Fórum témák
» Több friss téma |
Az Adobe Readert már én sem használom, ha ki lehetne váltani, akkor a Flash Playert sem használnám. Egy rakás kaki lett és mindig csak a probléma volt vele. Én a Sumatra-t használom, kicsi, egyszerű, gyors.
Sziasztok, van egy windows 8.1 gépem és nagyon lassú már vagy 6-8 szor csináltam recoveryt és csak lassú minimum fél percet kell várni hogy be jöjjön pl. a facebook. Nincs ki kapcsoló gomb ikon a kezőképernyőn, nem tudok csatlakozni a saját wifimre mert azt írja ki hogy mobil hálózat nem osztható meg
Facebookról kérdeznék. A hírfolyammal kapcsolatos a kérdésem. Két hétig szinte használhatatlan, utána valami oknál fogva 2-3 napig jó. Ez így ciklusonként követi egymást. Három megosztást enged megnézni a hírfolyamom , és ha rákattintok a további bejegyzésekre a lap alján, akkor nem csinál semmi, nem jelenik meg a többi hírfolyam csak egy üres ablak. Most olvastam , hogy valakinek hasonló volt a problémája mint nekem. Nála azt történt, hogy valaki megszerezte a belépési adatait és folyton be volt jelentkezve az oldalára. Hogy tudom megnézni azt hogy valaki kínlódik az én oldalamon is?
A beállítások-biztonság-bejelentkezett menüpontban tudod megnézni, hogy mikor és honnan, valamint milyen eszközről jelentkeztél be.
Üdv!
Ennek sok oka lehet, akár hardver hiba is. Több infó kellene a gépről. A WiFi problémával még nem találkoztam, de a kikapcsológomb hiány azért van, mert ahhoz szükséges a Windows 8.1 Update 1 és az az utáni nagyobb frissítés (lehet frissíteni próbál a háttérben és azért lassú).
Ott nincs semmi info . Csak olyanok vannak hogy SMS-re meg mail címre kaphatok értesítést.Semmit nem kaptam , se ide , se oda..De még az sincs , hogy én mikor léptem be.
Üdv!
Pedig ott van a "Beállítások->Biztonsági beállítások->Bejelentkezett helyek" menüpont alatt. Nekem szépen látszik, hogy mikor és hol jelentkeztem be.
Mivel ez egy AMD-s gép, kellenek a driverek is, amit a Lenovo honlapján találsz meg. Frissíteni pedig a beállításokban a frissítés és helyreállítás, vagy a vezérlőpultban a windows update menüpontban lehet. Driverek fel (chipset, vga, egyéb a sorrend), majd jöhet a frissítés.
Én még mielőtt nagyon elrepül az idő vele, megnézném a HDD egészségi állapotát HDTune-nal, vagy bármivel, ami SMART adatokat tud olvasni. Alapvetően illesztők nélkül sem kéne enynire lassúnak lennie a winnyócnak.
Igazad van , tényleg ott van. 4 darab belépés van regisztrálva. Most megszakítottam mindet, de mi a teendő ilyen esetben. Új jelszóra váltsak? Nem fog elveszni a facebookos oldalam ha elkezedek a jelszóval variálni? A terminál fórum is beadta az unalmast , lejárt mailcímet próbáltam újítani és az egész ott töltött éveim mind eltűntek..
Szia. Készíts új jelszót, nyugi, nem fog elveszni semmid. A jelszót azért írd ide be, hogy le tudjuk ellenőrizni, elég erős-e, van-e benne nagybetű, szám, stb.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2015
Változtass meg nyugodtan mindent. Elveszni nem fog semmi. Esetleg használj két lépéses beléptetést.
Nem én csináltam , csak viccnek szántam a jelszó mizériát. Annyit hagy kérdezzek már meg, mivel ott vannak az IP címek, rálehet keresni arra , hogy ki a tulajdonosa az IP címnek?
Sziasztok lenne egy problémám.
Megszeretnék nézni youtube-on egy videót vagy a Google-on akarok keresni valamit akkor azt irja ki:Ez a lap nem jeleníthető meg. Mit tudnék vele kezdeni ilyenkor? Előre is köszi:Attila
Nem értem, hogy kerül ide a Terminál fórum? Teljesen más rendszer, mint a Facebook. A jelszó megváltoztatásától miért törlődne egy fiók? Valamit nagyon elronthattál, ha ennyire bizonytalan vagy, akkor kérj meg valakit a közeledben, aki biztosabban meg tudja oldani.
Ami viszont fontos lehet: Azt jelzi a Facebook naplója, hogy XP-d van és IE-vel böngészel. Ez a páűrosítás borzasztó veszélyes, és sok weboldallal inkompatibilis. Persze nem feltétlenül ez a helyzet, ha a böngésző IE-t emulál például.
A SMART érdekel minket, nem a sebessége, bár néha az is árulkodó. Health fül.
Ott a hiba. 80 áthelyezett szektor, 503 nem javítható hiba-ennek a lemeznek vége. Ha garis, akkor viheted is vissza ezzel. A hőmérséklet sora nem igazán hiba, ott valami hülyeség jön a szenzorból, vagy a nyers adat formátuma nem megfelelő.
Az ilyen hiba lehet fizikai behatástól (esés, ütés) és egyszerű elhasználódástól, gyrtási hibától is, de ezt már nem lehet ilyen előfordulásnál megmondani, és nem is fogja vizsgálni a gyártó. A lemez így nem sokáig használható, hiszen a hibák szaporodni fognak, előbb-utóbb a bootolás sem fog menni, tehát mindenképpen csereérett. (arra kérlek, hogy ilyen témában inkább a fórumon beszéljünk, hátha másnak is hasznos a kérdés és a válasz)
Melyiket érdemesebb venni? Laptopot vagy asztali gépet
Attol fugg mire hasznaljak, ill mennyi a keret a gepre.
120000ft
1-2 játékra videó-kép-zene szerkesztésre
Asztali gépet. Fajlagosan olcsóbb áron nagyobb teljesítmény, egyszerű bővíthetőség, jobb szervizelhetőség, olcsóbb alkatrészárak.
Milyen kéne legyen a RAM.HDD PROCI?
Olvastam hogy létezik szektor hiba javító program, azzal helyre lehet hozni a HDDt? Kb. menyi ideig működne a HDD? A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2015
Ha a mobilitás nem lényeg, asztali. Ha lényeg, és jobb kell, akkor használtan valami olyan, amire nem csak 3 napos garancia van még, hanem van még bőven. Ki lehet fogni olyanokat.
Túl általános kérdés ez, de ha a jelenlegi gép jó, akkor vegyél bele egy HDD-t és használd tovább, minek költeni, ha nem muszáj. A lemezt harmadszorra írom, hogy kuka. Fizikai hibát nem lehet szoftverrel rendbetenni. Vannak ugyan kivételek, és arra van is program, ami rendbe tudja hozni, de nem 80/500 hibát, az már károsodott lemezfelületre, esetleg fejhibára utal. Azt program nem tudja javítani. Hogy meddig működik így az lehet 1 perctől 3 évig akármi. De mivel már most lassú, ezt nem lehet jól működőnek, használhatónak tekinteni.
Hali!
Üdv didyman!Megtudnád (vagy valaki aki tudja) mondani hogy mit takar a lenti PDF-ben a pirossal bekeretezett érték?
Akartam már rég venni egy asztali pct . (amit most használok hónapja vettem)
79 nap és 23órát bír még a hdd Mit jelent a sárga felkiáltó jel? |
Bejelentkezés
Hirdetés |