Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ez csak szigorúan börze, vagy lesz terepasztal is? Mert az a gyerekeknek érdekesebb lenne.
Arról egyelnőre nem tudok, hogy lenne-e terepasztal, de hétfőn utánakérdezek, és jelentkezem. Ami tuti lesz, az valamilyen filmvetítés (témában), elméletileg előadást is tartanak. Pontosabb információt egyenlőre nem tudok, mivel én a technikai háttérért felelek (asztalok, vetítés, hangosítás, stb.), de hétfőn megérdeklődöm.
Helló! Nos, nagy terepasztal nem lesz, de elvileg egy kis/közepes méretű jön (legalábbis asztalt foglaltak neki), És ha minden igaz, lesz rc autó verseny, de lehet csak bámészkodni jönni is.
Sziasztok!
Nem voltam még ilyen rendezvényen, csövekkel mennyire szoktak eleresztve lenni? (6p3s-e,6L6,6SN7,6n8s - ilyesmik érdekelnének...)
Na akkor valamikor elnézek már... Most sajna pont nem érek rá.
Rádióamatőr börze :Bővebben: Link
2015, március 23. vasárnap. ??? Ezt hogy kell értelmezni ? A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2015
Minden börze szombaton van. Kivéve a komolyabbakat (nosztalgia pirossal írva), amelyek vasárnap vannak. Van aki már csak ezekre jár...
És sajnos az április 12. ( ? ) és április 27 ( ? ) hétfő ? is pontatlanul van. Aki 50-100 km-ről utazik oda, esetleg messzebbről, nem mindegy mikor és melyik nap.
A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2015
Én ezt szoktam nézni: Puskár börzék
Hétfőn nincs börze, Puskásban olyankor tanítják a diákokat. Van még kérdés,
![]()
Akkor március 22-én vasárnap ezek szerint nincs börze, mert egyik listán sincs ?
Két egymást követő hétvégén nem szokott lenni, de olykor 3 hetente van. A többit ki lehet matekozni...
Figyelem! a BURABU idén május 22-23-án lesz, azaz 3 héttel előbb, mint egyébként szokott lenni (június közepe). Tehát Péntek-Szombat, és a vasárnapi látogatós nap (parlament vagy lakihegyi adó) nem kerül megrendezésre.
Egymást követő heteken akkor lehet, amikor BURABU is van, és előtte van börze is. Tavaly így esett, idén nem. A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2015
De bizony: a nagy táblára, nagy betűkkel ez volt írva.
Ráadásul Osztopánban is május 1-én van a börze, így megoszlik a tömeg. Nekem idén az lesz betervezve. Viszek sok hasznos amatőr és bütykölős dolgot
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 29, 2015
Nem tették pünkösdre, mert az Május 24-25.
Láttam egy táblázatot ahol a Lörinci találkozó május 2-ra van írva. Akkor mi az igazság? Tudja valaki biztosan?
De ami pirossal van az a 2015-ös nem? Vagy most akkor holnap lesz Lőrincibe?
Találtam olyan honlapot, ami holnapra írja (szegedi rádióklub honlapja).
Ma volt és remek!
Így igaz , nagyon sokan voltunk rengeteg ismerős volt kint , sok pici kinccsel távoztam ...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |