Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok,
lenne egy kerdesem van egy HP 5150-es nyomtatom es az a baj ami termeszetes ha ujratoltom a patront nem latja telinek(uresnek mutatja). Milyen cselekkel lehetne ugy latatni vele hogy ujra telinek lassa? Amugy 56 es 57-es patronok vannak benne.
Szia! Itt megtalálod a trükköt! Remélem beválik!
Üdv
Szia,
HP -patronnal még nem foglalkoztam, de tudom, hogy az Epson patronnál (egyeseknél) le kell reset -álni az elektronikát (ami a patron oldalán van),.. Van egy számláló benne, ami pl: kinyomsz 250 oldalt, és attól függetlenül, hogy van festék benne vagy nincs már nem-nyom többet,..
Eleg jonak nez ki az otlet olvastam mar olyant hogy ha beteszek ket mas patront akkor az elsot elfelejti.
Es ezt a dolgot ugy-e a patron feltoltes utan kell csinalni?
Persze. Feltöltöd a patront, végig csinálod, ami az útmutatóban le van írva és működni fog, de pontosan úgy hajtsd végre, ahogy le van írva a linkben.
Egy kicsit többet is elárulhatnál a nyomtatódról, pl. típusa, toner típus. Ezek nélkül nem nagyon lehet segíteni!
Üdv
A téma címét kijavítottam, pótoltam a hiányzó éezeteket.
Köszönöm a segitséget!
Meg fel kell tőlteni a patront es akkor megcsinalom a cselt,de ha pl kétszer tőltöm újra akkor még egy jó párszor meg kell cselezni. Ha rajtamarad a leragasztás akkor mi történik? Köbzoli igaz én még nem foglalkosztam lézernyomtató tőltéssel,de vettem volt egy refilled tonert és elintézte a nyomtatót(Samsung volt). Most nem tudom mi volt az okozoja talán rosszul volt utántöltve.
Szia! Valószínűleg nem fog működni, ha rajta hagyod, de ebben nem vagyok biztos! Ha rajta lehetne hagyni, akkor valószínűleg írta volna az útmutató. :nemtudom:
Üdvi
Engem is érdekelne HP utántöltés, de ha utántöltettem a patront nem volt olyan szép a szín és a fekete kiszőrösödött. Okosok azt mondják a HP tinta "olajosabb" mint a többi ezért is szebb a nyomatuk. Tehát ki tudja mely utántöltő való a HP gépekbe ami a legjobban hasonlít az eredetihez. Köszi a válaszokat
Szia! Született valami eredmény a patron mókolással?
Udv,a patrontolto szett csak jovo heten jon meg addig nincs amit csinaljak neki,de tobb mint valoszinu hogy jo a modszer,jovo heten mondok valaszt.
Perlaci nem tudom milyen tintat vettel de mindenkeppen olyan patronba es nyomtatoba valot kell venni amilyen a patronod es a nyomtatod mert ha nem vagy kifolyik a patronbol vagy egyeb.En inktec tintat veszek(olyant ami az en nyomtatomnak es patronomnak megfelel) azt mondjak rola hogy jo.
Köszi a választ El Pinyo.
Te HP nyomtatóba használod az inktec tintát. Az a gondom hogy minden tintautántöltő ugyan azt a tintát kínálja mindegyik nyomtatóba csak az adapter ha van és a leírás más. Hali Laci
En inktek tintat hasznalok de abbol se mindegy hogy milyent attol fugg milyen a nyomtatod
Köszönöm mukodik fekete es szines patronnal is
Szia! Örülök, hogy sikerült! Köszönöm a pontot !
Sziasztok!
Hátha nekem is tudna valaki segíteni, nekem egy Hp 1000 busines ink jet-em van, itt külön van a fej és a patron, gyerkjáték az utántőltés, tinta is kapható hozzá "vision computer" üzletekben. Viszont a reseteléssel vagyok meglőve. Ráadásul a feketében van még tinta, és képtelen vagyok munkára bírni, az egész vackot. A mellékletben van egy fotó róla, itta patron alján lévő üregben van elhelyezve a chip, és csak négy arany érintkezője létezik. Előre is köszi az ötleteket. Attila
Szevasztok. Én nemrégen töltöttem fel egy HP 28-as színes patront. És tök jó lett. Ami a poén, hogy egy TESCo gazdaságot szettet vettem 1600Ft-ért (30ml tinta minden színből!)
Gondoltam nincs mit vesztenem, mert egy teljes fekete-színes patroncsere egy deskjet 3420-ba nem éri meg 12 ezerért, mert azért már új, jobb nyomtatót veszel. Hát...a várakozásommal ellentétben baromi jó lett! nem csíkos, a színek szépek. Az hogy meddig tartja meg a nyomat a színét most mellékes. Ja és a magenta szín már egy hónapja kifogyott a patronból, ezért is voltam pesszimista, de nagyot csalódtam.
Sziasztok nekem van egy HP laserjet 6p, és egy 5l.
A kérdés,hol is kell bele tölteni a port? Ha valakinek van esetleg képes ilusztrácioja azt nagyon megköszöném.
6P-t még nem csináltam, csak 6L-t (az olyan, mint az 5L azt hiszem)
A végén van két D=4mm-es csap. Azokat óvatosan be kell ütögetni. (Szétszedés után keresd meg a csapokat, mert a végén majd vissza kell tenned.) Ekkor hozzáférhető a műanyag töltőkupak. Azt szépen kipiszkálod, hogy meg ne sérüljön. Ha megsérül, nem tömít rendesen, használat közben folyik a por. Tölcsérrel betöltöd a port. Kupak vissza, csapok vissza, kész. Képet nem tudok produkálni, de... vagy 5db tonert elpusztítottam, mire a technikára rájöttem. A töltéssel járó piszkot, port, le sem tudom írni... ... és akkor még benne van a pakliban, hogy a hengert is cserélni / polírozni kellene esetleg. 5-6 ezerért kapható töltött / felújított toner. Sztem nem érdemes pöcsölni vele... !
Tegyél fel egy képet a tonerről és utána segítünk.
Ha ez az a típus amire gondolok, akkor először le kell szedned majd a fényhenger takaró ajtót.A két csap kivétele után szétjön, utána oldalt ki kell csavarnod egy csavart, levenni az oldalát, majd hozzáférsz az átlátszó zárókupakhoz. De előbb a képet próbáld meg.
Hy!
HP Deskjet D1560-as nyomtatóm van.Vettem színes utántöltő patronokat.4-5 ml-t töltöttem minden színből.Most folyik a fúvókáknál, és nyomtatás elött fröcsköli a festéket.Gondolom a festéklehúzó fröcsköli a felesleget. Ráadásul a három alapszínnel nyomtattam Word-ben egy-egy sort, és vagy nincs szín vagy kevert színűt nyomtat. Lehet, hogy a folyás a tinta sűrűségétől függ?És miért keveredtek meg a színek? A töltő nyílásból visszaszívattam a festéket, nem-e rossz helyre nyomtam.De szép tiszta alapszínek vannak.Első utántöltés.Nem voltak teljesen kifogyva a patronok, tehát ha rossz helyre nyomtam volna a színt, nem lenne tiszta alapszín a visszaszívott tinta. hegusp
Nem tudja valaki, hogy CP1217 fekete tonert, hol tudnak tölteni? Vagy esetleg van e ötlet, hogy miként lehet házilag megoldani, milyen porral stb?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |