Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv.
Keresem a SAMSUNG SMC-1623A 16-digit, 32-charakteres ( két soros) LCD modulnak a datasheet-jét, bekötési rajzát. Köszönöm a válaszokat.
Mivel az LCD-t (a képről jól láthatóan) egy KS0066 jelzésű chip vezérli, így nincs más dolgod, minthogy megnézed a KS0066 adatlapját... az LCD pont ugyanazt fogja csinálni neked, amire ez a KS0066 képes... annál se többre, se kevesebbre.
A rasztert másik kettö db hajtja, mert 32x5x12es /kiosztású/ és igy multiplexelve müködik.
Ugy néz ki, hogy nincs jelentös eltérés az5818 és a 6818 között, csak annyi hogx más /plcc/ tokozású az utóbbi. Ami azt jelenti, hogy "öcsi"kártyát kell csinálni hozzá. Mostmár csak az a kérdés, hogy itt pesten hol jutok hozzá gyorsan. Addig is kösz a segitséget. ![]()
Köszöm a választ Norberto.
Pontosan ezt tettem és beazonosítottam a lábkiosztást az alkalmazni kívánt PIC áramkör megfelelő csatlakozási pontjaival. De sajnos még sem stimmel valami, mert bár a PIC dolgozik, de a kijelző "halott". Mellékelem a PIC tűs csatlakozó bekötésének a képét...lehet én szúrtam el a bekötést? ![]() Köszönöm a válaszod. Az előző képhez kapcsolódó PIC 10 tűs LCD csatlakozójának bekötése (a mellékletben látható)
Ez egyfajta szabvány (vagy szokás?), erre próbáld ráhúzni az általad vázolt bekötést... (Ha négy bites az üzemmód, akkor csak a felső 4 bitet használja)
Stimmel ez! de gondolom már túl vagy rajta... ![]()
Igen, minden stimmel - elméletben - de nem műkszik :no:
Hello elég kezdő vok! Az lenne a kérdésem hogy ezekből az IC-k ből miket lehet csinálni:TBA950;TDA1220A;TBA120S4;TBA810SA;L497B;TDA1170;LSI4ICB;SAS6700;SAS6600
...
![]() A TBA810AS-el egy jó kis HF erősítőt! 12V 4W 4ohm-os hangszóróra, s igaz nem HIFI de elég szépen szól! ![]()
Írtam a másik topicban is, de megkérdem itt is! Esetleg használt valaki ISD 1620 hangrögzítő IC t?
Ez milyen alkatrész? Universum erősítőben volt a végtranyó helyén.
Mivel tudnám helyettesíteni? Azt írja rajta hogy: NEC D586 R78
Mi a komplementer párja?
Lehet, hogy találtam valamit de nem akarok hülyeséget írni?
akkor annyira nem nagy hülyeség.
Az NEC a 2SD586 helyett a 2SD1288-at javasolja. Bővebben: Link És ennek az adatlapja könnyedén elérhető.
Sziasztok! Valaki tudna segíttení hogy milyen kondi az a fólia kondenzátor 6 RASZTER! Miaz a RASZTER? Holehet ilyet kapni? Elöreis köszönöm.
![]() ![]() 1 raszter=2.56mm
Rácsponttávolság.
Ezt meglehet adni inch-ben vagy mm-ben is. PLD: egy DIL-tok lábtávolsága (katalógusból) 0.100inch = 2.540mm. 6 raszter = 6 * 2.54mm = 15.24mm vagy 6 * 0.100inch = 0.6inch. ![]()
Van egy Mercury 300w-os tápom, sajna mint kiderült bedöglött a vezérlő IC-je. Az ic neve: 2003 (ez a főneve nagy betűkkel ráírva), alatta: BAZ33750401H. Ez is valami hasonló ic lehet, mint a tl494. Valaki megtudja mondani hogy hol lehet ilyet kapni? Vagy lehet helyettesíteni? Mert szerintem ilyen IC-t nem igen adnak boltban. HELP
![]()
Minő véletlen, itt van előttem pont egy ilyen, biztos, hogy az IC a hibás? Stand-by 5V megvan azért?
Balázs! Ne viccelj már! ![]()
Hűha! Nézd meg az alkatrész adatlapját mielőtt elküldöd.
Nem tarartom valószínűnek, hogy egy kapcsolóüzemű tápegységbe, főleg egy PC-tápba szükség lenne ilyen IC-re.
Igazatok van, csak kézenfekvőnek tűnt, 2003, 16-lábú, azért is írtam bizonytalanul, mert nem hasonlít a TL494-re.
Az ami a lila vezetéken jön ki? mert csak ott van meg az 5 volt! Egyiken sem jön le semmi feszko. Valamivel lehet helyettesíteni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |