Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vagy kint felejtetek "véletlenül" egy pénztárcát, és bekamerázzátok a környéket. Sima telefon is bőven elég, már azoknak is olyan jó a kamerájuk.
Üdv mindenki! Lenne egy nagy fájl, (8,9GB) amit le szeretnék tölteni. Ha firefox alól csinálom, akkor nem rendesen indul el a letöltés, hanem ugy, hogy nem ismeri a teljes fájl méretét, vagy több ezer gigának hiszi a fájlt. Mindkét esetben a letöltés sikertelen. Gugli króm egy idő után leállítja a letöltést, mert hogy az túl sokáig tartott. Hogy lehetne ezt mégis sikeresen letölteni? Fontos lenne, a válaszokat előre is köszönöm!
Csatoltam egy képet a firefox által produkált letölésekől. A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2014
Hali.FlashGet
Köszönöm, sikerült elindítani a letöltést, csak fejezze is be... De köszönöm szépen!
A plombált szerintem egy kicsikét drága állítgatás lenne...
Én ezt nem értem, a képen fogyasztásmérők vannak. Mi közük van ezeknek az órákhoz?
A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2014
Igen de köznyelven ott van mindegyikben az óra szó amúgy igen helytelenül főleg most amikor villanyórából (én is rosszul irom...) már csak digitálisat tesznek fel.
Halkan megjegyzem, tudom én, csak vicceltem. Azért van a hozzászólás végén ez .
sziasztok.
Most készülök lézer nyomtatót vásárolni, és szeretném a véleményeteket kérni hogy melyik lenne a jó? Ehez hasonlót nézegettem de nem tudok dönteni :HP LaserJet 3015 All-in-One köszönöm. A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2014
Hello
Valaki nem jon szerbiába? Azért, mert kellene valami a HEstorebol!
Megáll az eszem. Kérdezem anyámat hogy a két távirányítóba való elemet hova tette. A válasz: a kukába. Pedig van neki gyűjtőhelye a suliba. Mért ilyen értetlenek az emberkék nem értem sokszor.
Idővel rá lehet őket szoktatni, tapasztalat.
Sajnos ez gyakori, bár pl. az én mamám pont fordítva, nagyon odafigyel ezekre. Még le is szidott, mikor a fénycsövet bevágtam a kukába. (Régebben volt) Bár azért nem a világ vége, ha az elem a kukába megy, de jobb ha a megfelelő gyűjtőbe dobjuk. Én az alkáli elemeket az iskolai gyűjtőbe viszem, mert elvileg kapnak érte valamennyit. A szén-cink elemeket viszont én magam dolgozom fel újra. (De csak a higanymenteset.) A cinklemezt lefejtem egy fogó segítségével, a szénrudat meg kitermelem. A cink mosás után megy a sósavba, és cink-kloridot állítok elő, ami forrasztóvíz. (Nem nyák-hoz, hanem szereléshez, stb.)
A szénrudakat kitermelem. Jók lesznek ívlámpába, stb. A mangán-dioxiddal nem tudok mit csinálni, megy a kukába, de igazából nem olyan vészes szerintem. A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2014
Sziasztok!
Csempét lehet valahogyan roncsolás mentesen bontani?
A széléről kezdve a fugát kikaparni azután alányúlni. Ha a közepéről kell kivenni akkor egy db sérülni fog. Azt neked kell eltörni.
Jó ötlet, majd megoldom. Igazából egy régi de szép csempéről van szó, amit le kell bontani majd, de fel szeretném újra rakni. Ha alányúlok, a csemperagasztó nem szorítja nagyon oda? (Ha egy eltörik, az nem baj, nem mind mintás, azokat lehet pótolni.)
Lehet, hogy úgy kell alányúlni, hogy a csemperagasztó a csempén marad és a vakolat enged. Azután egyenként lekapargatni a csempéről. nehéz munka, legyen vele szerencséd. Lényeg, hogy a fuga ne feszítsem mert akkor biztosan törik.
Az is jó, ha rajtamarad a ragasztó, majd visszaépítéskor meg úgy teszem fel, hogy a régi ragasztó darabjai "összeforrnak" az újonnan felkenttel. (Jó nehéz lesz egy fürdőkádoldalnyit így lebontani, de megoldható. Egyébként csak évek múlva lenne erre szükség, de a lényeg, hogy lehetséges. )
Nem műanyag az az autóüveg? Mert a műanyag autófényszórókat polírozzák. Ehhez -műanyaghoz- autósboltban lehet venni ilyen készletet. Paszta, több féle durvaságú csiszolóvászon, egyebek. 5-6 ezerért láttam. A csiszológép megfelelően alacsony fordulatszáma lényeges, ha sok, olvad ragad a műanyag.
Gondolom ide paszta külön is van, ezt nem tudom. A csiszolópapírok külön is beszerezhetők, esetleg jóval olcsóbb lehet. A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2014
Ez szerintem üveg. Citroen Saxo. 90-ben gyártották.
Ha durván foltosan mattult, akkor műanyag valószínű. Egy nem látható helyen pisztolypáka hegyével érintve hőtűrését meg lehet nézni. Üveg nem, műanyag olvad.
90-ben gyártott valószínű üveg. Vagy esetleg belül a foncsor korrodált, nem az látszik? A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2014
Úgy lesz. Holnap megnézem.
Nem foltos. Egyenletesen fakó. Lehet, hogy belül poros. A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2014
Sok féle szétszedhető. Összepattintva van körmökkel, és ragacsos tömítő az eleje üveg, illetve foncsor rész között. Ha üveg, akkor vagy por, vagy foncsor korrózió, de a foncsor korrózió nem egyenletes.
Nem lehet kifújni kompresszorral, hogy ne kelljen széjjelszedni?
Égő kivéve, ott a nyílás. Még mosni is lehet, benyúlni konyhai üvegmosóval, csak utána száradjon tökéletesen ki. Pld. kompresszorral ki lehet szárítani.
Köszi. Először kiderítem, hogy üveg e, majd, hogy por vagy kopás.
Szívesen. Mosni csak akkor ajánlott, ha szárazon nem jön le a kosz.
Csak ne olajos kompresszorral, mert akkor fújhatod...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |