Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Keresek 5-10W-os kis trafót, mindegy hogy EI, hiperszil, vagy miféle, csak lényeg hogy ne toroid legyen, és legyen rajta 230-as primer.
Szekunder mindegy? Áttekered? Keresek, ha a jövő hétre jó.
A szekunder mindegy, ha nincs rajta az sem baj...
![]()
Üveget hozol neki?
Most indulok és viszem a hígítót. Keressél!
Csajos szöveg: nem jöttél el. Hígító ott volt... Szerinted ki visz neked még egyszer valamit ajándékba ha még el sem mész érte
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2014
Voltam börzén, de nem találtalak sehol, Matyi is mondta hogy kerestél... Sajnálom hogy elkerültük egymást...
Elviszem megint a hígítót. Szürke kapucnis műszálas dzsekiben leszek, fekete bőr vállra akasztott táskával. Kb. 10-ig leszek csak ott...
Gyomaendrődiek!
Tudja valaki,hogy lesz-e kirakodóvásár holnap Gyomán? István
Ismételten csak megköszönni tudom!
![]()
Valakinek van 0.8 vagy 0.9mm fúrószára ami 1/8"(3.2mm) befogószárral rendelkezik és megválna tőle? (nem ingyen persze)
Hozom Neked a tekerentyűt. (induktort) Igyekszem minél előbb kiérni.
![]()
Merthogy ebédre kacsacombot kell sütnöm, ezért ezt igen nagyra értékelem, mivelhogy ez sokáig tart. 10 óra magasságban már kezdeném a sütést...
November 22 (Szombaton) a börze helyileg hol lesz, város, kerület, utca????
Nagy meglepetésre; az eddigi helyén!
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2014
Helló, Urak és Szép Leányok!
Remélem sokan leszünk, és sok mindent hoztok szombaton. Természetesen Mikulás-napi ajándékként! ![]()
Én magamat, ha fel tudok kelni időben.
![]() ![]()
Megjöttem 'fatornyosból' (tavaszig), csak a kölök itthon van szabin, elfoglalja a gépet. Természetesen viszek 3-at is.
Aki nem nézi a börze-naptárt!
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2014
Vigyek egy jó hangos vekkert? Bár egy Marcella szebb ajándék Mikulásra.
![]()
,De szívesen mennék.. Csakhát ha itthon megtudnák, hogy már megint drótokra költök kitekernék a nyakam..
![]() Csőfoglalatok is lesznek? hú
Lesznek bizony!
Mond azt, hogy csajozni mégy; vagy azt, hogy karácsonyi ajándékot akarsz venni.
![]()
... magadnak. Én is voltam börzén, és két dedikált könyvvel tértem haza.
Az idei utolsó, és a jövő évi első börze időpontja változott! Mindegyik vasárnap lesz! Utóbbi nincs még javítva a honlapon, előbbi igen. A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2014
Szia Matyi!
Épp nem vettem semmit magamnak, mert néhány 'rúgó' hibádzik a kertemből. ![]() A változás fenn volt a táblán? Akkor nagyon bamba vagyok, mert még néztem is a táblát. ![]() Köszönjük az infót! |
Bejelentkezés
Hirdetés |