Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Mivel nem vagy járatos 'Nagyfaluban', ellenjavallt a kerékpározás. Mivel 1db. vonaljeggyel eléred a Bókay kertet (és vissza még egy). Nem éri meg. És gyere az olcsóbb vonattal; fél 9-kor még nem késtél le semmiről. (12' a busz +7' gyalog)
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2015
Ha automatánál veszed, lehet, némelyik 370-ért adja, de egyébként jegypénztárakban 350 ( Add meg a link feliratát ). Ha felszállsz egy buszra, és nincsen nálad, a buszvezetőnél felárral vásárolhatsz (450). Ellenőrökkel néha rendőri segítség is van (utólag a megállóban), ha bliccelsz, ésszel csináld.
Ha nem sűrűn jársz pesten, akkor mondjuk neked nem opció, de tömbösen vásárolva 10 db jegy 3k-ba van (300 per db). A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2015
Annyit kinéztem a térképből, hogy az Üllői úton kell jönni és a Vasvárin kell lefordulni és ott a végén. Tudod hány olyan helyen jártam már amit térképpel és utcanézettel találtam meg?
240Ft a különbség, és biztonságosabb. Én is jártam 'világ' végén, ismeretlen helyeken bringával, de itt pénz, és biztonság.
Azt se mondtátok melyik busz visz oda ezért választottam a kerékpárt.
Én magam csak 4× írtam itt le!
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2015
![]() ![]() Segítségnek a térképet kimentetten képként és megállókhoz ráírtam az ott megálló buszok számát.
Viszek akkor mixert is.
De lehet csak 10 ora kornyeken erkezunk. A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2015
Van egy tippem a népek jó fele bőven "nyitás" után fog odaérni.
Kőbánya-Kispest vasútállomásról.Mint jelezte.
Volna egy kérdésem: Áramot hogyan lehet kapni? Egy hosszabítót (talán 5m) viszek magammal.
Köszönöm.
Elosztóba dugott elosztók egyfajta önszerveződő formában terjeszkednek szét
![]()
titi11 jelezte nekem privátban (nem tudom, miért pont nekem), hogy családi okok miatt nem tud jönni.
Tudom nem szokás az ilyesmi,de megpróbálkozok vele sajnos saját hibámból eredően.
![]() ![]() ![]()
Lesz ,, ki mit épített sarok" ?
![]()
Három éve tervezek elmenni.... Előbb utóbb csak összejön
![]() ![]()
Érezzétek jól magatokat! Várjuk a képeket!
Sziasztok!
Hogy alakul a rendezvény? 16- órakor vége lesz, avagy még érdemes odamenni. Sajnos elhúzódott a délelőtti tevékenység. 3-nál korábban nem érnénk oda a párommal. Talán van olyan mobil nyomogató fiatal ott aki épp olvassa ezt. ![]() Köszi ![]() Tavaly is, külföldön tartózkodtam épp. Most meg ez a hatszáz fokos meleg, áh... ![]()
Hello !
Én azért nem mentem mert ráéreztem hogy nem lesz életmento kávé...vagy talán a 600 fokos meleg...?!! ![]()
Nekem a menetelemet igazából idén csak a 40 fok akadályozta, na meg az, hogy 4 óra oda, 4 óra vissza az út....
Sziasztok!
Jó volt a találkozó, köszönjük szépen a rendezőknek a munkájukat, Granpa-nak a finom ebédet és mindenki másnak a jó hangulatot!
1, Sajna átküldtek minket.
2, Hol voltak a gitár torzítós kollegák? Volt egy fejlesztős projektem amiben némi segítség jól jött volna. 3, Hazafelé menet rossz vonatra szálltam de szerencsére az ellenőr jó fej volt és nem büntetett. Gaflynak köszönöm a fuvart. Grandpa-nak a csövet. Öregszakitól pedig később rendelek még.
Szevasztok!
Remélem ízlett a kaja (elég éhesek voltatok), kissé 'lájtosra' vettem, hogy ne legyenek esetleges gondok egyéni érzékenység miatt. A repetázásokból nem csak arra gondoltam, hogy éhesek voltak jó néhányan, hanem talán jó is lett. A költözködés kissé kizökkentett (gondolom mindenkit), jobb lett volna, ha időben szólnak. Sajnos most még kevesebb időm volt a 'körüljárásra', mint egyébként, -de szerencsére sokan odajöttetek hozzám, nem csak kajaosztáskor ![]() Kálmán A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |