Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   695 / 983
(#) nagym6 válasza Buvarruha hozzászólására (») Jún 4, 2015 /

Hát az aljzat előtt is van egy lengő csatlakozó pár, amit széthúzunk. Ezt célszerű kilógatni a készülékből, hogy ne kelljen minden csatlakoztatásnál szétszedni.
(#) Buvarruha válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 4, 2015 /

Áhhá, értem, hát elég meredek lenne.
(#) BEMcorp válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 4, 2015 /

Én erre vártam sokáig, de csak nem terjedt el.
A hozzászólás módosítva: Jún 4, 2015
(#) zsoltee0001 hozzászólása Jún 4, 2015 /

Nem lenne ezzel se gond, ha nem az egyik készülékbe így a másikba meg 180 fokkal elforgatva lenne, hanem valami egységes megoldást találtak volna ki, ezek apróságok, de mennyi bosszűság amikor az ember haladna, aztán tréningezni kell az usb csatival.
Más, a telefonom képbe van:
Majd valentin napnál ezzel magyarázom, hogy miért felejtettem el

Névtelen.png

(#) andras99 válasza BEMcorp hozzászólására (») Jún 4, 2015 /

Ha jól emlékszem, valamelyik kínai cég készített iPhone-hoz olyan kábelt, hogy az USB csatit mindkét irányban be lehet dugni.
(#) sastas01 válasza andras99 hozzászólására (») Jún 5, 2015 /

Az 5-6 hoz(amin "kicsi" a csatlakozó) van olyan kábel, amiben van egy "processzor" és ha fejjel lefele dugod be, azt érzékeli és úgy állítja be a pinkiosztást, hogy jólegyen. Ez így leírva elég hülyén hangzik, "de érted"
(#) andras99 válasza sastas01 hozzászólására (») Jún 5, 2015 /

A Lightning csatira gondolsz? Igen, azt is be lehet dugni két irányban, de én arra gondoltam, amelyiken az USB-t is! Megkeresem.
(#) szamóca hozzászólása Jún 9, 2015 /

(#) nagy_david1 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 10, 2015 /

Érdekes. Én voltam párszor a "Bucsecs"-ben flekkenezni és kirándulni de nem vettem észre semmi szokatlant a jó levegőn kívül. Sőt se Lamúriakkal se Atlantisziakkal nem találkoztam (érdekes is lett volna 2500 méteren) viszont találkoztam turistákkal. Igaz nem tudom hogy a ők honnan jöhettek

Idézet:
„A Bucsecs-hegység Erdély délkeleti peremén, Brassótól délre helyezkedik el, Prahova megye, Brassó megye és Dâmbovița megye határán”

Bucsecs hegység
A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2015
(#) Csupasz válasza nagy_david1 hozzászólására (») Jún 10, 2015 /

Mert amikor voltál, a Csillagkapu láthatatlan volt, és lezárták a féregjáratokat.
(#) 20sz Jófiú válasza nagy_david1 hozzászólására (») Jún 10, 2015 / 1

Még az is kérdéses, hogy az Atlantisziak átáltak-e a digitális adásmódra. Lehet a frekvencia különbségek leküzdése nem lesz elegendő. Set Top Box-ra lesz szükségük.
(#) szamóca válasza Csupasz hozzászólására (») Jún 10, 2015 / 1

A lemúriaiak már a postán vannak!
(#) Csupasz válasza szamóca hozzászólására (») Jún 10, 2015 /

Egy legendás mondat ( miből? ) : az oroszok már a spájzban vannak...
(#) Joe_001 válasza Csupasz hozzászólására (») Jún 10, 2015 /

Major Tamás mondta először Keleti Márton filmjében...
(#) (Felhasználó 46585) válasza Joe_001 hozzászólására (») Jún 10, 2015 1 /

A tizedes, meg a többiek. Nagy film volt... meg kellene nézni még egyszer...
(#) fongab válasza (Felhasználó 46585) hozzászólására (») Jún 10, 2015 /

Igaz nem Major Tamással de a emlitett részlet:
az oroszok már a spájzban vannak
üdv.
(#) (Felhasználó 46585) válasza fongab hozzászólására (») Jún 10, 2015 /

Miért nekem címzed? Major Tamás lakáj volt a filmben. A tizedest Sinkovits játszotta.
(#) Szárnyas válasza nagy_david1 hozzászólására (») Jún 10, 2015 1 /

Idézet:
„A Bucsecs-hegység Erdély délkeleti peremén, Brassótól délre helyezkedik el, Prahova megye, Brassó megye és Dâmbovița megye határán”

Ez is azt bizonyítja, hogy a magyarok a lemúriaktól származnak!
(#) sastas01 válasza Szárnyas hozzászólására (») Jún 10, 2015 1 /

Akkor ezért olyan magas a magyarok között a híres kutatók és feltalálók aránya. A lemúriaiak által kitörölt atlantiszi emlékeink törnek fel!
(#) nagym6 hozzászólása Jún 10, 2015 /

A oroszok a spájzban, amcsik a teraszon, mi meg a lemúriaknál leszünk. Ennyi holnapután.
(#) Buvarruha hozzászólása Jún 12, 2015 2 /

Ha szűzmária megjelenhet egy falon, akkor egy fallosz is megjelenhet egy eprom-on.
(#) elektrorudi válasza Buvarruha hozzászólására (») Jún 13, 2015 /

Szerintem ezt nagyon benézted. Ez egy gomba. Csak fordítva kell nézni!
(#) zenetom válasza Buvarruha hozzászólására (») Jún 13, 2015 / 1

Hogy került rá?
(#) nagym6 hozzászólása Jún 13, 2015 /

Elem kapacitás mérése.
Csak műszeres mérésekre tudunk gondolni, pedig sokszor van más út is. Erre egy példa a fenti video, nem kell mindig ágyúval lőni verébre. És az is látszik, hogy az áram az elem aljában van, nyilván ettől alacsonyan lévő súlypontja miatt nem dől el.
Az ember holtig tanul.
(#) mikrokapcsolo válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 13, 2015 /

Na, szép! Most sorba tettem egy nagy marék ceruzaelemet, és az első felborította az összeset. Akkor most mindet lemerítette?
A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2015
(#) Gery78 válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 13, 2015 /

Az EEV blogon is letesztelte a módszert, nekem az jött le, hogy a lemerült elemek magasabbra pattannak vissza az asztalról. Ugyanolyan magasságból ejtette le, és több felületet is kipróbált. Mindenhol ugyanaz volt az eredmény: A lemerült elem magasabbra pattan.
EEV blog
(#) Buvarruha válasza zenetom hozzászólására (») Jún 14, 2015 /

Nem tudom, de nem én voltam az biztos.
(#) elektrorudi válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 14, 2015 /

A módszer valóban működik. Sőt még egy érdekesség: A feltöltött akkuk hossza is nő egy kismértékben. Tolómérővel mérve, 0,1-0,3mm-el hosszabbak a töltött akkuk a lemerült társaiknál. A hosszváltozás egyenesen arányos a töltöttséggel, de ez az érték gyártótól függően változó.
(#) nedudgi válasza elektrorudi hozzászólására (») Jún 14, 2015 / 2

Ha tolómérővel méred, akkor nem csak a hossza, hanem az átmárője is változik idővel. Csak azbesztkesztyű kell hozzá.
(#) nagym6 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Jún 14, 2015 /

Fordítva is próbáltam leejteni, a pozitív vékonyabb pólusára. Hátha kiderül, hogy nem azonos áram mennyiség van benne pozitívből, és negatívból. Kiderült, hogy pozitív póluson sosem áll meg, nyilván az fogy el. Viszont az új sem áll meg, egyértelmű, hogy gyárilag sem öntik tele pozitívval.
Következő: »»   695 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem