Fórum témák
» Több friss téma |
Inkább megmutatom. Elméletben van diver telepítve, de....
A gyakorlatban viszont valami nem jó. Meglehet próbálni, az illesztőket frissíteni , vagy rendszer helyreállítást végezni.Esetleg egy másik cihpset drivert feltenni, ha nem akarod újra húzni.Esetleg az deszka honlapjáról letölteni a chipset fájlt.Bővebben: Link
Igen ezek fent vannak "ASRock XFast USB Utility ver:3.02.28" ez van fent meg minden egyéb ami szem szájnak ingere erről a honlapról
Az hogy fent van az egy dolog , de lehet hogy sérült és ezért nem tud különbséget tenni két USB eszköz között. Az is lehet hogy vírus van a gépen . Szerintem nem a deszka a hibás.Próbáld meg az illesztőket frissíteni azt a Xfast valamit meg felejtsd el.Ha nem megy meg rakd újra az egészet . Annyit megér.
A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2014
Oké akkor csinálok egy C mentést és felrakok egy próba rendszert.
Köszönöm a tanácsokat!
Sziasztok!
Az a problemam, hogy vettem egy Athlon II x4 processzort es a feladatkezeloben csak 2 magot lat a windows es a cpu-z is, viszont az eszkozkezeloben ott van mind a negy mag es a biosban is. Ez miert van, es hogyan lehet megoldani hogy lassa mind a 4 magot? Probaltam mar bios resetet is es nezet fulon is lathatora van teve az osszes mag a feladatkezeloben, de csak 2 magot mutat! Valami otlet?
It van egy kep is a cpu-z rol!
Szia!
Ha kikapcsolod a túlhúzást akkor is ezt mutatja?
Igen akkor is csak ket mag es thread. Nem tudom miert van. A regi x2 nel is igy kezdte a sempron utan, nem latta a masodik magot, de bios reset utan megjelent. Most viszont nem akar sehogy sem ket magnal tobb lenni.
Lehet hogy ujra kellene tegyem a windowst?
Szia.
A "gugli" szerint az csak 2 magos csak 4 szálon megy az adat.Nem ez lehet a gond?
Hali, próbáld leszedni az 1.7-es CPUZ-t. Valami gond lehet nálad, lent 2-4-nek kellene lennie. Enyém 8 szál és 4 mag (4-8) van.
Print screen gomb megnyomása előtt nyomva tartod az alt billentyűt akkor csak az aktív ablakról készül képernyőfotó.
Nem tudom milyen procit néztek de az övé ez AMD Athlon II X4 620 ami bizony 4 magos.
Hát , nem tudom egyenlőre ötletem. Lehet jobban járnál ha újra tennéd.
En is arra tippelek, hogy az megoldana a problemat. Holnap ujratelepitem a windowst es akkor irok, hogy mik a fejlemenyek.
Ez bizony egy valodi negymagos proci. De ha ha csak ketto lenne, akkor is 2 mag es 4 szal kellene legyen a cpu-z-ben
Üdv.! Szerintem ha az eszközkezelő látja őket akkor nincs nagy gond. Esetleg próbáld ki hogy használja-e mind a négyet. Mondjuk futtasd le a passmark-ot majd vesd össze a CPU pontot a procid átlagos pontszámával.
Ok, koszi holnap kiprobalom, es megnezem aida64-el is egy stability tesztet, hogy megy-e mind a 4 mag. De mondom a bios es az eszkozkezelo latja.
A deszkát nem írtam milyen , biztos hogy támogatja azt a procit?Lehet BIOS-t kéne frissíteni.
A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2014
Enyémet csak példának hoztam fel, AMD-nél úgy látom ahány mag annyi szál (nincs HT).Cpuz-nél neki 4-4 nek kellene lenni. Egy Cpu burnert kell leszedni, elindítani, ha 100% mind a négy magnál akkor használja az oprendszer az összes magot.
Elsőnek, meg kellene nézni, hogy az alaplap támogatja e, és ha esetleg igen, akkor melyik bios van rajta. Lehet régebbi bios, és az még pont nem támogatja. Ilyenkor bios frissítés kell, de csak óvatosan, sok buktatója lehet, ha rosszul csinálja az ember, főleg régi lapoknál.
Gigabyte MA770T-UD3P, 2011 november 23-i BIOS update-vel. Azt irja a dobozán hogy támogatja az x3, x4 phenomot, a konyveben pedig azt, hogy bios updattel meg az x6-ot is témogatja.
Gigabyte MA770T-UD3P, 2011 november 23-i BIOS update-vel. Azt irja, hogy meg az x6-ot is kezeli!
Hú most ez a 2011 november 23-i bios kapásból nem mond sokat, de vagy az F3as vagy az F12 bios támogatja. Itt a lista: Bővebben: Link
Én nem találok olyan BIOS-t, amit én látok az 2011 március 22. Bár támogatja mind az Athlon , mind a Phenom procit.Ha F3-nál magasabb a bios akkor a 620-asnak is menni kellene.
Az lesz a március 22, csak én emlékeztem rosszul a számokra. Viszont ezzel az F3-al nem vagyok tisztában, nem is tudom mi az! Az elobbiekben linkelt listaban ott aproci is. A masik dolog pedik, hogy ez olyan lap amivel lehet oldani a lezárt magokat is. Azt is probaltam mindent enable-re raktam, autorol meg manualra de semmi valtozás. Reset után minden ugyan ugy megy. athlon ii x4 feladatkezeloben es cpuz-ben 2 mag, eszkozkezeloben es aida64-ben 4 mag. Ez a fura. De holnap windowst is ujra teszem!
Egyenlőre jobbat én sem tudok : bios-t optimálisra, wint újra.
Az F3 ... Fxx a biosok verziói. Neked mos az F12 van fenn. A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2014
Ok, az lesz!
Na a windows ujratelepitese megoldotta a problemat. Most mar mindenutt teljes erteku x4-eskent van jelen!
Sziasztok, van egy Seagate ST3500320AS tipusu merevlemezem, amit a bios erzekeli ugyan, de nem ad semmi infot a kapacitasrol meg egyebekrol, a win nem latja egyaltalan. Raguglizva eleg gyakori hibanak tunik a Seagatek-nel ez a betegseg, olvastam olyat is hogy a gyarto ingyen megjavitja a "retail" peldanyokat, az "oem" peldanyokat viszont nem. Na az enyem oem.... Olvastam olyat is hogy firmware helyreallitassal megoldodik a problema. Egy rs232-ttl adapter kell hozza, megvan a leiras lepesrol lepesre. Kerdes: csinalt mar valaki ilyet?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |