Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Androidos okos telefonok

Témaindító: Igi13, idő: Feb 26, 2012
Lapozás: OK   12 / 62
(#) mikrokapcsolo válasza rockersrac hozzászólására (») Jún 29, 2015 /

Olyan 3V környékéig szerintem még működik. De próbáld ki labortápról.
(#) eyess válasza rockersrac hozzászólására (») Jún 29, 2015 /

Nem igazán a feszültség a lényeg hanem a mA értéke.Ez az akkunál úgyí néz ki , hogy az adott kapacitás 10% nál már kikapcsol as készülék , hogy ne szenvedjen az akku károsodást.

Általában ezen töltők 5vDC , és 300-500 mA töltéssel töltik az akkut.Majd amikor eléri a kapacitás a megfelelő értéket az elektronika megszakítja a töltést.

Ettől függetlenül használhatod külső akkuról a telefont a megfelelő értékekkel használva , tehát értelem szerűen , ha mondjuk 12v os akkuról szeretnéd használni , akkor ahoz kell csinálni egy 12v ról mondjuk 5v ra csökkentett töltő áramkört .
(#) rockersrac válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Jún 29, 2015 /

Nincs labortápom, de most amiről írok telefon azon egy program szerint 3.881mV van, ami nála 61%-nak felel meg. Majd meglátom hogy ha 3.5Voltot kap, mit reagál.
(#) mikrokapcsolo válasza rockersrac hozzászólására (») Jún 29, 2015 /

Akkor figyeld ezt a programot 20% körül mit ír majd.
(#) sedan hozzászólása Júl 4, 2015 /

Üdv! LG P500 OPTIMUS ONE mobil bekapcsoláskor csak az android feliratig jut el megmenthető még a teló? Előre is köszönettel!
(#) sedan hozzászólása Júl 4, 2015 /

Addig jutottam, hogy a Bekapcs-Kezdőképernyőgomb együtt nyomva, megjelenik a

Fastboot mode started
udc_start()

felirat, ha ekkor rácsatlakoztatom a PC-re, akkor ez jelenik meg:

STALL GET_DESCRIPTOR 128 6 3840 0 5
fastboot: processing comands]

Gondolom valami spéci szofver kellene, de nem tudom mi, ráadásul Linuxot használok
(#) toncy válasza sedan hozzászólására (») Júl 4, 2015 /

Halkito+home+bekapcs gomb. veszik minden a telefonodrol.
(#) sedan válasza toncy hozzászólására (») Júl 5, 2015 /

Köszi, így sikerült ezzel a hármas gombkombival újra be kellett állítani mindent, de legalább működik.
(#) Kovidivi hozzászólása Júl 14, 2015 /

Sziasztok.
Ismertek olyan programot, ami fixálja a fényerőt, mikor melegszik a telefon? LG L90-ről van szó, mégcsak alig langyos, vagy inkább csak testhőmérsékletű a telefon, de már 60%-on van a fényerő. Köszönöm.
A felettünk levő probléma, hogy bezáródnak az alkalmazások folyamatosan, úgy látom meg kell szokni, ez van. Mint ahogy a szeretett Opera mobil sem működik már Android 5-ön. Ilyenkor visszagondolok, hogy minek frissítettem? Tényleg, tudja valaki, van-e visszaút? Garanciát veszítek? Kártyafüggetlenként vettem a telefont. Köszönöm még egyszer.
(#) Tina874 hozzászólása Júl 24, 2015 /

Sziasztok ! ..
Aggodalom teljesen fordulnék hozzátok :/
Mert ugyanis a telefonom (Sony Xperia E1) nem kapcsol be a gépi szofterfrissités óta .. csak ki irja Sony aztan úgy marad .. tudnátok-e valamit tanácsolni hogyan szerezzem vissza mert nagy szükségem van rá
(#) eyess válasza Tina874 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Belépsz a CWM Recovery módba , és ott választod a systemet ott pedig a gyári alap beállításokat válaszd ez a funkcióm visszaállítja az eredeti állapotot.
(#) gerleimarci válasza eyess hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Sonynál nincs recovery, csak ha kernelt cserélsz vagy patcheled. De erre van a Flash mode és a flashtool.
(#) eyess válasza gerleimarci hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Dehogy nincs , csak max akkor nincs , ha szolgáltatófüggő a mobil , és be van korlátozva rendesen.
A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2015

Sony.PNG

(#) gerleimarci válasza eyess hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Akkor te már moddolt telefont kaptál. Én TWRP-t raktam rá. Most CyanogenMod 12.1 van rajta.
(#) rockersrac válasza Tina874 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Neked is, meg másnak is javaslom hogy a frissítést MINDIG a szolgáltatódnál végeztesd el, tudtommal(legalábbis nálunk magenTásoknál így van) a szoftver frissítés ingyenes, meg amúgy azt hiszem kb 5 perc. És javaslom azt is még, hogy az akku legyen minél jobban feltöltve!
(#) gerleimarci válasza Tina874 hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Szia!
Privátba vagy ha bejelölsz facebookon le tudom írni a folyamatot. Elég hosszadalmas és bonyolult, de utána jó lesz a telefonod. Csak egy PC és idő kell hozzá.
(#) Kovidivi hozzászólása Aug 12, 2015 /

Sziasztok!
Lg L90-re szeretnék felrakni valami custom rom-ot. Persze elakadtam.
Először is rootolnom kellene, ne kérdezzétek miért, ezt láttam első lépésként itt: Bővebben: Link, merthogy előtte CM-et kell felraknom, hogy utána tudjak egyáltalán valami egyéni ROM-ot felrakni. Eszközkezelőben látom az ADB-t, meg az adb parancsokra van reagálás, sőt még a telefonom típusát is kiírta, tehát van kapcsolat a gép és a telefon között.
A towelroot-os módszer egyszerűen kiírta, hogy nem támogatott a készülékem. A másik módszer, amit ajánlottak rootolásra: Bővebben: Link, az első parancs még működik: "adb reboot --bnr_recovery" , újraindul a telefon, de a másodiknál: "adb push start_restore /temp/start_restore " már kiírja, hogy nem tud másolni a read-only készülékre: "failed to copy 'start_restore' to '/temp/start_restore': Read-only file system". Mit tudok ezzel kezdeni?
Köszönöm.
(#) Kovidivi válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 12, 2015 /

Sd kártyára tudok másolni az "adb push filename.ext /sdcard/" paranccsal. Viszont a telefonra nem megy. Próbáltam az "adb remount"-ot is, arra is permission denied-t ad.
Van valakinek ötlete?
(#) eyess válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 12, 2015 /

Független , vagy szolgáltatófüggő a telefon ?
(#) Csongi_ hozzászólása Aug 12, 2015 /

Sziasztok!
Uj okostelefon vasarlasa elott allok, egy Sony Xperia Z2 a kiszemelt peldany. Ujat nem engedhetek meg magamnak, ezert hasznaltat veszek. Kaptan egy lehetseges modelt, de azon 5.0.2-es android van, en pedig 4.4.4-el szeretnem venni.
Visszalehet majd allitani a kivant regebbi szoftververziot? Azt mondta valaki, hogy a Sony PC Companion segitsegevel lehet, de en legjobb tudomasaim szerint ha frissittem a rendszert, tobbe nem tudom visszaallitani.

Koszonom a segitseget, szep estet!
(#) eyess válasza Csongi_ hozzászólására (») Aug 12, 2015 /

A kompatibilitás meg van visszafelé , de ki az aki vissza akarná rakni a windows 3.11 et ?
Kicsit furcsa a kérdésed.
A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2015
(#) Csongi_ válasza eyess hozzászólására (») Aug 12, 2015 /

Ertem en, hogy futna rajta az a verzio is, azt akartam tudni, hogy a gyari szoftvert is vissza lehet-e allitani root-olas, meg egyeb hasonlo muveletek nelkul is?
A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2015
(#) eyess válasza Csongi_ hozzászólására (») Aug 12, 2015 /

Miért ne lehetne. Csinálsz egy biztonsági mentést az egész rendszerről sd kártyára ,és ha bármi gond van , akkor sd kártyáról vissza tudod állítani az eredeti állapotot .
(#) Kovidivi válasza eyess hozzászólására (») Aug 12, 2015 /

Kártyafüggetlen. LG L90, D405n. Android frissítve lett 5.0.2-re, de szeretnék visszatérni 4-esre, és/vagy valami értelmesebb egyedi ROM-ra.
Egyszerűen nem tudok rootolni, 3 féleképpen próbáltam. Purpledrake is csődöt mondott.
Kezdem feladni...
(#) eyess válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 12, 2015 /

CWM be be tudsz lépni ?
(#) gerleimarci válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 12, 2015 /

Ezt próbáltad már?
(#) gerleimarci válasza Csongi_ hozzászólására (») Aug 12, 2015 /

Igen, flashtool-al vissza lehet állítani. De szerintem felesleges, mert nekem 5.1 van, és nagyon jó.
(#) Kovidivi válasza gerleimarci hozzászólására (») Aug 12, 2015 /

Sziasztok. Ezt próbáltam, de csak simán felmásoltam az update.zip-et a belső tárhelyre és az SD kártyára, újraindult a telefon a Recoverybe, látszódott a fájl, meg is nyitotta, de valami nem tetszett neki, Verification error-ra hivatkozott.
Nekem nincs CWM-em, most próbálom felrakni, hogy utána tudjak más ROM-okat is telepíteni. Csak sima Recovery menüm van, hasonló menüpontokkal. Ha jól tudom, ez lockolt bootloader, root nélküli Androiddal. Szerintem tök komplikált az egész, nincs egy mindenre jó megoldás, mindig trükközni kell, és még Linux/Unix (ADB) ismeretek is szükségesek, ami már nem alap user kategória.
(#) moltam válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 13, 2015 /

Esetleg ez. Nem ástam magam nagyon bele a témába, vigyázz nehogy téglát csinálj belőle Szerk.: Downgrade leírás. Szerintem az 5.0.2 miatt nem lehet rootolni a próbált módszerekkel, ha visszarakod a régit menni fog.
A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2015
(#) Kovidivi válasza moltam hozzászólására (») Aug 13, 2015 /

De csak úgy tudom a régit visszarakni, ha előtte rootolom és felrakok CM-et. Nem lesz egyszerű. Mindjárt megnézem a linked. Köszi.
Következő: »»   12 / 62
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem