Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm szépen mindenkinek!
A 18-as szépen felment , most mar csak arra vagyok kíváncsi hogy a yahoo messenger elindul-e.
Sziasztok,a Win 7 64 bit-es gépemen már kb. 2 hónapja megfigyeltem azt,hogy ilyen "win"-el kezdődő programok nyilnak meg,amik nagyon eszik a processzort.(P4, 3.40Ghz)
A Process Explorer szerint a Chrome nyitja meg ezeket. A Temp mappából indul az összes. Szerintetek ez normális jelenség? Ha nem,akkor hogyan lehetne megoldani? A válaszokat előre is köszönöm. Szerk.:A kép lemaradt. A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2015
Incs valami TV-s eszköz a gépben, vagy hozzá cstolva?
Ha bezárom,akkor is megnyilva marad(nak).
Ha a króm szüli és a temp mappából, az több, mint gyanús, semmilyen TV-kártyás cucc nem nyílik meg ilyen módon. Féreg lesz az. Egyszerű ötlet az MBAM telepítése-futtatása. Víruskereső remélem, van a gépen.
Töltsd le a MalwareBites nevű progit és futtasd. Szerintem jó sok szemetet fog találni... Mostanába népszerű a Chrome-ból fertőzni. Az első jele, hogy lefogja a gépet, mert letölt és telepít folyamatosan.
Ezt nem értem, miért írod. Mélyformázás már régen nincsen (nem kevered a teljes formázással?), az SP3 és ami utána jött még, az meg kötelező, ha azzal a géppel netre akar menni az ember. Nincs ezekkel semmi gubanc, miután megvan minden frissítés, többnyire le lehet tiltani a WU-t és az azzal kapcsolatos hibáktól is megszabadulunk, ütemezett feladatok közül kivenni az XP lejártára figyelmeztető egy vagy két bejegyzést és minden oké. Már amennyire egy frissítések nélküli rendszerrel az lehet.
Virusölõm nincs telepítve,de van BitDefenderre licsenszem.Holnap futtatok virusölõt is rajta.
Inkább adatot halász meg osztott erőforrást nyújt.
Nem kell licence, bármelyik ingyenes is jó, ámbár így már elég nehéz is lehet a dolog, mert jobb fajta férgek ellehetetlenítik víruskeresők telepítését, egy jobbféle rootkitet meg így már semmi nem fog meg, csak a piócásember meg a Combofix esetleg.
Én pedig javaslom szemét törlésére az adw cleaner progit, egyszerű, hatékony.Bővebben: Link
Üdv : Kis idö után a gépem ezzel fogadott . Proci 2,21ghz. Memo 2gb. Win 7 sp1 32bit fut.
Miért dobta ki ezt a csodás kék képet. kösz.
Szép kékhalál...
![]() Az elején írja, hogy "uncorrectable hardver error.". Valami helyreállíthatatlan hardver hibába futott. Meg kell nézni a RAM -okat. Ha van a BIOS -ban Memtest, futtasd le. Ha nincs, akkor keríteni kell egyet valami bootolható eszközön. Nézd át a csatlakozókat, stb.. Ha noti, akkor viszont húzósabb a dolog.
Előre is köszi. Sima asztali Pc-m. Az a érdekes hogy van mikor elmegy órakon keresztül, gond nélkül, néha meg beugrik ez. Es persze tiszta win telepitve.
Meg a hűtést lesd meg, ha van a hidakon aktív hűtés, azokat is, poros, eltömődött bordák, ilyesmik. Púpos kondi is lehet. A 124-es kód a 0x0 első paraméterrel egyébként hardver eredetű kivételt jelent, ami jellemzően északi híd-memória-professzor hármasban alakul ki.
Köszönöm holnap az lessz. Majd irok. Még hozza teszem hogy lap az MSI K8N Diamond
Grafika pedig NX7800GT. memók Kingston 2gb. A hozzászólás módosítva: Jún 30, 2015
Az AdwCleanert lefutattam,kapott és törült le dolgokat.
Az MBAM-ot is lefutattam,az is kapott ezt-azt. Amikor akarnának megnyílani a kártékony programok,olyankor megakadályozza a megnyításukat, ami nagyon jó! Gondolom,hogy a wintvapr-ból jött mindenkinek,hogy az TV-s cucc,de ezt csak egy véletlenszerü kombináció volt. Kb. 10-11 orányi müködés után (uTorrent is megvolt nyitva), 10 programot blokkolt. Torrentezni nem nagyon szoktam, de mivel az optikai meghajtóm elromlott, ezért az ESI[tronic]-ot onnan kell frissitsem.(A DVD-ket letöltöm, az online szerverről aktiválom). Mindenki válaszát nagyon szépen köszönöm.
Ó, az egy borzalom lap. Az NV lapkakészlet sorozathibája elég gyanús ebben az esetben. Még egy jó hír, hogy a 7800GT is abból a korszakból származik. És ráadásul az MSI lapon a hidat hűtő kis gyösz előszeretettel áll meg, lassul le. Kondihiba viszont nem jellemző ennél a lapnál, de azért nézd át.
Sziasztok ! Megtudnátok mondani, hogy a pendrivét vissza lehet állítani az eredeti állapotba ? Ugyanis használtam és kihúztam a gépből úgy hogy a sentinel futott! Mos meg csak azt látja a többi programot nem !! Van e valami megoldás rá, vagy felejtős ??
Hello!
Nem egészen érthető amit kérdezel. Ha az „eredeti állapot” alatt azt érted, hogy olyan legyen mint amikor vetted, akkor jobbklick a sajátgépben a pendrive ikonján, majd formázás. Ha az előzőleg rajta lévő adatokra gondolsz, akkor adatmentés (pl. Recuva) (kétesélyes - vagy sikerül, vagy nem!) A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2015
Köszi a választ ! Valószínű hogy nem jól fogalmaztam ! igen a rajta levő adatra gondolok, hogy vissza állítható e ? Ugyanis a foglalt / szabad területből látom hogy ott van csak nem jelenik meg ! Erre keresnék megoldást (ha kivitelezhető ) !!
Szia, Nincs nagyon meleg otthon?
Üdv: De hisz nyáár van,kell hogy meleg legyen nem de .
![]() Nos megtörtént a átvizsgálás. Por kevéske Ujra pasztázva. A proci hőfokja csak 36-37fok. Memóriák áttesztelve nincs gond ,semmi hiba. Kondik jók szintén. Vinyóval se semmi gond. De az a biba sajna maradt ![]() Még kicsit nyúzom majd döntöm hogy mi lessz. De addig még iszok rá egy jó kofa sört. Kivánom másnak isss. Kár hogy itt a kis szmájlik-ba nincs. Még esetleg mi lehet azon kivül. Köszönöm.
Ha a memória teszt szerint nincs hiba, attól még lehet hibás a RAM. Én egyszer 24 órán át teszteltem a RAM modulokat, nem talált hibát a teszter, viszont RAM modul cserével szűntek meg a hibák.
Annyit megtehetsz, ha több modul van a gépben, cserélgeted vagy egyesével kiveszed és úgy próbálgatod a masinát. Olyannal is találkoztam már, hogy két modul csak egyszerre okozott hibát, külön-külön vagy más modul társaságában nem. Mindenesetre a megmagyarázhatatlan hibák nagy többsége RAM hibára utal.
Mi az hogy nincs? Szerintem az volt az első...:
![]()
Még azt megpróbálom memó csere. 2 db van benn 1+1gb.Pontos egyformák.
Majd kiderül. kösz. BEMcorp. nem pont ilyenre gondolni. Megtalálom ide felteszem. De ez is jóó.
Üdv: Erre gondoltam ilyesmikre....kép.
Másik két memóval eddig megy gond nélkül, majd több óra kinzás közbe kiderül,mit lép a gép. Addig is közbe kortyolgatok. Jó hűsölést kivánok. |
Bejelentkezés
Hirdetés |