Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   27 / 690
(#) kly válasza _BiG_ hozzászólására (») Márc 9, 2015 /

ma 17 órától bármikor. Priv küldöm a címet.
(#) Stadi válasza Stadi hozzászólására (») Márc 12, 2015 /

Inverter, hangszórók elfogytak.

Maradt még 3 db. HDMI->VGA kábel, Bővebben: Link

Ismét kiemelem, hogy eredeti állapotukban csak speciális videokártyákkal működnek.
(#) Sufniboy hozzászólása Márc 13, 2015 /

Ingyen elvihető a képen látható Videoton tv készülék burkolat. Üres, tehát csak maga a külső rész, ha valaki ilyet újat fel annak hasznos lehet. Vagy esetleg tűzi fának... Majdnem hibátlan állapotban van.

Elvihető a 14. kerületből.
(#) illesoszkar hozzászólása Márc 13, 2015 /

2 Db PC táp ha valakinek kell elviheti ingyen bérmentve,nem postázom Mosonmagyaróvár mellett Mosonszolnokon,

DSC_0067.JPG

(#) nyamnyam hozzászólása Márc 14, 2015 /

Előkerült még néhány táp és egyébb kacat ingyen elvihető vagy postaköltség ellenében el is postázom .
(#) vatti65 hozzászólása Márc 14, 2015 /

Sziasztok!

Ha valaki használni tudja elvihetőek az alábbiak.
(#) kissi válasza vatti65 hozzászólására (») Márc 14, 2015 /

Szia!
A két Videoton hangfal tetszene, hol vagy ?!
Valamikor nekem is volt ilyen a Ladában és szerettem, most jó lenne nosztalgiázni, persze, ha nincsenek kiütve !
A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2015
(#) vatti65 válasza kissi hozzászólására (») Márc 14, 2015 /

Igen azt elfelejtettem írni, hogy a mélyek gumiját megette az idő gumifaló vasfoga.
Pásztón vagyok.
(#) kissi válasza vatti65 hozzászólására (») Márc 14, 2015 /

Akkor köszönöm, nem élnék vele !
(#) abcdabcd válasza kissi hozzászólására (») Márc 14, 2015 /

Ha máshol nem találsz ilyen hangfalat, nekem az a tippem, hogy a H2000-nél meg tudják javítani, az is lehet teljesen eredeti videoton javítóanyaggal..
(#) neogeo2 válasza vatti65 hozzászólására (») Márc 14, 2015 /

Szia!
Köszönjük a felajánlást!
Helyileg merre vagy? Esetleg posta (természetesen postaköltség ellenében)?
A két dvd lehet hogy hasznos lenne, ha belefér a dobozba amit építettem. Mekkora a magassága ezeknek?
(#) zosza18 válasza nyamnyam hozzászólására (») Márc 14, 2015 /

Szia!
Engem érdekelne postázva! mennyi lehet saccper a posta?
(#) Remci válasza vatti65 hozzászólására (») Márc 14, 2015 /

Szia!

A számítógépeket elpostázod?
(#) zsozso72 válasza vatti65 hozzászólására (») Márc 14, 2015 /

Szia!
Ha a két Videoton még nem kelt el engem érdekelne.Viszont a szállítást posta vagy futárral tudnám megoldani természetesen a költségeket állom.
(#) pjg válasza Stadi hozzászólására (») Márc 14, 2015 /

Szia! Megvan még? Van egy ilyen pákám. A hegye már régen elfogyott.
(#) kadargeri válasza vatti65 hozzászólására (») Márc 14, 2015 /

szia, ne haragudj a zavarásért, csak rajongok a régi gépekért, főleg p1 es meg a p3 as kategóriákért, ezek irr réginek tünnek meg van vamameik a "szgep.jpg" nevü fotón láthatóból, vagy esetleg tudom nincs itt, csak nincs valami ősrégi alaplap ami nem kell ?
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Márc 14, 2015 /

Alig hinném így két év után.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 14, 2015 /

Nem tudom miért. Ez a fórum rendszeresen mutat nekem régi hozzászólásokat. Valami kehes a motorban.
(#) mikrokapcsolo válasza kadargeri hozzászólására (») Márc 14, 2015 /

Helló! Én tudok neked egy, de lehet, hogy két igen régi alaplapot adni. Délelőtt megnézem neked.
(#) nyamnyam válasza zosza18 hozzászólására (») Márc 15, 2015 /

Kb: 1500Ft .
(#) zosza18 válasza nyamnyam hozzászólására (») Márc 15, 2015 /

Akkor kérném szépen!
(#) rozsdas111 válasza Stadi hozzászólására (») Márc 15, 2015 /

Szia! Egy darab HDMI-VGA ha még van vinném.
(#) Gafly válasza kadargeri hozzászólására (») Márc 15, 2015 /

Ha nem kell ennyire modern cucc, akkor 1985-ös 286-os alaplapot tudok adni. Ahol még a RAM-ot darabonként kellett bedug(DOS)ni
Szállítást neked kell megszervezned ha kell...
(#) pjg válasza kadargeri hozzászólására (») Márc 15, 2015 /

Ha kell tudok adni XT alaplapot a '80-as évekből.
(#) miertcsak válasza Gafly hozzászólására (») Márc 15, 2015 /

Szia!
Ha ez az alaplap nem kellene kadargerinek, akkor szívesen elmennék érte. Én is szeretnék egy-két régi dolgot megőrizni az utókornak.
Kellemes délutánt!
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2015
(#) Leraz hozzászólása Márc 15, 2015 /

Sziasztok. Nagytakarítás.Alaplapok,ház,táp elvihető.
Esetleg egy W7 alatt működő webkamera érdekelhet de nem feltétel.
(#) kadargeri válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Márc 15, 2015 /

hello, én vagyok az, és köszönöm szépn mindenkinek, egy délelőtt nem vagyok fent, pedig egy csomó minden történik, igazabból, 286-osra nincs nagyon szükségem(nincsenek bele alkatrészeim) van egy 386-osom proci nélkül, nem tudom beindítani, egy tucat P3 as alkatrészem, csak egy működő alaplap kellene, ha valaki tud felajánlani, pld. 3/486 ost, vagy P1 től P3 ig szívesen várom az ajánlatát, elég ha csak puszta alaplap, előre is köszönöm
(#) kadargeri válasza Leraz hozzászólására (») Márc 15, 2015 /

hello, éngem érdekelne az alaplap
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2015
(#) pjg válasza kadargeri hozzászólására (») Márc 15, 2015 /

Kell egy 486-os gép? FDD és HDD nincs benne, de a doboz, táp alaplap RAM és processzor igen. Úgy rémlik Siemens.
(#) Leraz válasza kadargeri hozzászólására (») Márc 15, 2015 /

Mikor jössz érte?
Következő: »»   27 / 690
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem