Fórum témák
» Több friss téma |
LOSz; ez cirillel van írva, de most nem tudok hozzájutni a cirill ázbuká-hoz, mert az is eltűnt alulról. Nem tudok képernyő billentyűzetet váltani. Típusszámot meg nem tudom leolvasni, mert kifordíthatatlanul van ideb..va. (rövid a madzag) Hat izé van az alján, középtájon, kb. 30×45 cm-es.
Milyen böngésző? Valahol a beállításokban a mindig jelenjen meg a könyvjelzősáv pipa(pl chrome-ban).
A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2015
Most már mondhat akárki, akármit: Te vagy legnagyobb! Helyre jött a monitorom, minden a helyén! Bár nincs az F11-en lakatjel.
Minek utána semmit nem lehetett előhívni sehonnan, így a beállítások, stb. tárgytalan (volt).
Nem volt rajt soha; a klaviatúra nem orosz. Még soha nem kellett piszkálnom.
Az F11 az F11, az teljesképernyő A leírásodból nekem hirtelen nem az ugrott be. Jó amúgy ha barangolsz a maps-on streetview módban. Én akkor szoktam direkt F11-et nyomni
Régebben Altrix márkájú billentyűzeten volt lakat, arra emlékszem, de az a billentyűzetet zárta le A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2015
Megnéztem néhány billentyűzetet, beleértve az enyémeket is, sehol sem láttam a funkció billentyűkön semmilyen jelet az F1-12 feliraton kívül.
Padlást kell másszak, de meg lesz Ráadásul talán "turbo" (?) billentyű is volt rajta.
Az nekem funkcióbillentyűnek tűnik.
Amiről beszélünk, az az F11 funkció billentyű alternatív lehetősége. Úgy látszik, ez igen gyártó függő megoldás volt a billentyűzet letiltására.
Tényleg ott van.
Én régebbieket láttam ezek szerint. De aki tudja, hogy még mire jó az F11, az pótfelirat nélkül is tudja használni.
Sikerült megoldanom már működik!!!
A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2015
Igen?! Ennek örülünk, de ha leírod a megoldást, akkor más is okulhat belőle.
Üdv.: PLaci A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2015
Hali!
Megvártam a 40. Firefox programot, de ez sem viszi az Időkép Felhőkép animációkat sem a radart.
Flash, java, friss? Van-e reklámblokkolód?
Szintén zenész
A béta telepítése után pár napig jó volt, de már megint csak az IE segítségével tudom megnézni (megtekintés külső alkalmazásban).
Még annak idején az IE tab nevű plugint tettem fel a chrome-hoz. Egy tesztet megér, próbáljátok ki.
Javat nem telepítettem mert egyébként is letiltotta a róka.Az animációk friss , plugin mentes verzióval sem működnek, mióta a 39 kijött. Most írtam az időkép Face book oldalára , és lehet csináltak valamit mert egy pillanatra elindult, de megint nem megy.Nem megy a IE tabbal sem . Annyit tudok tenni én is hogy IE használok .
Legutóbb ilyen problémába akkor futottam bele, mikor a gép kifogyott a RAMból és az animációkat nem bírta betölteni. Nem tudom, ez fennálhat-e? Bár ha az IE viszi akkor nem valószinű. Chromeban sem megy? Esetleg más böngészőben?
Másik pedig mikor a reklámblokkoló az animációs felületet hirdetésnek gondolta és egyszerűen letiltotta.
41-nél tart már, csak FF-et használok Adblock Plus-szal, rendszeresen nézem az időképet és az animációit és sosem tapasztaltam még hasonló jellegű problémát.
"A hiba az ön készülékében van..." Üdv.: PLaci A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2015
Szó szerint ugyanezt írtam volna. Nálam is rendben fut az Időkép (W7, FF40).
Valami más gond van az Uraknál.
Nem csak nálam van hiba mert utána érdeklődtem Tegnap jött ki a 40 , hogy lehet 41?
Köszi!
A családban 3 gép van egyiken sem megy. Megkérdeztem ismerőseimet akik hasonló gépet illetve opsyst használnak , sokuknak nem megy . Az időkép oldalán is feltűnt a probléma és mint említettem néha elindul, de legtöbbször nem . A Radarnál meg kiírja hogy "Nincs támogatott formátumú vagy MIME-típusú videó."Ha nálam va a bibi akkor nem tudom mi lehet mert ez miatt egy új telepítést kapott . A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2015
Az Adobe Flash Player naprakész (18.0.0.232 verzió a mai napon)?
Igen minden naprakész ,most itegy 5' ment a felhőkép animáció de a radar nem . Csak a szokásos üzenet.
Ja igen: nekem 32 bites a Win, és a Silverlight, valamint a Win Media Player Plugin is telepítve van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |