Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Androidos okos telefonok
Ez igen hasznos válasz, köszönöm. Már csak az a kérdés, hogy én ezt a fájlt tudom-e módosítani, vagy esetleg kicserélni. Na meg, hogy ha igen, akkor ez segíthet-e.
A szoftverhez nem nyúltam ,de nem tudom a készülék előmenetelét. Én használtan vettem, eleinte csak néha csinálta ezt, mostanra már teljesen megszűnt működni.
Kilehet ha ROOT-olva van.
Link A linken megtalálod a leirást, hogy hol keresd ezt a Filet. Ez csak az oprendszer futtatására érvényes, a Boot(softolo) menüben sajnos nem lehet változtatni ezt. De elöször ajánlom, hogy gyári softot rakj rá.
Sziasztok!
HTC sensation telefont vett egy jó barátom, de nem enged képet csinálni, SD kártya nélkül és nem találjuk a beállítási lehetőséget. Ez alapból ilyen lótrágya, vagy mi nem értünk hozzá?
Elképzelhető, mert az 1GB ROM, ami van benne, néhány közösségi app telepítéséhez is kevés. Mit vársz egy lassan 4 éves készüléktől? De ennek leltél volna témát az offon kívül is. Képzeld, külön androidos is van...
Nekem is volt HTC mobilom, egy S710-es, es az se engedte, hogy kepeket csinaljak, ha nem volt benne SD kartya.
Az én Samsung Galaxy 3 - I5800 sem engedi. Android 2.2 van rajta.
Nekem Xperia Ray van, az elobb kiprobaltam, es nekem sem engedi. Szerintem mindegyik "okostelefon" igy van gyartva, hogy ne teljen meg a belso memoriaja. Bar szerintem amelyiknek van 16-32GB belso tarhelye, avval mar lehet.
Ez erősen telefonfüggő. Nekem pl a HTC Wildfire 512mb ROM-al enged fényképet készíteni persze semmiképpen sem sokat mert rátöltöttem egy cpu-z-t meg egy antutu benchmarker-t és annyi a fotózgatásnak.
Idézet: „Mit vársz egy lassan 4 éves készüléktől?” Naigen. Ez meg persze a informatika /ezenbelül is a hardveres dolgok/ rohamos fejlődésének köszönhető. Csak példakép a kis HTC-m benchmark eredménye 1800 a galaxy s4-emé pedig 27000 És persze kinehagyjam hogy ezen a benchmarkon a jelenlegi rekord 50829! A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2014
Sziasztok! Kérdésem az lenne. Valaki tud e HTC ONE SV készüléknél olyan hibáról, hogy a kijelző hátérvilágítása elhalványul ill. néha villog.(alig látszik valami)
Összetört az érintőpanelja a telefonnak a háttér világítás elhalványult. Szereztem egy pár hónapos alaplap hibás telefont.A kijelzője teljesen ép. A kijelzőét átraktam de a hiba ugyan úgy fen áll. A szalag kábelt is cseréltem, igaz a másikból de nem változott semmi. Nem tudom, hogy ez a kijelző hibája e, vagy valami más. Előre is köszönöm.
A hiba az alaplapon van ha mást nem találtál. Az érintő nem kicsi erőhatásra tört meg... meg kell keresni a háttérvilágításért felelős alkatrészkört!
Köszönöm a választ! Még azt vettem észre, mikor a töltőt rádugom a telefonra fölvillannak a ledek.
Illetve mikor teljes töltésen van, míg le nem húzom a töltöről addig világít a hátérvillágitás.
Hello!
Tud valaki egy megbízható okostelefon szervízt lehetőleg Bp.-n a IV. kerületben, vagy Dunakeszin? Egy samsung galxy mini 2-ről lenne szó, egy totál véletlen folyamán kapott szegény 12V-ot a fülhalgató kimenetére, és nem szól, ami nem csoda. Remélem tudtok segíteni!
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy az xperia u tud-e hdmi jelet kiküldeni? (mhl micro usb--> hdmi átalakítóval) Mert nem igazán találtam erre választ sajnos...
Szerintem elképzelheto hogy mukodne. Ki kell próbálni.
Sziasztok!
Adott egy android 4.2.2-es (kínai) telefon. A probléma a következő. A mikrofon egy darabig teljesen jó (hangfelvevővel értelmes hangokat lehet vele felvenni), majd hívás és egy pár másodperc után elmegy a hang és csak sistergés hallatszik. Ez persze olyan szinten, hogy csak az imádkozás segít rajta. Ha a saját vezetékes fülesét rádugom, akkor azzal nem úgy tűnik, hogy előjönne ez a probléma. És másik ugyan ilyen telefonnal egyáltalán nem jelentkezett ez. Vajon a kondenzátor mikrofonja mondta be az unalmast? Ha igen, akkor hol lehet itt elérhető távolságon belül (ne kelljen hetekig várni rá) 4mm átmérőjű 2mm magas mikrofont venni hozzá? A másik gond, hogy bár MTK6572-es proci van benne, létezhet, hogy a GPS modul lemaradt belőle? Az árnyékoló lemezkén lévő címke erre utal (meg az, hogy csak az agps megy és holdakat nem talál), de valahogy nehéz elhinni...
Szia! Kicsit védendő a kínai mobilokat... Gondolom egyszerű csomagként érkezett. Nekem is volt olyan negatív tapasztalatom, hogy egy ilyen telefon hangszóróján a tekercs megszakadt a drasztikus szállítás miatt - persze ez használat közben is előfordul. Nekem több mint 2 órába és 3 nagyítóba tellett megtalálnom csak a vezeték végét, mert olyan vékony anyagból tekerték. Lehet, hogy neked is ilyen problémád van. Azt szerintem egy másik - akár régi bontott telefon mikrofonjával is ellenőrízheted, hogy a panel hibája, vagy sem. Az alkatrészbeszerzés már problémásabb. Ezeket a telefonokat "egyszeri" használatra tervezik, azaz vedd meg, használd, dobd el.*
A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2014
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek: Adott egy Xperua U telefon, ami eddig egészen jól működött. Most viszont ,,megkergült" ugyanis a wifit állandóan eldobálja, de néha csatlakozni sem hajlandó normálisan, úgy kell csatlakozni vele manuálisan a wifihez. Használat közben is eldobja a wifit, nem csak alvó módban(bár nem szabadna akkor sem, mert direkt úgy van beállítva hogy soha ne váltson vissza mobilnetre ha a wifihez csatlakozott) A wifi router(pontosabban gateway) kb 5 m távolságban van a telefontól, a gtw 2x volt újraindítva. Barátnőméknél szintén folyton eldobja a wifi kapcsolatot, és ez elég bosszantó tud lenni. A telefon nem volt rootolva, meg semmi nem volt piszkálva benne általam.(más kezébe meg nem kerül a telefon) Remélem valaki tud nekem segíteni.
A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2014
Tisztelt Társak!
Ha már létre jött ez a topic kihasználom, és felteszem a kérdéseimet. Van egy sony okos telefonom amit már nem használok mert kaptam a lányomtól egy újabb típust. Arra gondoltam, hogy miután olyan sokat tudnak ezek a kis kütyük érdemes lenne az autóban felhasználni. Kidobni kár, eladni nem érdemes. Tulajdonképp benne van minden ami kell, navi, internet, zene-film lejátszó, rádió, sőt elképzelhető, hogy valami megoldással ha a riasztó beindul akkor megcsörget. Néhány ezer forintért lehet venni BLUETOOTH adapter amivel a motorvezérlőt is látod. A lényeg - szerintetek hogyan lehetne megvalósítani hogy pl. akkumulátor nélkül a gyújtás ráadásakor induljon, a hangját ki tudjam küldeni a kocsi hangszórójára, stb. Tulajdonképp beépíteném esztétikusan a műszerfalba mert a "halálom", hogy mindenhonnan a vezetékek lógnak. Ti hogy csinálnátok? Minden ötletet előre is köszönök. (Bocs a hosszú szövegért.) Üdv: csibai A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2014
Hát akkor ha neked is és a barátnődnek is megszakad akkor valószínűleg nem a telefonba/telefonokba keresendő a hiba hanem maga a routerben, ilyen problémám nekem is volt, hogy hol volt kapcsolat a telefonom és a wifi router között hol nem a megoldás az, hogy új router kell nagyjából 2 évig használhatóak a routerek az újabb telefonoknál.(a régi telefonom az még mindig hibátlanul tudta használni a routert, de az új már meg-meg szakadt)
Barátnőmé nem szakadozik, az enyém dobálja el a wifit, mindegy hogy otthoni vagy barátnőmék wifijére csatlakoznék, csatlakozik, majd kb azonnal el is dobja(max 10 perc) a jelet... A routernek semmi baja nincs, ugyanis mondom hogy gateway van nekünk, mem router...(dsl kábelen net, tv, telefon jön, mindezek a gtw-ből kapnak jelet. A laptopon hibátlanul megy a net...
Bocsánat félreolvastam, akkor lehetséges, hogy software hiba akkor az újrahúzás segíthet ha az sem akkor valószínűleg hardware hiba, ott vagy szerviz vagy új telefon.
Sziasztok!
A tegnap visszaallitottam a gyari beallitasokat a telefonomon, es veletlenul toroltem az osszes elmentett telefonszamot. Telefonszamok hilyan nem tudom rendezni a dolgaim. Letezik modszer arra, hogy ezeket valahogy visszahozzam?
Üdv!
Ha nem volt elmente a névjegyzék a google fiókodban, vagy Outlook-ban, akkor sajnos nincs rá mód.
Csakmert tudom, hogy PC-re van olyan, hogy "Get data back", meg hasonlok, gondoltam mobilon is van ilyen lehetoseg.
Sajnos nem lehet visszaszerezni ha nem volt elmentve, ezért ajánlott egy programot használni ami lementi a külsö memoria kártyára az adatokat. Google play store majd contacts vcf kulcsszó alatt találsz jopár ingyenes programot.
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy a Mhl funkció támogatása hardveres vagy szoftveres ,,eredetű"?
Hardveres, természetesen. Milyen készülékhez keresel kábelt?
Xperia M2. Ha nem tudja az sem baj, csak érdeklődök.
Sziasztok, van egy Samsung galaxy S advance telefonom, és a fülhallgató aljzata meghibásodott, ezért azt hiszi, hogy a fülhalgató csatlakoztatva van, pedig nincs. Emiatt nem lehet vele telefonálni, mert nem hallok semmit, meg nem is hallanak engem. Semmien alkalmazás nem szól a külső hangszórón, csak az értesítések, meg ha hívnak. Felvenni fel lehet, csak ugye senki nem fog semmit se hallani.
Gondolom ki kéne pucolni a jack aljazot, csak hogyan? Vagy szoftver baja van? Remélem tudtok segíteni, fontos lenne.
Sajnos ezen a pucolás nem segít . Ugyanis ezen aljzat a telefonnak elég gyenge pontja .Főleg akkor , ha nagyon sokat használják fülhallgatóval.A sok ki be dugdosás ugyanis azt eredményezi , hogy az aljzat egy elég érzékeny fólia mikro áramkörön van elhelyezve a hangszóróval együtt.Ami azért rossz megoldás mert a hangszóró , és az aljzat szoros kapcsolatban vannak egymással,és ha a telefon hibát érzékel innen , akkor azt eredményezi , amit leírtál , illetve van rá példa , hogy hívást követően a képernyőről eltűnik minden , és süket néma helyzet áll elő.
Ezt az egységet csak a telefon szétszedésével lehet kicserélni , és ez egy komplett részegység .Tehát hangszórót , aljzatot , fólia áramkör , és egy mikro érintkező sort tartalmaz egyben.Ennek az egységnek a cseréje után jól fog működni a telefon. A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |