Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Remélem jól sikerült a Lőrinci találkozó is, az Osztopáni kis létszámmal ugyan, de jó hangulatban telt
![]()
Sziasztok, a május 10.-ei börzén valaki fog árulni 6DJ8 vagy E88CC csöveket?
Szia! E88CC-m még van valahol pár darab, nagyon mélyen van, ha van hétvégéig utánanézek, hogy meg van-e. Keress akkor is.
Joe
Idézet: Akkor te fogsz árulni ?„valaki fog árulni 6DJ8 vagy E88CC csöveket?” ![]()
Csernusnál biztos lesz, ha hajlandó vagy érte sokat fizetni. Ha nem ismernéd, neki lesz a legtöbb csöve és a legrámenősebb dumája.
![]()
Jövő szombaton ki jön a Burabura?
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2015
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn!
Szombaton mindenképpen kimegyek.
Fehér HE pólót fogok viselni. Kell valakinek valami? Nagy vállalás: Akár házhoz és vissza (aki ismer érti).
Szia Gabi!
Az időjóst nézve (előjelző forgóimat érezve) a szombati BURABU-ra elég borúsak a kilátások. A középfül,-és torokgyuszim állapota is kétségessé teszi a részvételemet. Remélem azért ki tudok menni. Nem volt nagy ötlet ez az előrehozott időpont. ![]() ![]() Szia: Kálmán
Mielőbbi jobbulást, reméljük jössze, mert nélküled nem börze a börze igazán.
![]()
Szerintem megszivtuk,
Nagy kipakolás kérdéses...
Majd meglássuk mi lesz holnap.
Köszönöm a biztatást, de döglés van; nem leszek ott szombaton.
![]() Nem szeretnék egy jó megfázást is e mellé. ![]()
MIlyen az idő arrafelé? Itt szakad.. Szerintem kimarad a mai kiruccanás..
X. Kerben nem esik, meg szél sincs.
17. Kerület, 14 fok, szél nincs, eső már csak szemerkél. Lehet hogy nem lesz akkora szabadtéri kipakolás, mint szokott.
Észak-kelet felől fúj a szél, arrafelé már süt a nap, ez biztató.
![]()
Alig volt valaki, az is a sátrak alatt szorongott. Cuccuk letakarva (vagy áztak). Sarat dagasztani viszont lehetett jócskán... Érdekes nem volt. Viszont itt már süt a nap, de még esik az eső
![]()
Az én "terepjáróm" biztos nem bírkózott volna meg vele.
Gondoltam, hogy így lesz, ezért nem mentem én sem.
![]() ![]()
Énsem mentem, pedig tegnap jöttem haza mátrából Barbi miatt. Úgyfogadott, ugye holnap megyünk rókát keresni??
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2015
Akárki szervezte (vagy aki miatt ide került az időpont), jól kitolt a néppel. Sajnálom, hogy így alakult, sokak örömét elrontotta.
![]()
Jártunk már így júniusi BURABU-n is!
Sziasztok, már egyszer feltettem a kérdést, de nem jutottam vele semmire, ismét megtenném, valaki a jövőheti börzén fog vagy tud hozni három e88cc elektroncsövet, nem kéregetni szeretnék, csak itt sokan látják akik talán tudnak segíteni, már vagy 2 hónapja próbálok szerezni valahonnan de semmire se jutottam vele
![]()
Akkor magadon kell segítened, hiszen Te vagy a "valaki"! Ráadásul még a 2233 is..
![]()
![]()
Lányok és fiúk! Ha valaki készített fotókat a tizedikei Puskás börzén vagy/és a BURABU-n linkelje már be ide az elérhetőségét(url)!
Voltál a börzén? Biztos fellelhető a cső a börzén. Hogyan gondoltad a rendezést (ha nem jössz a következőre)?
Csernusnál mindig van. Nem kell aggódni, de az árát nála sajnos meg kell adni...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |