Fórum témák
» Több friss téma |
Akkor lerohadt PC-táp ventilátorból kitermelt darabok jók lesznek oda is.
Hát ha abban is van akkor lehet az könyebb lesz megkeriteni.
Sziasztok,
Valószínűleg a robogóm műszerfala kapott egy túlfeszt és a pirossal karikázott alkatrészek sérültek. Tudnátok segíteni, hogy milyen alkatrészeket kell beszerezzek? Köszönöm.
Üdv!
Valaki megtudná mondani ez micsoda? Köszönöm!
Ha minden igaz, 5,5MHz-s piezoszűrők.
Rendben, köszönöm! Ezek szerint mostanában nem fog kelleni.
Ez milyen műszer lehetett? Sajnos a másik 2 képet nem tudom feltölteni. 2 db. QQE3/12, 3db. 6Zs1P, és 1db. E88CC van benne.
A hozzászólás módosítva: Márc 31, 2015
Sziasztok,egy auto motorvezérlő egységében elpukkantak a diodák.(8-ból 1 szénné égett).
A neten semmit se kaptam roluk. Szerintetek mivel lehetne helyetesíteni?(A csatolt képen van a dioda). Normál tokú 1N4007 jó oda? Vagy mivel lehetne helyetesíteni? A választ előre is köszönöm.
Esélyes, hogy egy 15V-os tranziens szupresszor dióda. Ha kiveszed a dióda maradékát, akkor nem éled fel a vezérlő?
Valami oszcilátor, vagy adó lehet, kéne még kép a csatikról.
Ez lehet?
Bővebben: Link
Azok látszanának a többi képről, amiket nem tudok feltenni.
Csökkentsd le a méretét a képeknek és úgy sikerül majd a feltétel.
Más gond lesz, mert egyszerre készültek a képek, ugyanúgy; majd a fiam kideríti.
Itt a 3 kép, mégiscsak át kellett méretezni.
A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2015
De bizony, mert másképp nem ment fel. Túl nagy volt az eredeti méretben.
Sziasztok!
Egy alkatrész beazonosításában kérnék segítséget. Ez valamilyen tranzisztor lehet, legalábbis amiket találtam eddig róla. Valamint a helyéből adódóan. Viszont az azonosítója alapján nem tudom pontosan meghatározni a paramétereit. Ebben tudnátok segíteni? Előre is köszönöm és üdv: spgabor
Lehet valamilyen nagyobb teljesítményű VFO, vagy referencia oszcillátor. A nagykerék a durva, a kisebbik a finom frekvencia állítás.
Szia!
Melyik paraméter nem világos? Bővebben: Link.
Nagyfeszültségű, szilícium planár NPN tranzisztor, gyártótól függően 400, 500, 600 V /600, 900 mW, UCE feszültséggel. (legalábbis, amit találtam) Az alkalmazási helyéből lehetne bővebbet.
Eredetileg RGB vídeó meghajtó fokozatokba.
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget mindenkitől. Végülis jó felé jártam, csak nem voltam biztoa benne. Egy HTC telefontöltö nagyfesz oldalán található a fényképezett darab. * A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2015
Köszönöm! Sajnos elég ramaty állapotú, így bontás lesz. Amúgy sincs ilyen eszközre szükségem, hacsak nem kell valakinek, aki szenvedne a felújításával.
Üdv! Lábkiosztásáról és adatairól ki tudna valaki segíteni?
Köszönöm!
Köszönöm mindenki válaszát.
Egy Renault ECU-ban van benne,a fordított táptol ment el. Hosszú történet,hogy hogyan lehet egy telejesen kimerült akkut fordítva feltölteni,de a kedves tulajdonos megtette. Ezzel lehetne helyetesíteni? A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2015
Már látszik, hogy az nem dióda, hanem 15 uF, 35V-os tantál-kondenzátor.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni az alabbi alkatrész azonositasaban. Elore is koszi a segitséget!
Üdv! Ez egy relé behúzótekercse 24V-os.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |