Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
A szóban forgó elektronikát készítem. Volna néhány gyakorlati kérdésem: 1.A táp 12V input, mekkora teljesítményű trafó kellene? LM IC max. 3A, ezzel számoljak? Lesz ekkora áramfelvétel? 2.Az R20,R23, R28, R29 ellenállások teljesítménye mekkora legyen? Gondolom ez függ a beépítendő csőtől! DG7-124, még nem néztem meg az adatlapot csak érdeklődőm, hogy a nyákon mekkora hellyel számoljak! 3.Valamint az X, Y, meghajtásnál az R15, R16, R17, R18 teljesítménye gondolom függ, az MPSA42 C-E áramától?
Szerintem az áram 1A sem lesz. Ahol 100V-nál nagyobb feszültség lesz, érdemes legalább 2W-os ellenállást használni, hacsak nincs adatlapod az ellenállásról ami megmondja, hogy a nagyobb feszültséget is elviseli.
Köszi, a gyors választ!
Az MPSA42 500mA max. A szkóp csövem még nem néztem meg. Az X,Y meghajtásnál én 3-4W-ra gondoltam, lehet, hogy ez túlzás, de nincs tapasztalatom TV ügyben! Azt sem szeretném, hogy a határon legyen, és fűtsön, mivel 24 órában kellene, hogy menjen! Az R20 stb. 3W-ra méreteztem egyenlőre. Viszont R2 (Cső alatt) akkor az is 2-4W körüli kell, hogy legyen?
Bővebben: Link Inkább a feszültségekre figyelj!
Köszönöm!
Ezeket az ellenállásokat úgy is vennem kell! A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2015
Megtekertem Tr1-t. Viszont csak EPOKIT van idehaza, összeragaszthatom azzal a vasmagot?
Én még sose csináltam trafót, de azt nem csak csavarozni szokták?
Ami ide kell, az PC tápból kell kioperálni, mikróban felmelegíteni (+víz) én két percig tettem be max.W, hogy a ragasztás elengedjen. A csévetestet le lehet húzni és könnyű tekercselni. Majd, ha kész vissza minden. Ekkor kell újra összeragasztani.
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2015
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani, hogy a Vcc, és az 5V miben különbözik? Az első oldalon U9-nél 5V=Vcc! Szerintem semmi külömbség ezekszerint a kettő közt!
Kb. 70%-ban kész a DIGI panelom.
Ez lenne az első kétoldalas nyálom, valaki megnézné szakértő szemmel? Mire figyeljek?
Jónak tűnik , de ha kétoldalas a nyák miért nem váltod ki az átkötéseket a másik oldali fóliával ? Én még a teliföldet is megpróbálnám valószínűleg még egyszerűbb lenne a vezetékezés .
Egyenlőre nem nagyon sikerül kikerülni a kék és fehér vezetékeket!
A zöld a forrasztási oldal , a kék az alkatrész oldal . a fehér az átkötés. Az átkötések közül többet is tudnál vinni a "kék oldalon" de ha ügyes vagy akár mindegyik oda kerülhet
Egyenlőre azon vagyok, hogy az alapkapcsolás OK legyen. Utánna jöhet az ügyeskedés.
Mivel ez az első kétoldalasom, technikailag jól csinálom-e? Korábban tettem fel kérdésteket, arra tudnál válaszolni?
Technikailag jól csinálod , csak próbáld a fehér vonalakat kékkel helyettesíteni .
Az a végső cél, de még apróságok hiányoznak. Majd ha kézben lesznek az alkatrészek akkor dől el minden!
Sziasztok!
Elkészült a két tápom!
A kisfesztáp rendben működik!
A nagyfesz viszont nem működik! Mivel nem kaptam LM2585-12 IC, csak LM2585-ADJ-t! Ezek nem csereszabatosak, mert az ADJ 2. lábára egy feszültség osztót is kell tenni. Az LM adatlapja szerint (20. oldal), ha R2=2kOhm akkor R1=567kOhm. Ami a rajzon R31=100kOhm, és R32=180kOhm, valamint ezek kapcsolásán is módosítani kell! A Tr1 12 menetes tekercse 0,04mH lett. A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2015
Valami nem OK!
Átalakítottam az a datlap szerint! Amint ráteszem a TR1 tekercseire a vezetéket, azonnal leesik a táp 0V-ra!
LM zárlatos volt, a 4.és 5. láb közt!
Új berakása után. Adatlap szerint számolt képlettel, kb.100V-al kevesebb a feszültség!
nem vagy valami szerencsés ezzel a táppal.
Sajnos ez Van!
De átverekszem magam rajta!
Majd holnap!
De koncepciót váltottam, a kisfesz nél!
Helló!
Nos az LM-ből akövetkező feszeket tudtam kicsikarni, ha R2=kOhm: R1=567kOhm 250V R1=780kOhm 255V Valószínű ez a kéolet ide nem jó, mert a transzformátor áttételét nem veszi figyelembe. Az adatlapon nem látok trafós számítást, bár angolul nem nem tudok! Az adatlap 21.oldalán látható képletekről lenne kérdésem. Mi a VF N=menetszám? D=hatásfok? Valaki aki tud angolul kérem segítsen, vagy valami számítás a trafós üzenhez. Menetszám emelés vajon segítene? Ami kellene LM2585ADJ Flayback számítás! A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2015
Hali!
- VF a kimeneti dióda nyitófeszültsége, - N a menetszám áttétel, - D a kitöltési tényező. Egyébként kikopizod a szöveget az adatlapból, bemásolod a google fordítójába és ha hozzáteszel egy kis szakmai ismeretet, meg tudod érteni, miről beszélnek. Az "adj" típushoz meg az alkalmazások alatt néha látod a két beállító ellenállás értéket, pl. 7. és 8. oldal alján.. For ADJ Devices: R1=48.75k,±0.1% and R2 = 5.62k, ±1% A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2015
Hálás köszönet!
Én úgy veszem ki, hogy a számítás az a Boost Regulatorra vonatkozik (nem trafós). A VF-t hol találtad meg? Én a webforditas.hu-t szoktam használni, de elég gáz!
Beírtam a másik topikba, ott olvasd a számítást.
Idézet: az adatlapon szintén... de ha két helyen vagy egyszerre, nehéz válaszolni.. „A VF-t hol találtad meg?” 21. oldal: The maximum output voltage of a boost regulator is the maximum switch voltage minus a diode drop. In a flyback regulator, the maximum output voltage is determined by the turns ratio, N, and the duty cycle, D, by the equation... ...where VF is the forward biased voltage of the output diode.. Gáz mindegyik, de nem kell 1:1-ben utána menni. A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2015
Bocsánat!
Köszönöm! Azt hittem ott elöbb jön válasz. |
Bejelentkezés
Hirdetés |