Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ma reggel indulnék a melóba bringával erre kiderült, hogy kilopták a szelepet a kerékből. Még a közelében sem találtam meg.
Azért az jobb mintha a bringát vitték volna el és csak a szelepek maradnak.
![]()
Így viszont a szociálissal megegyező összeget kell ilyenekre beosztani egész hónapra. Ja még a találkozóra is menni kell.
Lehet a bicajt is megpróbálta elvinni.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2015
Azért két szelep nem egy ökör ára. A találkozóra meg elmész stoppal.
![]()
Most ne vicceljetek ezzel, mert ha ezt is elviszik:
1, nem fogok tudni bemenni a melóhelyre 2, vagy ha mégis akkor bérletet kell vegyek és ez komoly terhet ró a pénztárcámra. Tegnap fizettem az albérletet idő arányosan ami 25000 kereken. Maradt 20000 se. És ezt kell 10-ig. Ja és a talira is megyek.
Erre így kötik a telefonosok a kábelt elég gáz mondjuk. Ti láttatok már ilyen kontár munkát?
Ehhez képest igen profi.
![]()
Láttam. Nem messze innen Keszegfalun a főút mellett van egy fordított V alakú oszlop. Az oszlop mind a két szárán van egy egy alumínium öntvény doboz ajtó nélkül. A kettő doboz között légszereléssel van felrakva 3 talán PCM vonaltöbbszöröző, odakötözve az oszlophoz. Kár, hogy nincs lefotózva.
Jójó igen ahhoz képest igen
![]() ![]()
Igen itt legalább van valami sor kapocs szerűség de mint ha nem is lenne egy kicsit lejjeb szet van vágva a kábel és a színek össze-vissza össze szigetelőzve szvl szerintem valamit elöször össze kavartak a "szakemberek".
![]()
Majd nézzétek meg a csöves erősítőm alját, ha elkészül!
![]()
Jó, de nem fogjuk meg.
![]()
Nálam meg a 2. emeleten azt se tudjuk mi az az érintés védelem. Itt földelés nélküli dugaljak vannak.
A gugliba több is van.
Idézet: „Itt földelés nélküli dugaljak vannak.” Az is az érintésvédelem egyik fajtája. Lakásokban alkalmazzák, ahol csak kettős szigetelésű berendezések vannak. TV, Rádió, erősítők, videó magnók, állólámpák, stb.
Engem jól átvertek a munkavédelmi kesztyűvel. Még egyszer sem védett meg a munkától.
Nem vagy egyedül...
Nem tudtad, hogy a munkavédelmi kesztyű a munkát védi nem téged? Különben Janivédő kesztyűnek hívnák.
![]()
Sziasztok.
Hirdetéseket hogy lehet újra aktiválni? Vagy lejárat után ismét fel kell tegyem? Köszi..
Hogy hívják a lábatlan kutyát? Teljesen mindegy úgyse jön.
Sziasztok!
Elővettem a 10 éves gördeszkámat, és a csapágyakat ki kéne tisztítsam. A kerékből már kiszedtem őket, most a csapágyat darabjaira kell szedjem, aztán meg a koszt lepucolni. Mivel lehetne a koszt eltávolítani leghatásosabban, otthon előforduló szerekkel? Semmi speciális vegyszerem nincs. ![]()
Ha valami olajos valami az a kosz, akkor benzinnem mondjuk.
Benzinben meglötyögteted, átforgatod őket. Ajánlott valami gumikesztyű szerűség, mert nem tesz jót a bőrnek. Utána bezsírozod őket és mehetnek vissza.
Viszont lehet, hogy egyszerűbb lenne új csapágyakat venni bele. Nem tudom merre laksz, milyen boltok vannak. Vannak nem túl horror árban ilyen csapágyak, "RS" kóddal, ami gondozásmentes(porvédett, gyárilag élettartamra zsírozva). Persze, a saját magunknak szerelés mindig élvezet ![]()
Szerintem vegyél bele új csapágyat. Annó én sem tudtam rendesen megoldani, ugyanis, ha szétszeded akkor már nem tudod rendesen visszarakni a védőlmezeket és 100 méter után telemegy porral.
Köszi mindenkinek!
Kb. mennyi lehet egy belevaló? 8db kell összesen, azért egy vagyont nem költenék, az egész nem sokat ér egyben...
Aki akarja idegesíteni magát annak ITT ez a játék!
![]()
Első Google találat:Bővebben: Link
Ez náluk már a drágábbak között van, nézzél szét googleben. |
Bejelentkezés
Hirdetés |