Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Csalihal tartónak is kiváló pl.
Látványos és kreatív.
Egy ausztrál hobbilabort bemutató kisfilm
EEVblog #737 – World’s Biggest Collection Of Electronics Components Komoly... Kitudja hány(ezer, tízezer?) alkatrésszel, műszerekkel stb, mind a képek alapján szinte az utolsó darabig katalogizálva, külön-külön dobozolva... A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2015
Dúrva: Bővebben: Link
Használják már a gyakorlatban a technológiát?
Pesze, most készülök átalakítani a kocsit.
Viccet félretéve, az SZTE-n volt egy előadás, hoaxokat tudományosan magyarázott meg egy prof, ebbe a sztoriba pedig jó sok hülyeség volt
Trükk. Nem szeretem az "átverős" videókat, de ez tényleg nagyon jó.
Semmi átdugdosás, vagy lábkapcsoló nincsen, Zenetom hozzászólásában ott a válasz, mi is megcsináltuk anno a suliban, csak mi 12V 5W-os autós visszajelzőizzókkal orosz foglalatokban (jó nagyok voltak, sok üres hellyel) és egy régi 12V-os simson akkuval, mert azon van egy hermetikusan tömített lepattintható fedél a savgőz lezárására, és 2 vezeték jön csak ki az akkuból. Mi az akku lepattintható teteje alá tettük be az elektronikát. Az összes tanárunkon kifogott a dolog, a nap végére az egész villamos tanszék ezen agyalt, és amíg nem engedtük meg, hogy az égőfoglalatokat és az akkut megbontsák, addig totál tanácstalan volt mindenki.
Egyenlőre nagyon tetszik. Éppen keresgéltem ilyet, mert eddig openoffice calcban rajzolgattam az impulzusokat.
Nálam még mindig a Paint a legjobb all-in-one tervezőprogram.
Az azért duuurva... Paintban ilyeneket rajzolni mazochizmus...
Egy jó kis eszközzel nem is kell ilyeneket rajzolgatni, úgysem érnénk a végére....
Saleae Logic 8 -hoz rengeteg protokoll analizátor használható.
Csak elõ kell ásnom a fiókból. Vettem én is egyet, de szinte még ki sem próbáltam.
Az elmúlt években többször kitárgyalt téma ez.
Akkor bocsánat. Csak nekem volt újdonság
A rénszarvasok szeme télen kék.
Tanult kollégám szerint (szüleinek rénszarvas farmja van) nyáron meg olyanok mint egy rakás szerencsétlenség: Vedlenek és nagyon büdösek
Nem vagyok UFO-szaki, de ez tetszik. (Nyilván abszolút véletlen.)
Bővebben: Link
Ha az tényleg chip lenne akkor már nyugodtan kidobhatják, egy része már le van torve.
Csak a széle van letörve, talán föl lehet éleszteni. Meg kellene találni hozzá a vele egy idős 7805-öt is, hogy nézne ki modern IC-vel egy sok millió éves áramkör.
(Majd előkerül a többi alkatrész is, aztán lehet kapcsolási rajzot keresni a 'muzeális készülékek' topikban. )
Nem tudom jó helyre rakom, ha nem jó akkor a moderátor átrakja a megfeleő helyre.
Egy nagyon jó kis tuning 75.000 ért... Véleményeket várok. Szerintem ez kimeríti a vicc kategóriát. Quad 405 erősítő És ez is megér egy misét. Quad 405 A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2015
Én nagyon tartok attól, mi lesz, ha egyszer az a 75ezres cucc öntudatra ébred...Hülye lenne nem átvenni az uralmat a Glóbuszon.
Ha az nem, de ez majd biztosan átveszi az uralmat:
Beag utasító hangszóró
Szerintem van ilyenem, próbahangszóróként használtam sokáig, mert tudatlan voltam és nem érzékeltem mekkora értéke van. De majd most már figyelem, hogy ha ez elmegy akkor én is feladom hirdetésben, persze nem ilyen olcsón...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |