérdeztem. Eddig amit láttam, téglafalat, ott fél téglányival el volt tolva minden sor egymáshoz képest.
Talán azt hívják kötésnek...
Szerintem teljesen szubjektív ki mit sorol még a hobbi kategóriába... Szerintem felesleges ragozni mert ennek sem eleje sem vége nem lesz...
Ha abbahagyod vége lesz. Ha nem akkor majd a modik berekesztik.
Erről volt szó korábban, de akkor is kész volt már a fal. Gondolom lebontani nem akarta, ezért így maradt. Talán kerül bele valami más erősítés, esetleg falvastagítás, bármi. Én sem bontanám le
![]() ![]()
Nem lesz azzal különösebb probléma, ha rendesen betapasztja.
Gondolom itt azért nem lett eltolva, mert akkor faragni kellett volna kezdő féltéglákat az ajtó és ablak közötti -minden második- sorhoz.
A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2014
Majd megírom nektek mikor kezd el rogyadozni, bár ennél rosszabb állapotú házak is úgy állnak mint a cövek. (mondjuk másra gondoltam de önmagamat moderáltam).
Addigra mi már a hamut is mamunak mondjuk mire elkezd megrogyni.
![]() ![]()
Anyósom vályog szőlőháza 100 éves, szilárdan áll.
Tudom, de írta Lajos, hogy dolgozott vele kőműves is.
Sziasztok ismét!
Hogyha Mod. mindenhonnan törli a kérdésem (hozzászólásom) egy órával elezőtt, akkor hol találom meg? Kit kell kérdeznem? A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2014
Ha törli akkor nem találod meg sehol. Ha áthelyezi arról a rendszer értesítést küld (meg a törlésről is). A jobb felső sarokban van egy tűz ikon, ott olvashatod el a rendszerüzeneteket.
Akkor valószínű kitörölte. Biztosan csúnyán kérdeztem...... Ehh.
A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2014
Idézet: Bővebben: Link„A bútorlap gyártására felhasználható fafajok: fenyőfélék, a lánylombos fafajok, főleg a nyár, éger és a lágy trópusi fák” lánylombos??? ![]() Idézet: „A fa felhasználása és különböző osztályokba sorolása nagymértékben függ a fán található hibákból. Ezek a hibák lehetnek: sudarlósság, görbeség, favastagodás, csavarodott növés, villás növés, hullámosság, külpontosság, ággöcs, görcsök, repedések, gombakárosítások (pl.: elszíneződés), rovarrágások, fűrészelési hibák és alakváltozások (vetemedés).” "sudarlósság"? Ezt tudja valaki, hogy micsoda? ![]()
Tényleg Jani.
![]() ![]() ![]()
Janikám, bocs hogy lelajosoztalak az egyik hozzászólásomban, véletlenül összekevertelek egy másik fórumtársunkkal.
![]()
A bátyámat Lacinak hívják és engem is mindig így hívtak a faluba.
Belefogtam a paprika darálóba de vagy ez vagy az mindig hiányzik.
Összekevertek a bátyáddal Lacival? Az előfordul. Engem egyszer Antinak szólított a kémiatanárom gimiben.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |