Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rádiótechnika számok keresése

Témaindító: SZAsza21, idő: Júl 19, 2007
Témakörök:
A Rádiotechnika újság nem szabad mű, így utánközlése a kiadó írásos beleegyezése nélkül tilos. A topik, egy elfeledett cikk idejének-helyének megkeresésére fenntartott, nem szkennelt változatok utánközlésésre.
Köszönjük!
Lapozás: OK   12 / 44
(#) Balugray válasza dosandor hozzászólására (») Jan 21, 2015 /

Pedig volt, az tuti. Az "Urbán István" sorozatban... Anno lefénymásoltam, de elveszett valahol...
(#) Biro F. válasza Balugray hozzászólására (») Jan 21, 2015 / 1

Üdv.
Monofon szintetizátor építési leírás van az 1985-ös, 1986-os Rádiótechnika újságokban. Az Urbán féle kapcsolások közt csak dobszintetizátor van.
(#) Balugray válasza Biro F. hozzászólására (») Jan 22, 2015 /

Az lesz az, köszi! Valószínűleg rosszul emlékeztem Urbán témában. Esetleg nincs meg véletlenül online formátumban?
(#) gkari válasza Balugray hozzászólására (») Jan 22, 2015 /

Töltsd le innen:Bővebben: Link
(#) pumoka hozzászólása Jan 30, 2015 /

Sziasztok!
Szükségem lenne RT 2010 01 számra! Ha esetleg meg lenne valakinek vagy ahonnan le lehetne tölteni azt megköszönném!
(#) granpa válasza pumoka hozzászólására (») Jan 30, 2015 /

Lásd 'gkari' posztját!Pont előtted.
(#) kameleon2 hozzászólása Márc 5, 2015 /

Sziasztok! Keresem a Rádiótechnika 1987/2-es számában megjelent "Dallamcsengő mikroprocesszorral" Kinczel András cikket, vagy ha valakinek megvan a benne megjelent szoftver binárisa hibátlanul - az is megfelelne. Én is megkaptam egy scan formájában, de sok helyen összemosódik a 08 és a 0B - nem egyértelműen azonosítható. Azaz nagyon jó minőségben kellene. Már van egy másik szoftverrel működő dallamcsengőm, de ez az eredeti cikk - módosítások és szoftvermódosítás nélkül. Azért szeretném ezt megtalálni. Ráadásul ezzel dallamot is tudnék módosítani.
(#) Leraz válasza kameleon2 hozzászólására (») Márc 5, 2015 /

Szia. Mindjárt megnézem milyen minőségű az enyém.
(#) _BiG_ válasza kameleon2 hozzászólására (») Márc 5, 2015 /

Nekem van egy szkennelt példány, szerintem olvasható. Kicsit nagyítsd ki a kívánt kódrészletet.
(Ebben egyébként 2716-os vagy 2732-es eprom való, én utóbbit küldök neked )

Upd: az egyik 2716-os, bocsi, de 4 db 2732-es van
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2015
(#) kameleon2 válasza _BiG_ hozzászólására (») Márc 5, 2015 /

Köszönöm. Alighanem akkor lehet, hogy az eredeti sem jobb.. De utóbbinál mintha inkább B betű lenne mert mindegyik keskenyebb
(#) dosandor válasza kameleon2 hozzászólására (») Márc 6, 2015 /

Nekem megvan az újság, ha gondolod, csinálhatok a programkódokról egy jó felbontású szkennelést.
(#) kameleon2 válasza dosandor hozzászólására (») Márc 6, 2015 /

Szia! Érdekelne. Igaz már bepötyögtem a kódot és alakítgatom vissza a hardvert is. Mivel az Urbán féle dallamcsengőben a cím és adatvezetékek az egyoldalas panelkialakítás miatt össze-vissza lettek csereberélgetve. Ehhez, meg úgy látom az eredeti vezetékezés lehet jó. Bár ezt a fajta dallamcsengőt még nem hallottam eddig soha. Ezért piszkálja a csőröm. Most is ezt mojolom.
(#) kameleon2 válasza dosandor hozzászólására (») Márc 8, 2015 / 2

Már meg is írtam a kódot és némi fóliagyalázással visszaalakítottam az Urbán féle kevert vezetékes dallamcsengőt és lőn csoda - működik
(#) bereczk.jans hozzászólása Márc 25, 2015 /

Sziasztok!
Keresem a Rádiótechnika 1994/12 számából a 0-V-2 dualgate-s megfigyelővevő cikket: kapcsolási rajz, nyák, beültetési rajz, leírás. Valamint ugyanebből a számból a Quad 405 cikket
(#) Leraz válasza bereczk.jans hozzászólására (») Márc 25, 2015 /

Szia.
Mehet a mail címre?
(#) bereczk.jans válasza Leraz hozzászólására (») Márc 26, 2015 /

Igen. Varom!
(#) lukacsp hozzászólása Ápr 19, 2015 /

Sziasztok!
A Rádiótechnika Évkönyv 1997. 228. oldalán kezdődő Plachtovics cikk alapján építettem még régebben egy előfokot, de nem fejeztem be. Most szeretném befejezni, de nem találom az RT-t. Ha megvan ez a cikk valamelyik kollégának, légy szíves küldje el nekem! Köszönöm előre is!
(#) Leraz válasza lukacsp hozzászólására (») Ápr 19, 2015 / 1

Szia.
Mehet az emil címre?
(#) lukacsp válasza Leraz hozzászólására (») Ápr 20, 2015 /

Kösznöm szépen, nagyon sokat segítettél!
(#) elektroncso hozzászólása Máj 3, 2015 /

Sziasztok.
A RT 1976 áprilisi számából keresem a 155-156. oldalt. Elméletileg egy 80m-en működő 0-V-1-es vevőkészülék leírásának kéne ott lennie. A készülék konstruktőre DK3FQ. A 4shared-ről hiába töltöm le az évfolyamot, a számítógépem nem tudja megnyitni.
Előre is köszönöm a segítséget.
A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2015
(#) endrusz válasza elektroncso hozzászólására (») Máj 3, 2015 / 1

Szia! Tessék itt van.
(#) _BiG_ válasza elektroncso hozzászólására (») Máj 3, 2015 / 1

Pdf olvasó progit telepítettél?
Mert anélkül ezt se tudod megnyitni, pedig kiollóztam neked...
(#) elektroncso válasza _BiG_ hozzászólására (») Máj 3, 2015 /

Köszönöm mindkettőtöknek. Ezt kerestem.
PDF-et, DjVu-t meg tudok nyitni. Ezt is sikerült. Viszont a tárhelyen lévőt letöltés után CRC fájl-ként ismeri fel a számítógép, de megnyitni nem tudja. Gondolom Total Commanderrel szét lett darabolva, de én összerakni program és hozzáértés hiányában nem tudom.
A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2015
(#) _BiG_ válasza elektroncso hozzászólására (») Máj 3, 2015 /

Hm, valaki szétbarmolta a feltöltött újságokat, hogy hempergesse a rángógörcs a kaktuszföldön...
Letörölték a djvu fileokat, de hogy ki? Kit zavart?

Viszont te is össze tudod rakni, kell egy Total Commander (eltaláltad), és annak az összerakó funkciója. Nem nehéz.
(#) tiva77 hozzászólása Máj 3, 2015 /

sziasztok!

Rádiótechnika Évkönyv 2015-öst honnét lehet letölteni?

üdv: Tivadar
(#) elektroncso válasza _BiG_ hozzászólására (») Máj 3, 2015 /

Ez tetszett, jót nevettem.
(#) Leraz válasza tiva77 hozzászólására (») Máj 3, 2015 /

Szia.
Az emil címre jó lesz?
(#) gkari válasza Leraz hozzászólására (») Máj 3, 2015 /

Ha nekem is elküldenéd, nagyon megköszönöm!
(#) Leraz válasza gkari hozzászólására (») Máj 3, 2015 /

Ment.
(#) Remci válasza Leraz hozzászólására (») Máj 3, 2015 /

Szia!
Ha nem vagyok pofátlan, én is elkérhetem? Előre is köszönöm.
Következő: »»   12 / 44
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem