Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tina
Valakinek megvan a tina 7 resze
vagy pedig abban kene segitseg h kilehet e boviteni az alkatreszek listajat tinaban nekem 6 van van egy par alkatresz ami a 6 ban nincsen benne de a 7 ben benne van csak nekem a 7 demoban van meg es nem engedi h lefutassam a szimulaciot mert tul nagy az aramkor
Valójában a demo csak vmi 20 csomópontig engedi a szimulációt. Nekem van sokfajta, megnézem meg-e van az. Majd irok ha megvan. A legújabb amim van az vmi 110Mb. Nem tudom hogy 6-os vagy 7-es -e, de megnézem...
Erre én is kíváncsi lennék ,hogy lehetne bővíteni az alkatrész listát.
Ferix neked a 7-es demó verzió milyen nyelvű? Ha magyar ,nem akarod esetleg megosztani velem vagy másokkal? Még itt is folalkoznak a problémával. http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=17833&postdays=0&postorder...art=50 Üdv:pumpa
nekem angol de tok mind1
jo nekem az angol is csak 7 es legyen es teljes vagy a 6 is jo de akkor kiegeszitokkel ha vannak hozza
Elküldök néhány file-t privátba ami kibővíti a demó lehetőségeit, ok?
Sziasztok! Nekem az 5.1ess verziója van meg, de nekem ebből nagyon sok minden alkatrész hiányzik!
Ha valaki adna linket ahonnan le lehetne tölteni magasabb verziót, vagy priváton tudna segiteni, megköszönném!
Fölraktam(TINA PRO V6.008SF):
hxxp://tinapro.atw.hu az x-ek helyett irátok át t-re és letölthető. Üdv:pumpa
Van egy olyan topik, hogy: Számítógépes áramkörszimulációs progik...." ott érdekes dolgokat lehet olvasni.Az én honlapomról letölthetö a 5.11 verzió ami magyar nyelvű, de a 6-ostól butább.
Sziasztok ! dB Thunder-től kérdezném ,hogy merre található a "Számítógépes áramkörszimulációs progik... "nevezetü topic.Addig is köszi és keresem..
Ha a fórum tetején, baloldalt, a saját menü fölött megnézed, van egy jó kis kereső. Beírod a kulcsszót, és már mutatja is, mik vannak a témával kapcsolatban.
Sziasztok!
Sajna sehol sem találom a TINA 7-es teljes verzióját Ha vkinek meg lenne, vagy tud linekt lécci rakja fel, nagyon kéne az a progi Köszi
Sziasztok!
Ezt találtam: Tina Pro v6.008 45.9MB Többet sajnos nem tudok róla, csak hogy a www.majomparade.com- ról lehet letölteni. Ez egy magyar torrentes oldal. Remélem jó lesz...
Köszi szépen de ez már megvan
Nekem a nyáktervezés miatt kéne a 7es verzió
Hali! Valaki nem tudna nekem egy linket adni, ahonnan le tudom tölteni a Tina Pro 6 vagy 7 -et? Sehol nem találok teljes verziót, és szükségem lenne rá.
Na, teljes verzió már megvan, de nem tudja vki, honnan, és/vagy hogyan tudok hozzáadni LM1036N-es IC az építőelemekhez...?
A 6, de csak angolul. Megvan neked a 7? Vagy tudod hogy tudom az LM1036N-t hozzáadni? Sehol nem találom neten, de lehet, hogy csak én vagyok béna...
Sajna nem én is már tűvé tettem érte mindent, de csak a demot találtam meg rohadt idegesítő
Az! A 6-ot sem volt egyszerű megtalálnom, ráadásul pont nincs benne az, ami nekem kellene...
Én végül torrenten találtam meg, de azoknak is elég gyenge volt az életük, szóval elég nyögvenyelős volt
Helló!
megvan valakinek a teljes verzió (6 vagy 7, de inkább 7)? És ha megvan el tudnátok küldeni, vagy feltenni ide? Nagon fontos lenne! Köszönöm!
A Tina 6 meg van full ( több változatban is) 30-70 mb. A 7 az engem is érdekelne...További eszmecsere privátban...
Na mindegy , időm mostanában nem sok van. Akinek program kell , telepítse az emule fájlcserélő programját a gépére. Magyar kezelőfelülete is van. Semmi különleges dolgot nem igényel,csak fel kell telepíteni a gépre , és kész. Nem kell regisztrálni stb,stb. Csak a kiszolgáló bázist kell frissíteni. Ja és egy beéllítást kell megejteni a programban:::: 10 kbsec-re állítsuk a max feltöltési sebességet. Ez az ideális, a letöltést meg maximumra, kinek milyen sebességű internet kapcsolata van . Ennyi lenne.
http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1
köszi
Hali!
Hmmm.... Elég halott ez a topic. De nem nyitok újat mert a modik szétrúgják a s*ggem. Nah, az van, hogy nekem megvan a 6-os demo,full és a 7-es demo. Az érdekelne, hogy valaki tud-e nekem valami linket, ahonnan meg tudom megszerezni a 7-es teljes verzióját. Előre is kösz.
Nem rugjuk szét senkinek semmijét, de jó hogy nem nyitottál új topicot. Ebbe is lehet nyugodtan írni.
Segíteni nem tudok, nem használok lányos programokat. |
Bejelentkezés
Hirdetés |