Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Sziasztok!!!
Az én kis erősítőm aminek a lelke egy TDA-7560 elkészült!!! Ajánlom mindenkinek, mer egyszerűen nagyszerű kevés alkatrészt igényel és szinte hűtés sem kell neki. Nagyon tisztán és szépen szól egy panasonic sa-ak330 hangfal párt hajt torzítás nélkül. Igaz a belseje nem a legszebb de néha nem a szépség a lényeg
Köszönöm Zoli !
Gondolom, ebből egy jó kis karóra lesz......
Ha nem is mindig a szépség a lényeg , azért egy nyákot megérdemelne .
Tényleg jók az OLED modulok, nagyon szép kontrasztos a képük.
Nekem is van hasonló, ami párhuzamos 8 bit-es, de konfigurálható SPI-re, I2C-re is, bár én nem Arduino-val használom.
Készült egy frekvencia mérő Vicsys cikke alapján, attila_v programjával. A Dual Gate MOSFET kicsit megviccelt, 2 féle típusból 4 darabot kellett kipróbálni, mire az egyik jó lett. Végül egy BF961 lett a befutó. Egy szinuszos oszcillátorban fog szolgálni.
Nagyon szép, mint a gyári! De lehet jobban működik.
Ejj, ha én ilyet tudnék építeni....
Szép lett!
Na, erre adok egy csillagos ötöst.
Szépen megtervezted és összeraktad. Minden elismerésem!
Sziasztok. Unaloműzés céljából megépítettem egy retró tv játékot mai alkatrészekkel. PIC12F675 8 lábú PIC van benne. Az elektronika alig nagyobb mint egy gyufás doboz. Még a két joy-nak kell keresnem gyofás doboz méretű fekete műanyag dobozt.
Elismerésem..
Nagyon ügyes vagy.. Milyen nyelven írtad? Feltett szándékom nekem is majd egy játékot készíteni..
Anno írógép festékszalag dobozába építettem bele a potikat.
Gratulálok. Hol lehet ilyen dobozt venni?
Ez jó játék, már én is megépítettem. Itt megtalálsz róla mindent...
Szia. Én csak után építettem. PIC programozáshoz nem értek.
Köszi!
Nem tudom honnan van ez az egy doboz. Valami pici panel meg egy 2xAAA elemtartó volt benne. Remélem találok hasonló dobozokat elektronikai boltban.
Jól emlékszel! Hú, de nagy szám volt, amikor anno megépítettük!
Most szereztem be egyet egy hibás Videoton tv játékhoz. Azóta szépen működik.
Stabil kis cucc volt. Talán az első olyan spec IC, amihez az amatőrök is hozzáférhettek.
Én nem. Minden kész volt, csak az ic. hiányzott. És sosem lett.
Szia
Engem érdekelne a mVFD csőre módosított numitron óra. Megkaphatom a módosított terveket kérem?
Bedobozoltam én is a saját példányomat. Ez a doboz balsa fából készült
Nem rossz!
De engedj meg egy apró észrevételt. Az élek összecsiszolásával sokkal esztétikusabb lett volna.
Hát?
Balsafával könnyű dolgozni, mert könnyen megmunkálható és nagyon kis súlya van. Ehhez képest nem vitted túlzásba a kivitelezést. Csatlakozom az előttem szólóhoz: RONDA!!!!! Ha a végeredményt értékelni kell, végül is a képek szerint működik. (A belvilág meg úgysem látszik?)
Sziasztok. Én is dobozoltam egy keveset. Nem a legjobb "munkám", de ez most így sikerült.
Szia,
Én amondó vagyok, hogy ez nagyon szép lett! |
Bejelentkezés
Hirdetés |