Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   277 / 377
(#) zimi1991 válasza elektroWarf hozzászólására (») Feb 22, 2015 /

Persze lehet hallani, de ezek szerint nem hűúzz be így tuti az a baja...
reloop:Gondolkodtam rajta, hogy tanácsoljam neki
(#) reloop válasza elektroWarf hozzászólására (») Feb 22, 2015 /

Más gyártó nevén keresd, mert pontosan ezt az elektronikát mások is átvették, az enyémre úgy emlékszem AKAI márka alatt bukkantam rá.
Az IC ismerete ami döntő fontosságú, egyéb hiba esetén szívesen visszarajzolom a szükséges áramköri részletet, a panelt azért megőriztem
(#) elektroWarf válasza reloop hozzászólására (») Feb 22, 2015 /

Srácok! Köszönöm szépen az eddigi segítségek! Egyébként még multimétert pénteken fogok fogni először a kezembe olyan szinten zöldfülű vagyok még de egyébként az elméletét már megtanultam és gyakorlatban is tudok vele mérni viszont már egy nyáklapon kicsit eltévedek mikor méricskélni kell meg "a testhez képest" jelenleg még nem tudom elképzelni, hogy kell a testhez képest mérni :S . IC ismerete alatt mit értesz? Azt hogy működik-e? Egyébként tényleg eddig is köszi a segítségeteket legalább most már el tudok indulni valahogyan és megnyugtató, hogy van kapcs. rajz.
(#) kadarist válasza elektroWarf hozzászólására (») Feb 22, 2015 /

Testhez képest: a műszered negatív (fekete) vezetéke legyen a testhez (GND) érintve a méréskor.
(#) zimi1991 válasza kadarist hozzászólására (») Feb 22, 2015 /

ÉS a tested jelen esetben a készülék háza lessz.
(#) mindenes válasza Helios hozzászólására (») Feb 22, 2015 /

Üdv. Sony STR7055 van manuálom, ha gondolod feltölthetem.
(#) elektroWarf válasza kadarist hozzászólására (») Feb 22, 2015 /

Köszi szépen! És igaz majd tesztelni tudom úgy, hogy ide valahova bedugok egy RCA kábelt majd azt összekötöm PC-vel vagy telefonnal meg természetesen 2 hangfal.
A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2015
(#) reloop válasza elektroWarf hozzászólására (») Feb 22, 2015 /

Hozzászólnék szívesen de ide csak a kapcsolási rajzok valók, menj majd át a javítós témába!
(#) 13_Balu50 hozzászólása Feb 23, 2015 /

Sziasztok !

Dynacord MV 52 kapcsolási rajzára lenne szükségem, a neten sokáig keresgéltem fent van, de olyan rossz minőségben hogy nem ér semmit.
(#) soos csaba hozzászólása Feb 23, 2015 /

Sziasztok!
Szükségem volna egy DENON AVR-1803-as erősítő kapcsolási rajzára. A neten keresgéltem de sajnos nem jártam eddig sikerrel. Aki tud azt kérem segítsen. Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2015
(#) endrusz válasza soos csaba hozzászólására (») Feb 23, 2015 /

Szia! Ha van Gmail címed akkor tudok segíteni,mert a freemail az nem szereti a csatolmányt.
(#) Helios válasza mindenes hozzászólására (») Feb 24, 2015 /

Nem tudom mennyire tér el a két típus. De töltsd fel, megpróbálom kisilabizálni. Az STK végfokok helyére akarok TDA-t tenni. Azért kellene a rajz.
(#) mindenes válasza Helios hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

Szinte biztos hogy nem egyezik a két típus, de hasonlóságok lehetnek amik nagyban segíthetnek a javításnál. Sajnos a rendszer ide nem engedi feltölteni a fájlokat. kb 12MB tömörítet darabokban. Ha küldessz egy linket megpróbálom oda feltenni.Üdv.
A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2015
(#) mindenes válasza mindenes hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

Emailben elküldve!
(#) kadarist válasza mindenes hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

A 7055 rajza itt is meg van, nem kell emailezni. Bővebben: Link.
(#) mindenes válasza kadarist hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

Hoppá. A jó öreg elektrotanya eszembe se jutott nekem a fájl a szám.gépen található, máshol nem is néztem hogy megvan e.
(#) kadarist válasza mindenes hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

Biztosan látja ő is.
(#) Helios válasza mindenes hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

Üdv!

Megkaptam a mailt. El kezdtem vizsgálni a rajzot és az erősítőt... nem igazán tudom hogy mit hogyan, ugyanis nagyon kevés stimmelő rész van benne.
(#) 13_Balu50 hozzászólása Feb 27, 2015 /

Korábban írtam hogy szükségem lenne a Dynacord MV52 kopcsolási rajzára, pontosabban elég lenne csak a keverő részének a kapcsolási rajza. Esetleg a Dynacord mv 102 is jó lehetne, Az erősítő tetején lévő séma szerint eléggé egyező.
(#) granpa hozzászólása Feb 28, 2015 /

Szervusztok!
Keresem a DYRAC Portavison BWT14 kis TV rajzát.
Köszönöm:Kálmán
(#) Lali24 hozzászólása Márc 4, 2015 /

Sziasztok!
Nekem elektromos padlófűtéshez (1100W) kellene építenem egy egyszerű szobatermosztátot . Sima potis is megteszi, nem kell digitális. Valaki tudna nekem segíteni, egy kapcsolási rajzzal?
(#) gerenk válasza granpa hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Véletlenül nem ezt keresed ! DYRAS BWT-04 ?
(#) proli007 válasza Lali24 hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Hello! Esetleg.. (A triac-kot meg a biztit izmosabbra kell cserél.)
(#) granpa válasza gerenk hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Megnéztem még egyszer: BWT14
(#) gerenk válasza granpa hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Igen láttam a készüléket, kellene megírd a félvezető tipus készletét mert ilyen tipusú készüléket a kereső nem ismer. Nekem is van kis B/W TV-m a KA2915 ic köré van tervezve.
(#) pedrock hozzászólása Márc 4, 2015 /

Sziasztok! Régi erősítőmet szeretném kicsit okosítani. Olyan áramkört szeretnék, ami a STANDBY kapcsoló lábaira ad egy jelet amire kikapcsol, ha pl 5 perc utána nem kap a bemenet jelet, és ugyanígy bekapcsolna, ha jel érkezik az erősítőbe.
(#) Lali24 válasza proli007 hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Szia!
Na ez pont jó is lesz csak a moc3062 helyett nem lehetne mást berakni pl 4 pinest mert ilyen nincs nekem itthon. Vagyis milyennel lehet helyettesíteni? Köszönöm!!!
(#) Sh4d3 hozzászólása Márc 5, 2015 /

Sziasztok!
Egy nagyon egyszerű kapcsolási rajzot szeretnék tőletek kérni, sajnos nekem nem áll össze.
Adott egy 3,7V Lion cella a pozitív és negatív sarok megérintésével kapcsoltatni kellene egy ledet mely csak kontrol led, hogy az érintés sikeres, és ugyanakkor 10A környékén, bar nem baj ha 20A is két kivezetéspontra(+,-) kiadja az áramot. Tudom valamilyen fet kellene plusz két ellenállás és egy led, de valahogy nem sikerül. Segítséget előre is köszönöm!
(#) Ge Lee válasza Sh4d3 hozzászólására (») Márc 5, 2015 / 1

A legegyszerűbb ha építesz egy 0,22 ohmos 50W-os ellenállást, ez kb. 16A-el terhelné a cellát. Erre teszel párhuzamosan egy ledet egy 470 ohmos előtét ellenállással.
(#) Gyula-bá hozzászólása Márc 5, 2015 /

Tisztelt Uraim

Keresem a Philips 21PT1557/01 típusú Tv kapcsolási rajzát.

Segítségüket előre is köszönöm: Gyula-bá
Következő: »»   277 / 377
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem