Fórum témák
» Több friss téma |
Hát nem tudom hogy ennél a gépnél hogyan de ha egyből nem is de 10-15 percen belül mennie kell a fűtésnek.
10 perc után sem indult el a fűtés. A fűtésnél kb. 24 Ohmot, a képen lévő egységnél (gondolom az NTC) 3,5 KOhmot mértem. Gond lehet a nyomáskapcsolónál is, most nem működik és 112 V-ot mérek mikor mennie kellene.
Ez egy szelep ez nem NTC Lehet hogy ott lesz a gond.
Nem ez csak a regeneráló sóra engedi rá a vizet.
Még holnap újra megnézem a gépet. Jó éjt!
Azt írja, a fűtés megtört (gondolom szakadt) DE meleg a víz és a gép is kívül, belül! Akkor?
Üdvözlöm! Lehet, hogy meg van a hiba a 899-1CH-F-G16 12V-DC relé burkolata el van színeződve, ha jól sejtem ez nem normális. Ez okozhatja minkét hibát (nincs vízbeeresztés és nincs fűtés)?
Bosch mosogatógép mágnesszelepe állandóan 67 Volt feszültségen van , nem engedi be a vizet.
Vezérlő panel hiba, vagy esetleg valami más is be tud avatkozni a mágnesszelep vezérlésébe?
Nos, én igen keveset értek az elekrtonikához. Ha nem terhellek vele, kifejtenéd ezt nekem bővebben? A rövid hideg programmal is előjön a hiba, ami 12 perc és nincs fűtés benne.
Előre is köszi! Ja! és a hiba mindig az öblítés fázisban előjövő furcsa, eddig nem hallott bugyborékoló, kuttyogó hang után következik be. Olyan, mintha nem nyomná ilyenkor a vizet a lapátokba. De slőmosáskor, meg mosáskor megy a víz rendesen, lehet hallani. A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2015
Az ntc a hőérzékelője.Lehet hogy nem enged be elég vizet ami miatt nem kapcsol a nyomáskapcsoló ami a fűtésvédelmet szolgálja.
Üdv Mindenkinek!
Whirlpool ADP4737 -el van beállítási gondom. Hiába kerestem a neten nem találom, hogy hogyan lehet beállítani a tablettát. 1in1, 2in1, 3in1, 4in1. A kijelzőn megjelenik bekapcsoláskor jelenleg a 4in1, de nem jövök rá hogyan lehet állítani. Leírást idáig csak mechanikus kapcsolóról láttam az öblítő adagolónál, de ilyen ebben nincs. Valami kombináció kellene a kezelő panelen. Már végig próbáltam ami emberileg lehetséges, de semmi. Ha van valakinek leírása vagy tudja hogyan lehet beállítani az nagyon jó lenne. Köszi előre is.
Köszi, megoldottam!
Egy totál más tipus leirásában benne volt. Vízkeménység: bekapcs - 2-es program - "start" 7 mp - villog - beállítani a starttal - kijelzőn látszik az eredmény - kikapcsolás a memorizáláshoz Tabletta: ugyanaz, csak a 3. program A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2015
Sziasztok,
Egy elektraBregenz mosogatógéppel van problémám: szerintem nem készít lágyvizet, vagy nem engedi bele a gépbe. Jó mosogatószer és öblítő van benne, az öblítőt rendesen adagolja is, de mégis opálos a belseje, meg a poharak. Sóval feltöltve, de nem fogy belőle egyáltalán. A labirintust ellenőriztem, abból szabadon mehet a víz bárhova. Van valami szelep a sótartályon. talán az nem működik, vagy tömődött. Lehetséges? Mikor kéne ennek a szelepnek működnie a folyamat során? Többször, vagy csak esetleg az elején, vagy a végén? Nagyon megköszönöm a tanácsaitokat!
Szia!A szelepet ellenőrizd ugyanis az engedi rá a sóra a vizet!Ez elvileg minden mosogatáskor 1x ráengedi a vizet.
Hello.
Ez az a szelep, amelyik a sótartály oldalán van?
Köszönöm! Holnap lesz csak módom fejre fordítani és ellenőrizni a működését.
Üdvözlöm! A relé csere megtörtént és működik a nyomáskapcsoló - enged be vizet. De fűtés most sincs. A fűtőszálra nem egy nulla és egy fázis megy? (hül.e kérdés volt) - kipróbáltam direktbe a fűtőszálat és működik. Most a fűtés nem kap nullát csak 220-at. A relé kapcsolja a 220-at a fűtés felé amely áthalad a fűtésen és egy "nyomáskapcsolón keresztül, amely a gép oldalára van szerelve, visszatér a reléhez (relé kimeneti pontja és ugyanezen pont egy kört alkot).
Üdvözlet. Köszönöm a segítséget, fűtés 15 perc után sincs, de legalább tudom a menetrendet.
Sziasztok!
Whirlpool Aquasteam ADP 6920 szabadonálló mosogatógépből lett kiszerelve a keringető szivattyú, ugyanis működtetés közben daráló, morgó hangot hallatott a mosogatógép. Légyszi valaki világosítson fel, hogy az alkatrészen lévő rúd forma micsodája az alkatrésznek, és hogy a több hosszanti törés rendeltetésszerű-e. Amennyiben az törött, az mitől következhetett be, illetve az alkatrész belső részeiben összesűrűsödött lerakódás (amennyiben nem odavaló) mitől kerülhetett oda? Köszönöm a válaszokat!
Szia,
Dettó ugyanez volt nekem is. Ez a motor állandómágnes része. Egyébként ötletes motor konstrukció, de ez most nálad bizony cserés lett. A motor tekercses oldalán van egy szám, valami ilyesmi: Askoll - Mod. M 97.1 vagy valami más, de hasonló modellszám. Arra kell a neten rákeresni, hogy hol kapsz ilyet. Én itt kaptam a fenti modellt: http://alkatreszek.org/1845-whirlpool-mosogat%C3%B3g%C3%A9p-keringe...A.html Ez, a cseredarab, kicsit más konstrukció, mint a régi, de beraktam és szuperül működik azóta a gép. Sok sikert. Sam
Köszönöm a gyors választ!
Lehetséges olyan megoldás, hogy a motor részét meghagyom, és csak a ház részét (amihez a mágnes tartozik) csak azt cserélem? Megnéztem a linket, azonban ezen az oldalon nem találtam sem típusazonos, sem helyettesítő alkatrészt. A whirlpool szervizben közel 30 ezres ajánlatot kaptam Kell legyen vmi más megoldás. Még az nem világos, hogy ez a motor a bemenő vagy a kimenő vizet keringeti? A whirlpool szervízben a - hogyan került oda a szennyeződés - kérdésemre csak annyit válaszoltak, hogy a nem megfelelő tisztítás eredménye. Az ezermester oldalon a keringető szivattyúról azt írja, hogy a bemenő vizet keringeti és továbbítja a lapátokhoz. Ha az utóbbi igaz, akkor hogy kerülhetett oda a szennyeződés? Visszafolyt?
Hello
Ez még teljesen tisztának számít. Ezt meg el kell fogadni hogy ennyit bírnak ki, Jó pár darabot cserélek belőle. Ez a szivattyú a gépben lévő vizet keringeti, ami a csövezéséből egyértelmű, meg az is, hogy az nem mindig tiszta, mondhatjuk úgy is hogy egy zsíros lé sokszor. 15körül van hozzá másik szivattyú motor...
Hali!
15 körül hol juthatok az alkatrészhez? A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2015
A pontos modell ez? : ADP 6920 WH
Mert akkor a 480140101409 számú szivattyú kell bele. Hívd fel őket: http://www.betrolkft.hu/ úgy látom a honlapon, hogy tudnak szerezni 1-2 napon belül. Nem azért ajánlom őket, mert bármi kapcsolatom van velük, de amikor pár napja motor kellett nekem is, majdnem 25%al olcsóbban adtak, mint bármi egyéb lehetőség, beleértve a gyárinak tűnő szervízközpontot. De szerintem 15nél több lesz. Ez egy drágább fajta készülék. Itt http://shop.euras.com/geraetesuche_new.php?modselect=W47584&art...14768N például 52eFt Csak forgórészt nem kapsz, felejtsd el. Még házat vagy felújítókészletet is gyakran annyiért adnak, mint amennyi motorral együtt az egész. A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2015
Szóval akkor a szivattyúban lévő trutymó teljesen normális jelenség? Állagra laza volt. Mitől tört el a mágnes?
Ha törött mágnessel működtetem (mert úgy ahogy működött), okozhat további kárt?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |