Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   176 / 199
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 14, 2015 /

Mivel nem vagy járatos 'Nagyfaluban', ellenjavallt a kerékpározás. Mivel 1db. vonaljeggyel eléred a Bókay kertet (és vissza még egy). Nem éri meg. És gyere az olcsóbb vonattal; fél 9-kor még nem késtél le semmiről. (12' a busz +7' gyalog)
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2015
(#) pajti2 válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 14, 2015 /

Ha automatánál veszed, lehet, némelyik 370-ért adja, de egyébként jegypénztárakban 350 ( Add meg a link feliratát ). Ha felszállsz egy buszra, és nincsen nálad, a buszvezetőnél felárral vásárolhatsz (450). Ellenőrökkel néha rendőri segítség is van (utólag a megállóban), ha bliccelsz, ésszel csináld.

Ha nem sűrűn jársz pesten, akkor mondjuk neked nem opció, de tömbösen vásárolva 10 db jegy 3k-ba van (300 per db).
A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2015
(#) jani1987 válasza granpa hozzászólására (») Aug 14, 2015 /

Annyit kinéztem a térképből, hogy az Üllői úton kell jönni és a Vasvárin kell lefordulni és ott a végén. Tudod hány olyan helyen jártam már amit térképpel és utcanézettel találtam meg?

240Ft a különbség, és biztonságosabb. Én is jártam 'világ' végén, ismeretlen helyeken bringával, de itt pénz, és biztonság.
(#) jani1987 válasza granpa hozzászólására (») Aug 14, 2015 1 /

Azt se mondtátok melyik busz visz oda ezért választottam a kerékpárt.

Én magam csak írtam itt le! De legyen 5×:136E Fiatalság utcáig.
(#) Hp41C válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 14, 2015 /

Magam linkeltem be egy térképet, mert nem győztem megkeresni az útvonalakat. Honnan közelíted meg a Bókay kertet?

Segítségnek a térképet kimentetten képként és megállókhoz ráírtam az ott megálló buszok számát.

Bokay.JPG

(#) Travolta válasza voodoo hozzászólására (») Aug 14, 2015 /

Viszek akkor mixert is.
De lehet csak 10 ora kornyeken erkezunk.
(#) pajti2 válasza Travolta hozzászólására (») Aug 14, 2015 /

Van egy tippem a népek jó fele bőven "nyitás" után fog odaérni.
(#) granpa válasza Hp41C hozzászólására (») Aug 14, 2015 /

Kőbánya-Kispest vasútállomásról.Mint jelezte.
(#) Zoli_bácsi hozzászólása Aug 14, 2015 /

Volna egy kérdésem: Áramot hogyan lehet kapni? Egy hosszabítót (talán 5m) viszek magammal.

Köszönöm.
(#) Topi válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Aug 14, 2015 /

Elosztóba dugott elosztók egyfajta önszerveződő formában terjeszkednek szét Van áramvételezési pont, de ha hozol magaddal hosszabbítót akkor biztosan jut.
(#) Norberto hozzászólása Aug 14, 2015 /

titi11 jelezte nekem privátban (nem tudom, miért pont nekem), hogy családi okok miatt nem tud jönni.
(#) fsub válasza Norberto hozzászólására (») Aug 14, 2015 / 1

Talán ezért!

HE.jpg

(#) voodoo válasza Travolta hozzászólására (») Aug 14, 2015 /

Huu, rendben! Köszi.
(#) szikorapéter hozzászólása Aug 14, 2015 /

Tudom nem szokás az ilyesmi,de megpróbálkozok vele sajnos saját hibámból eredően. Kérdezni szeretném hogy valakinek esetleg itt a fórumon aki jön a találkozóra nem akad-e otthon véletlenül egy Z80 vagy Z80A CPU-ja. Sajnos amikor forrasztottam ki a saját lapomból akkor eltört. Ilyet még nem láttam hogy chip képes kettétörni,de mindent meg kell élni. Remélem találok megfelelő donort. A válaszokat előre is köszönöm. Ha pedig ennek nem itt a helye akkor elnézést a moderátoroktól.
(#) rockersrac hozzászólása Aug 15, 2015 /

Lesz ,, ki mit épített sarok" ?
(#) sastas01 hozzászólása Aug 15, 2015 /

Három éve tervezek elmenni.... Előbb utóbb csak összejön Na azért jó mulatást.
(#) jani1987 hozzászólása Aug 15, 2015 /

Most keltem fel. Indulás nemsokára.
(#) 20sz Jófiú hozzászólása Aug 15, 2015 / 1

Érezzétek jól magatokat! Várjuk a képeket!
(#) Lucifer hozzászólása Aug 15, 2015 /

Jó mulatást!
(#) Auf hozzászólása Aug 15, 2015 /

Sziasztok!

Hogy alakul a rendezvény? 16- órakor vége lesz, avagy még érdemes odamenni. Sajnos elhúzódott a délelőtti tevékenység. 3-nál korábban nem érnénk oda a párommal. Talán van olyan mobil nyomogató fiatal ott aki épp olvassa ezt.
Köszi
(#) Norberto válasza fsub hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

Jééé, tényleg.
(#) Norberto válasza Auf hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

Hűha. Kávé nélkül maradt a nép?
(#) Auf válasza Norberto hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

És az ingyenes cuccokat most rakhatom vissza a sufniba...
Tavaly is, külföldön tartózkodtam épp. Most meg ez a hatszáz fokos meleg, áh...
(#) TAKLACO válasza Auf hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

Hello !
Én azért nem mentem mert ráéreztem hogy nem lesz életmento kávé...vagy talán a 600 fokos meleg...?!!
(#) sastas01 válasza TAKLACO hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

Nekem a menetelemet igazából idén csak a 40 fok akadályozta, na meg az, hogy 4 óra oda, 4 óra vissza az út....
(#) Gyimate hozzászólása Aug 15, 2015 / 1

Sziasztok!
Jó volt a találkozó, köszönjük szépen a rendezőknek a munkájukat, Granpa-nak a finom ebédet és mindenki másnak a jó hangulatot!
(#) jani1987 hozzászólása Aug 15, 2015 / 1

1, Sajna átküldtek minket.
2, Hol voltak a gitár torzítós kollegák? Volt egy fejlesztős projektem amiben némi segítség jól jött volna.
3, Hazafelé menet rossz vonatra szálltam de szerencsére az ellenőr jó fej volt és nem büntetett.
Gaflynak köszönöm a fuvart. Grandpa-nak a csövet. Öregszakitól pedig később rendelek még.
(#) granpa válasza Gyimate hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

Szevasztok!
Remélem ízlett a kaja (elég éhesek voltatok), kissé 'lájtosra' vettem, hogy ne legyenek esetleges gondok egyéni érzékenység miatt. A repetázásokból nem csak arra gondoltam, hogy éhesek voltak jó néhányan, hanem talán jó is lett. A költözködés kissé kizökkentett (gondolom mindenkit), jobb lett volna, ha időben szólnak. Sajnos most még kevesebb időm volt a 'körüljárásra', mint egyébként, -de szerencsére sokan odajöttetek hozzám, nem csak kajaosztáskor - mert én is azért mentem (függetlenül 'feladattól'), hogy találkozzam a többiekkel.
Kálmán
A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2015
Következő: »»   176 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem