Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az a négy tized mérési hiba, ne vedd ilyen szigorúan.
![]()
Orosz bontott alkatrész ügyben privát beszélgetést folytatnék. Ha van valakinek írjon.
A falvastagság nem a külső méreten jelentkezik hanem a belső átmérő kisebb, rossz lenne ha a vastag falú csőre nem kapna rá a menet metsző
![]()
Lehet, de a cső külső átmérője is a valóságban ki tudja mennyi
![]()
Orosz "ujjlevágós" barkácsgép tartozék (ezért a fura méret) hiányzó része lenne. Köszönöm velegii fórumtársnak hogy megmutatta és megmérhettem eredetiben
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2015
Fent van az anymedia-n is. Nem kell töltögetni.
Nagyon király vagy, köszi! Meg is nézem a napokban tuti!
![]()
Kicsit 'avétos' a horganyozása; jó lesz úgy is? De van fekete is (nem horganyozott).
Helló mindenki!
egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Szeretnék feladni egy apróhirdetést itt az oldalon, de csak ellenőrzött felhasználóknak lehet. ![]() Hogyan lehetek én is ellenőrzött? előre is köszi ![]()
Már sikerült!
![]()
Ennyi erősítőd van, vagy csak simán túllihegted a dolgot?
![]()
Miért?
Négyszer van fenn a hirdetésed.
![]()
Hát véletlenül kicsit sokszor nyomtam meg a gombot!
![]() ![]()
Rendben!
![]()
Sziasztok! Megkérdezem, hátha tudok rá válaszolni.. Mióta újra telepítettem a gépemet, nem akarja lejátszani a Firefox a JavaScript-es videókat. Ilyen például, ha valahova Vimeo-s tartalmat ágyaznak be. Mielőtt elindítanám a videót, jön egy képkocka belőle, ami minden videónál van ugye. A hangot hallom, az idő megy a videóból, de nincs kép, fekete a lejátszó ablak. A kiegészítőknél van egy Java Deployment Toolkit nevű bővítmény, amit letilt a Mozilla, mert szerinte sebezhető.
IE-ben nézhetőek ezek a videók. Nem, nem fogok böngészőt váltani, tudom, hogy sokak szerint Chrome-ot kéne használnom, de miért menjek egy olyan autóval, amiben van nekem egy ülés, meg a kormány, amikor mehetek egy olyannal is, aminek van egy szép belseje, és jól érzem magam benn. Még ha valamivel lassabb, akkor is. Mit csináljak? Frissítsem a bővítményt? Vagy szedjem le és rakjam fel újból?
Adobe flash is engedélyezve van? A bővítményt frissítheted, nagy baj nem lesz belőle.
Engedélyezve van, de így se megy, viszont csak a Mozilla alatt, valószínűleg a Java Toolkit lesz a gondja, meg fogom frissíteni.
Nagyon szívesen! Kellemes filmnézést kívánok Neked a filmhez.
![]()
Ez még mindig nem olcsó: Pioneer CDJ-2000
![]()
Be vannak cuccozva...
Ki vagyok akadva. Árulok a jómegfogáson gyermek meséket. Tök jó mesék, vannak újak , régiek, pl jégkorszak, meg ilyen újabb animációs mesék, illetve régi klasszikus meség, pl vizipók, vuk, kockásfülű, meg ilyenek. Na mindegy, a lényeg, hogy komoly 6000-ért árulom őket, összesen 100db-ot. Emberünk 6500-ról leci---kodta 6000-re plusz ingyen posta.....mondom jó....csak vigyed.... Becsomagolom, elviszi a futár, aki ugye előtte jelez, hogy mikor érkezik. Na erre nem veszi át, mer ő nincs otthon. Irok neki, hogy szia, elment a csomag, sikerült valamit okozni? Hát ő nincs otthon, majd jövőhéten, de amugy is jó hogy irok, ugye az összes DVD eredeti és egy másolt sincs köztük? . Kérdezem tőle hogy 60Ft/db-ért ingyen postával?
![]() ![]() De megjegyzem, mindegyik DVD tokban, szép papirral, és nyomtatott lemezek. Nem egy zacskóba beleszórva 100 irott lemez. Komolyan, hol élnek az emberek? A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2015
Az hagyjám, de te hol élsz, hogy másolt lemezekkel csencselsz a neten.
![]() ![]()
Elmesélek én is egy történetet. Ingyen elvihető dolog, sok darabos tétel. Persze kellene egy-két embernek, egy-két darab belőle, de így az eredeti "eladó" nem akarja postázni. Nekem is kéne egy-két darab, felajánlom, hogy elutazok érte, az adományozónak adok két sört (egyet kért), hogy ne égjen a pofám, és a többieknek szétpostázom a maradékot. Akinek tudom, házhoz viszem, vagy személyesen átadom. A többség köszöni szépen, hogy egyáltalán fáradozok ezzel, nincs semmi probléma a postaköltséggel. Azonban akad egy, általatok nagyra becsült emberke (addig általam is), aki minden lehetséges dologba "beleköt". Miért nem így küldöm, miért ennyibe kerül, így kéne, úgy kéne. Minden forint számít, én ezt értem, de egy ilyen esetben én nem nagyon követelőznék. A csomag megérkezése után közli, hogy csak winxx alatt működik a dolog, stb. Mintha én eladtam volna neki ezt a dolgot. (A postaköltségen fejenként 60 Ft-ot még buktam is, de kerek összeget kértem vissza inkább, mert abból nem vesz le a postás magának "borravalót".
Szóval nem kell messzire menni, hogy így járj....
Nem az a gond. De utólag kérdezi meg, amikor màr feladtam? Én eredetinek itélem, mivel tokban van, a lemezen is a borito van és a tokban is van boritó. Tehàt nem vagyok felelös, mivel nem én gyàrtottam, egy àldozal vagyok. Piacon vettem. Igazàból a lànyom megunt meséit szerettem volna elpasszolni. Dehàt nem olyan egyszerü ez
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2015
Vigyázni kell, éna helyesírást szoktam figyelni, ha az eladó, vagy vevő két bötüt nem tud leírni értelmesen, akkor nem is foglalkozok vele, régen megszívtam ezekkel.
Eladásnál a postaköltségnél azt sosem számoljuk fel mi eladók -pedig kellene-, hogy pld. pufizacskó 120Ft., vagy doboz 250Ft., ha kocsival postára mert nehéz csomag, messze van, 400Ft. benzin. Postaköltség alatt tévesen csak azt érti mindenki, amit a posta elkér.
Attól én falra mennék, amikor szinte ingyen adok valamit, és még ebből is végtelen alkudozás megy. Mint a 60Ft.-os mese cd-k. És ezek után a kegyelemdöfés a vevőtől a reklamáció, hogy a bal hátsó sarka mögött fél órás kereséssel egy hajszálkarcot talált. Nem újat vett, nem új áron, ezt még el kell magyarázni. Szóval néha azt mondom, soha többet semmit nem adok el, inkább kuka. De azért a vevők nagyobb részével nincs probléma.
Válogatni kell, beszélni kell velük, ha kiderül, hogy egy birka, akkor hagyni a fenébe persze valaki átlibben a ló túloldalára. Volt olyan, hogy valami öreg notit árultam, minden hibáját, hiányosságát részletesen leírtam. Az ürge másolatot akart a személyimről, mondtam neki, hogy az sovány, akkor írjak nyilatkozatot, hogy ez meg az történt meg mittudom én, megírtam, majd hisztizett, hogy nem tudja, meg nem-e átverés és akkor mondtam neki, hogy hagyjuk békén egymást, egy másik ürge fél óra múlva utalt, 2 napra rá nála volt a kütyü, ez a szerencsétlen meg két napig bizonyította, hogy miért hívják így...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |