Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Így nézett ki a Photoshop 25 évvel ezelőtt: YouTube videó. Nem sok program mondhatja el magáról, hogy megért ilyen tisztes kort a számítástechnikában.
Gratulálok én is a kicsikhez. Kitartást, sok örömöt és jó egészséget kívánok mindnyájatoknak!
De miért hátulról fényképpel. Személyesebb egy hölgy elölről.
És a vetületi képnél ott az alul nézet.
Ha jól értettem a feleségéről van szó, talán azért nem lett annyira személyes.
Csatlakozom. Most még átmehetsz a Medika presszóba (amikor még ott laktam így hívták) ünnepelni, utána fórumon sem sokat látunk majd egy ideig. Nehéz, de nagyon boldog időknek nézel elébe. Vigyázz rájuk!
Valaki homályosítson fel, ha lehet. Hogyan tudom meghosszabbítani a hirdetéseim lejárati idejét, mert idáig nem sikerült kitalálnom.
Köszike. istván.
Csak a feladáskor tudsz választani időtartamot. Utólag hosszabbítani már nem lehet, ugyanazt a a hirdetést.
Sziasztok! CNC építése közben megéheztem és a kedves kis családom is. Így nekifogtam főzőcskézni kicsit. Jó étvágyat kívánok minden fórumtársnak!
A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2015
És mit főztél? Mert a képeken inkább sültek vannak. Bár jól néznek ki.
Natúrszelet burgonyapürével volt a cél.
A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2015
Most kezdem megérteni miért kell a fűtött asztal a 3D-s nyomtatókba .
Á, nem. A léptető motorokon és a vezérlőjén sütötte.
De ráéreztél. Az asztalt csak melegentartónak használtam.
A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2015
Moderációt kérek! Ilyenkor már nem szabad vacsoráznom...
Én elkapáltam, az enyém fából van. Bár húst így tudnék sütni rajta, egyszer (beépített forgónyárssal).
Ha már esztek, én se koplalok. Éjfél körül kezdtem az előkészületeket, rögtön kész.
Már azt hittem, hogy CNC-vel vágtad köralakúra a húst.
Wow, Lecsó!
Nagy Kedvenc, nem csak enni szeretem, hanem főzni is (és állítólag jól főzök).
Imádom a lecsót!
Szerintem idén ez volt a legdrádább kaja, amit főztem. Fizetés után észleltem, hogy borsos darabáron mérték rám a paprikát... Ennek megfelelő áhitattal fogyasztottam.
Az a széleket helyből meg is süti.
Sziasztok!
Ha valakinek véletlenül megvan a A himalája ösvényei sorozat, az kérem keressen meg privátban
pjg-nek:
Más az elmélet, és más a gyakorlat... Először én is vákuummal próbálkoztam, a felszín közelében el is tűntek a légzárványok, de a mélyebb részeken maradt belőlük jócskán. Történetesen a fiam megbízásából (fogtechnikus) gyártottam egy egyedi nyomástartályt, ami szabályozható idő alatt növeli megy a tartályban lévő nyomást a környezeti értékről, akár 4bar-ig, majd ezen érték szinten tartása után bizonyos idő elteltével leengedi. Ez a készülék a szilikon alapú, fogtechnikában aranyáron kapható beágyazóanyagok hibamentes öntését segíti elő. A készülék kapcsán én is feltettem a kérdést: miért nem vákuum? A válasz egyszerű: a környezeti légnyomás, és a nagyvákuum közti különbség csak 1bar max, míg túlnyomást alkalmazva ez az érték nagymértékben növelhető, nincs ez az 1bar-os átléphetetlen korlát..
Az enyémek már lassan elnyílnak. Két hónapig gyönyörűek voltak. És hatalmasak. Vagy 20-25 cm magasak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |