Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HP patrontöltés

Témaindító: rudolf992, idő: Jan 23, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) rudolf992 hozzászólása Jan 23, 2008 /

Sziasztok,
lenne egy kerdesem van egy HP 5150-es nyomtatom es az a baj ami termeszetes ha ujratoltom a patront nem latja telinek(uresnek mutatja).
Milyen cselekkel lehetne ugy latatni vele hogy ujra telinek lassa?
Amugy 56 es 57-es patronok vannak benne.
(#) El_Pinyo válasza rudolf992 hozzászólására (») Jan 23, 2008 / 4

Szia! Itt megtalálod a trükköt! Remélem beválik!
Üdv
(#) valve válasza rudolf992 hozzászólására (») Jan 23, 2008 /

Szia,

HP -patronnal még nem foglalkoztam, de tudom, hogy az Epson patronnál (egyeseknél) le kell reset -álni az elektronikát (ami a patron oldalán van),.. Van egy számláló benne, ami pl: kinyomsz 250 oldalt, és attól függetlenül, hogy van festék benne vagy nincs már nem-nyom többet,..
(#) rudolf992 válasza El_Pinyo hozzászólására (») Jan 23, 2008 /

Eleg jonak nez ki az otlet olvastam mar olyant hogy ha beteszek ket mas patront akkor az elsot elfelejti.
Es ezt a dolgot ugy-e a patron feltoltes utan kell csinalni?
(#) El_Pinyo válasza rudolf992 hozzászólására (») Jan 23, 2008 /

Persze. Feltöltöd a patront, végig csinálod, ami az útmutatóban le van írva és működni fog, de pontosan úgy hajtsd végre, ahogy le van írva a linkben.
(#) El_Pinyo válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 23, 2008 /

Egy kicsit többet is elárulhatnál a nyomtatódról, pl. típusa, toner típus. Ezek nélkül nem nagyon lehet segíteni!
Üdv
(#) Moderátor hozzászólása Jan 23, 2008

A téma címét kijavítottam, pótoltam a hiányzó éezeteket.
(#) rudolf992 hozzászólása Jan 23, 2008 /

Köszönöm a segitséget!
Meg fel kell tőlteni a patront es akkor megcsinalom a cselt,de ha pl kétszer tőltöm újra akkor még egy jó párszor meg kell cselezni.

Ha rajtamarad a leragasztás akkor mi történik?

Köbzoli igaz én még nem foglalkosztam lézernyomtató tőltéssel,de vettem volt egy refilled tonert és elintézte a nyomtatót(Samsung volt).
Most nem tudom mi volt az okozoja talán rosszul volt utántöltve.
(#) El_Pinyo válasza rudolf992 hozzászólására (») Jan 23, 2008 /

Szia! Valószínűleg nem fog működni, ha rajta hagyod, de ebben nem vagyok biztos! Ha rajta lehetne hagyni, akkor valószínűleg írta volna az útmutató. :nemtudom:
(#) perlaci hozzászólása Jan 23, 2008 /

Üdvi
Engem is érdekelne HP utántöltés, de ha utántöltettem a patront nem volt olyan szép a szín és a fekete kiszőrösödött. Okosok azt mondják a HP tinta "olajosabb" mint a többi ezért is szebb a nyomatuk. Tehát ki tudja mely utántöltő való a HP gépekbe ami a legjobban hasonlít az eredetihez.
Köszi a válaszokat
(#) El_Pinyo válasza rudolf992 hozzászólására (») Jan 24, 2008 /

Szia! Született valami eredmény a patron mókolással?
(#) rudolf992 válasza El_Pinyo hozzászólására (») Jan 24, 2008 /

Udv,a patrontolto szett csak jovo heten jon meg addig nincs amit csinaljak neki,de tobb mint valoszinu hogy jo a modszer,jovo heten mondok valaszt.

Perlaci nem tudom milyen tintat vettel de mindenkeppen olyan patronba es nyomtatoba valot kell venni amilyen a patronod es a nyomtatod mert ha nem vagy kifolyik a patronbol vagy egyeb.En inktec tintat veszek(olyant ami az en nyomtatomnak es patronomnak megfelel) azt mondjak rola hogy jo.
(#) perlaci válasza rudolf992 hozzászólására (») Jan 24, 2008 /

Köszi a választ El Pinyo.
Te HP nyomtatóba használod az inktec tintát. Az a gondom hogy minden tintautántöltő ugyan azt a tintát kínálja mindegyik nyomtatóba csak az adapter ha van és a leírás más.
Hali Laci
(#) rudolf992 válasza perlaci hozzászólására (») Jan 25, 2008 /

En inktek tintat hasznalok de abbol se mindegy hogy milyent attol fugg milyen a nyomtatod
(#) rudolf992 válasza El_Pinyo hozzászólására (») Jan 29, 2008 /

Köszönöm mukodik fekete es szines patronnal is
(#) El_Pinyo válasza rudolf992 hozzászólására (») Jan 29, 2008 /

Szia! Örülök, hogy sikerült! Köszönöm a pontot !
(#) Tolmácsi Attila hozzászólása Feb 1, 2008 /

Sziasztok!
Hátha nekem is tudna valaki segíteni, nekem egy Hp 1000 busines ink jet-em van, itt külön van a fej és a patron, gyerkjáték az utántőltés, tinta is kapható hozzá "vision computer" üzletekben. Viszont a reseteléssel vagyok meglőve. Ráadásul a feketében van még tinta, és képtelen vagyok munkára bírni, az egész vackot. A mellékletben van egy fotó róla, itta patron alján lévő üregben van elhelyezve a chip, és csak négy arany érintkezője létezik.
Előre is köszi az ötleteket.
Attila
(#) Tolmácsi Attila hozzászólása Feb 1, 2008 /

Bocsi. Csináltam egy élesebb képet.

Patron.JPG

(#) drbobee hozzászólása Ápr 14, 2008 /

Szevasztok. Én nemrégen töltöttem fel egy HP 28-as színes patront. És tök jó lett. Ami a poén, hogy egy TESCo gazdaságot szettet vettem 1600Ft-ért (30ml tinta minden színből!)
Gondoltam nincs mit vesztenem, mert egy teljes fekete-színes patroncsere egy deskjet 3420-ba nem éri meg 12 ezerért, mert azért már új, jobb nyomtatót veszel.
Hát...a várakozásommal ellentétben baromi jó lett! nem csíkos, a színek szépek. Az hogy meddig tartja meg a nyomat a színét most mellékes.
Ja és a magenta szín már egy hónapja kifogyott a patronból, ezért is voltam pesszimista, de nagyot csalódtam.
(#) attila26 hozzászólása Ápr 14, 2008 /

Sziasztok nekem van egy HP laserjet 6p, és egy 5l.
A kérdés,hol is kell bele tölteni a port?

Ha valakinek van esetleg képes ilusztrácioja azt nagyon megköszöném.
(#) elektrorudi válasza attila26 hozzászólására (») Ápr 14, 2008 /

6P-t még nem csináltam, csak 6L-t (az olyan, mint az 5L azt hiszem)
A végén van két D=4mm-es csap.
Azokat óvatosan be kell ütögetni.
(Szétszedés után keresd meg a csapokat, mert a végén majd vissza kell tenned.)
Ekkor hozzáférhető a műanyag töltőkupak.
Azt szépen kipiszkálod, hogy meg ne sérüljön.
Ha megsérül, nem tömít rendesen, használat közben folyik a por.
Tölcsérrel betöltöd a port.
Kupak vissza, csapok vissza, kész.

Képet nem tudok produkálni, de... vagy 5db tonert elpusztítottam, mire a technikára rájöttem.
A töltéssel járó piszkot, port, le sem tudom írni...
... és akkor még benne van a pakliban, hogy a hengert is cserélni / polírozni kellene esetleg.
5-6 ezerért kapható töltött / felújított toner.
Sztem nem érdemes pöcsölni vele... !

(#) Bonanza02 válasza attila26 hozzászólására (») Ápr 14, 2008 /

Tegyél fel egy képet a tonerről és utána segítünk.
Ha ez az a típus amire gondolok, akkor először le kell szedned majd a fényhenger takaró ajtót.A két csap kivétele után szétjön, utána oldalt ki kell csavarnod egy csavart, levenni az oldalát, majd hozzáférsz az átlátszó zárókupakhoz.
De előbb a képet próbáld meg.
(#) Ninoo hozzászólása Nov 29, 2009 /

Hy!
HP Deskjet D1560-as nyomtatóm van.Vettem színes utántöltő patronokat.4-5 ml-t töltöttem minden színből.Most folyik a fúvókáknál, és nyomtatás elött fröcsköli a festéket.Gondolom a festéklehúzó fröcsköli a felesleget. Ráadásul a három alapszínnel nyomtattam Word-ben egy-egy sort, és vagy nincs szín vagy kevert színűt nyomtat. Lehet, hogy a folyás a tinta sűrűségétől függ?És miért keveredtek meg a színek? A töltő nyílásból visszaszívattam a festéket, nem-e rossz helyre nyomtam.De szép tiszta alapszínek vannak.Első utántöltés.Nem voltak teljesen kifogyva a patronok, tehát ha rossz helyre nyomtam volna a színt, nem lenne tiszta alapszín a visszaszívott tinta.
hegusp
(#) Bassmester hozzászólása Nov 29, 2009 /

Nem tudja valaki, hogy CP1217 fekete tonert, hol tudnak tölteni? Vagy esetleg van e ötlet, hogy miként lehet házilag megoldani, milyen porral stb?
(#) Pixi hozzászólása Jún 22, 2010 /

Hali!

Xerox Phaser 3117 nyomtatóba milyen por való, és hogy lehetne tölteni?
1x már töltettem, de sztm sok volt a 7000Ft+2x posta!
Jólenne itthon megoldani!
Akinek van infója írjon!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem