Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Jobb oldalt Beállítások menüpont.
Augusztus 15. Sajnos ettől féltem. Horvátországban leszek. Nagyon nagyon későn lett kihírdetve az időpont, nekem meg muszáj volt lefoglalni a nyaralást. Eddig minden évben ott voltam, most nem leszek. Sajnálom.
Mióta kell Frankye-nek mikrofon
Na jó, nekem meg notesz, hogy azt sem tudom hogy jelentkeztem-e vetélkedőre (utána nézni persze nem lehet ). De gondolom a helyszínen nevezőket sem kergetik el a modik. Vagy igen? Lehet több darabbal is nevezni? Vagy nem? Mindegyik állandóan szólni fog? Mert akkor viszek a paksi füldugókból, amit a turbinba csarnokban kell viselni. A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2015
Reméljuk hogy valoban lesz olyan oldal ahol nyomon kovetheto hogy ki jelentkezett a talalkozora.Ki mit épített asztal is lehetne...
Hogy ki jelentkezett a találkozóra, arra van oldal:Bővebben: Link
Gafly szaktárs a versenyre való jelentkezés visszajelzésének hiányát említette A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2015
Igen. De ebből szerintem nem fog probléma lenni...
Köszönöm! Azé' mindent nem tudtam (hova) beírni.
Minek is? Rólad már mindenki mindent tud.
Nem is Franky kerte a mikrofont. Neki limitert viszünk!
Sziasztok.
Idén szeretnék eljutni a találkozóra. Lenne egy két kérdésem az odajutással kapcsolatban, mivel nincs tapasztalatom benne. Az első: Komáromból gondoltam vonattal menni. Melyik Budapesti állomáson célszerű leszállni?
Ha jön vonatod Kőbánya Kispestre, az a legegyszerűbb. Bár tulajdonképp bármelyik vasútállomásról el lehet jutni.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a parkolás, hogy oldható meg autóval? Most járok ott majd először.
Egy átszállással, de megy.
Nem tudom, lehet egy olyan kérésem, hogy a vasútállomáson (ha valaki más is oda fut be) megvár? Nem ismerem a fővárost, valaki helyismerettel rendelkező emberrel könnyebb lenne odajutni a találkozóra. Mikorra jó érkezni? 9 illetve 9:30-kor van vonatom a kispesti állomáson.
Nézd meg a Budapest Útvonaltervezővel, merre kell menni. Vagy a vonaton 1 átszállás (Kelenföldről Kőbánya-Kispest), és a BKV-n 1 busz; vagy Kelenföldről a 4-es metróval Kálvin térig, onnan 3-as metróval Kö-Ki-re, onnan 1 busz. Szerintem érdemes előbb érkezni.
Az első variáció lesz, Kelenföldön átszállással. Akkor megyek azzal, amelyik 9-kor van Kispesten.
Nekem ez nem jön össze! Amit beírtam, az is hiányosan jelenik meg, és nem tudtam pl. helységet beírni.
Vonat, M4, M3, Busz (184/136E/282E).
Keresőben kulcs: Budapest 18.-ik kerület, Szélmalom u. 33.
Köszönöm. Majd még meglátom, de oda jutok mindenképp!
Kérés!
Aki jön, ha van lehetősége, állítsa a mobiltelefonját "GSM preferred" üzemmódba. Valami olyan a menüben, hogy: Beállítások/Vezeték nélküli és Mobil Hálózatok/Mobil Hálózatok/Hálózati üzemmód/Csak GSM (vagy ha ez nem jó, akkor legalább WCDMA (előny.)/GSM). Vagy valami hasonló. Ismerd meg telefonod Köszi, a siker érdekében
Lehet hoz magával egy GSM tornyot.
1 sikerélmény biztos lesz. Az én telefonom mást nem is tud! Bővebben: Link
Ez engem is érdekelne
|
Bejelentkezés
Hirdetés |