Fórum témák
» Több friss téma |
Hű de merész terv! Azt nem tudom, hogy jó-e, a kezdeményezőképesség az eredménytől függetlenül dicséretes
Mérj feszültséget testhez képest a 2, 3, 4, 14 (0V) és 9, 10 lábakon (nagyobb mint 3,5V).
itt vannak az elemek értékei
Köszi , saját terv eagle-ben terveztem meg a lapot nem tudom hogy működik-e reménykedek benne, hogy majd fog , nem tudom, hogy mi az az élesztés lemérem őket egy pillanat
Csókoltatom a sasmadarat, nálam ekkora egy panel és tip-top működik - Bővebben: Link
woow deszéép egy kérdés, van egy transzformátorom ami lead 2x35v feszültséget, teljesítménye 200w körul van a feszültség egyenirányítva 2x49v az kicsit sok neki ugye?
Nem kicsit, nagyon. Az adatlap maximum ±40V-ot ajánl terhelés közben. A ±50V-ot is kibírják egyes példányok, a de a keletkező hő elvezetése ezen a parányi hűtőfülön kész istenkísértés.
A fotóhoz tartozó leírás - Bővebben: Link
lemértem 2,3,4,14 0v , a 9es lábnál 1 voltot mértem a 10es nél pedig 1 voltot
Készenlétben van (9) és némítva (10). Nézd meg a 22k-n és a 10k-n keresztül miért nem jut el a lábakra a feszültség!
Lehetséges, hogy a 22k Ohm túl sok? Cseréljem ki kisebb ellenállásra?
Jó az érték, zárlat, vagy szakadás gátolhatja, hogy eljusson a feszültség a 9-es lábra.
Legalább egy minimális hűtést célszerű lenne a próbák során is alkalmazni, mert nélküle előfordulhatnak nem várt események.
Micsoda 'nagyüzemi' mennyiség! Jobban jártam volna, ha egy párost 'megbizniszeltem' volna veled, mint inkább elkezdeném a legyártásukat... A fiam a hétvégére hozza meg hozzá az alkatrészeket, addig én meg előkészítem a NYÁK lapokat a maratáshoz, mert a maratófolyadék is benne volt a megrendelt alkatrészek listájában...
reloop fórumtárs tiszteletére! Az első lépéseket megtettem...
Nagyszerű! Erre az E_2S dual/sztereó panellel tudok válaszolni
Szia! Beültethető. A kérdéses lábakat csak akkor vágd el, ha a forrpontja valamihez hozzá van kötve.
Sziasztok. A ma nap meg jött a trafóm 2x24 600Va. A kérdésem annyi lenne hogy bekapcsoláskor 3-4 másodpercig tökéletesen szól,aztán átcsap torzításba . 2 Pedro féle hídról van szó. Mi a lehet a gondja? A válaszokat köszi előre.
Terhelő impedancia mennyi?
Hűtőbordán megfelelő módon rögzítve vannak az IC-k, ugye (csillám, szigetelőalátét+csavar meghúzva vagy leszorító kengyel, szilikonzsír)?
8ohm 50w próba képpen,a hütőbordától elválasztva hütőzsír, csillám,szigetelő gyürü. Ezek meg vannak.
Szia! Óvatos tapintással állapítsd meg mennyire meleg az IC mikor torzít. Ha forró, akkor a hővédelme aktiválódik.
A 9, 10 lábak elégtelen feszültsége (minimum +3,5V) is okozhat ilyet, méréssel ellenőrizd!
Na, beültettem 2 db panelt...Akkor, ha jól értelmeztem az E_2 verziódnál leírtakat csak az egyik panelon ültettem be a STBY és MUTE lábakhoz tartozó alkatrészeket (módosított értékekkel: 100k; 100k; 22 mikro) sztereó kivitelnél, de így csak egyszerre tudom majd éleszteni a két végfokot?
A beültetettel kezd az élesztést, ha az rendben mellékötheted a másikat.
Szia! Melegedés nélkül kezd torzítani. Se az ic se a borda nem meleg. Kivétel mikor egy kis ideig szólaltatom (de nem egésséges a járatása.)
Mérted a stby és a mute lábak feszültségét?
A hangszóróval köss sorba 100 ohm ellenállást, akkor nem fog sérülni. Ha minden jónak tűnik, mérj valamelyik tápágban áramfelvételt!
Sziasztok. Milyen hangfalakkal használjátok az erősítőt? A tervem az lenne, hogy ha kész a 2.1, akkor a következő projekt az hangfal készítés vagy vétel lenne. De egy 100W-os csatornára mekkora hangszóró az ideális? Nektek mi a tapasztalat?
A hangnyomást nem wattban mérik, így nem igazán megválaszolható a kérdés.
Akkor milyen paramétert kell figyelnem, ha ehhez az IC-hez keresek hangalat? Mivel nem tudom mekkora hangnyomás előállítására képes.
Ajánlom ezt és követő hozzászólásokat elolvasni. Bővebben: Link.
Az a szép, hogy az erősítő wattot tud, a hangsugárzó meg dB-t. (Így leegyszerűsítve.) Nem tudjuk mi az igény az alkalmazással kapcsolatban. Házibuli, csendes otthoni zenehallgatás, kerti party, stb.? |
Bejelentkezés
Hirdetés |