Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2486 / 3610
(#) botesz válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Aug 25, 2015 /

Ez kizárólag attól függ hogy mennyire jó a szemed és a memóriád.
(#) szucsistvan123 válasza botesz hozzászólására (») Aug 25, 2015 /

És az a narancs izé is tartozék?
(#) nagym6 válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Aug 25, 2015 /

Műszaki leírása itt: Bővebben:link
Még nem adom el. Kamerája remek, az emberi szem képességeivel megegyező. Viszont nem tárol, így személyességi jogokat nem sért.
Hatótávolsága előnyösen kicsi, kb. 10-20 méter, madzagtól függően, így hiba esetén (magzagszakadás, mellébeszélés) is halljuk egymást.
A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2015
(#) botesz válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Aug 25, 2015 /

Természetesen!Ez annyira okostelefon hogy még azt is tudja mikor van szükséged gyümölcsre.
(#) zsolt58 hozzászólása Aug 26, 2015 /

Hello!
Mi lehet a gond?
Üdv!

hey.jpg

(#) Bakman válasza zsolt58 hozzászólására (») Aug 26, 2015 /

Valószínűleg moderálás alatti státuszban van a cikk.
(#) zsolt58 válasza Bakman hozzászólására (») Aug 26, 2015 /

Én a videóra kattintottam rá!
(#) Bakman válasza zsolt58 hozzászólására (») Aug 26, 2015 /

Ez a képen nem látszik. Indítsd újra a böngészőt, esetleg gyorsítótár törlés.
(#) mikrokapcsolo válasza zsolt58 hozzászólására (») Aug 26, 2015 /

Kb egy éve ez volt a helyzet nálam is. Videót nem lehet még feltenni.
(#) zolika60 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 26, 2015 / 1

Milyen kár, hogy a Fejlesztési ötletek topic január óta fagyasztva van.
(#) mark.budai válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 26, 2015 /

Nekem is lenne fejlesztési ötletem, de máshova nem fogom írni.

Jaj, ha már Neked válaszolok, köszönöm (és Zoly15-nek is), a múltkori segítségetek a hidrotőkékkel kapcsolatban. Kimostam őket, összeraktam, és mivel azon a héten egyik nap áramszünet volt, nekiálltam, és összeraktam az egész motort. Nem rossz kört futottam, egyedül kb 6 órámba telt, és nem egy nagy autó, amiben mindenhez jól hozzá lehetne férni. Elsőre indult, bár kicsit nehezen, egy hónap állás után az akku nem volt csúcspontján.
Kopog még mindig egy kicsit, de ez egy angol (Rover 14K4F) motor, túl nagy minőséget nem kell várni tőle. Viszont jóval csendesebb lett, mint előtte volt, és a hengerfej síkolás miatt az erő is visszatért bele.
(#) zoly15 válasza mark.budai hozzászólására (») Aug 26, 2015 /

Nincs mit, nekem is néha még kopogtat egy két tőke, pedig már bő 2500-3000Km-t mentem a tőke mosás után. De kisebb részben kopogtat, remélem elmúlik a kopogás teljesen, mert ha nem, egyszer beidegesít veszek 16Db újat, ami nem olyan óccó Kb 30K
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 27, 2015 /

És a B betűsöknél mi a helyzet?
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 27, 2015 /

Az igaz, de az nem nyilvános így mások nem tudják a hasonló tapasztalataikat megosztani. Esetleg kisegíteni azt aki valamilyen működési problémát csak azáltal generál, hogy nem tud mindent az oldal működéséről.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 27, 2015 /

Persze ott van. Viszont ebben sincs minden benne. Például csak én többször írtam be tanácstalan kollégáknak, hogy hogyan lehet a "véletlenül elkövetett" értékelést visszavonni, vagy hogy a hozzászólás fejlécében, vagy az oldal tetején a kockában lévő V betű mire használható. Vagy azt sem tudja mindenki, hogy kik a moderátorok és azok közül ki van az oldalon. Régen például ott volt a jelenlévő felhasználók listájánál a moderátoroké is, de már nincs. És persze az impresszumban benne van a modik listája, de az nem ad információt arról ki aktív. Ezek csak apróságok és nem ezek miatt szeretjük a HE-t.
A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2015
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 27, 2015 /

Köszönöm a kérdésedet!
Igazából jól megy a sorom, 7:40 től dolgozok 16:00ig, napi 8 óra hétköznap.
Kaptam azóta egy új szerszámos ládát, szerszámokkal ( Reszelő, kalapácsok, T imbusz kulcsok, T trox kulcsok, Egy B betűs ipari kis csavarbehajtó, fúrógépet akkust, Digitális, vízálló Mututiyo tolómérőt, lépcsős fúró készletet, csigafúró készletet, speciális csavarhúzó készletet ˙{Háromszög, kocka, stb stb}.
Hiányzik még egy pár dolog pl (Villáskulcs készlet, csapkiütő készlet crova készlet stb stb...)
Lassacskán megkapok mindent. A szerszámos láda 4 fiókos + alsó tárolós keréken gurulós szerkezet. Ő lenne az a dologhoz képest irreálisan drága a kocsi, de kibírja a cég.

A beilleszkedés még folyamatban, rengeteg új arc van akit meg kell jegyeznek, hogy ki kicsoda és micsoda.
Maga a gyár egy labirintudnak tűnt az első héten, most már egész jól kiigazodom rajta, ill a mozgásteremben, tudom a gépek ill a "sorok" nevét.
A gépeket még csak most kezdem megismerni, mert tudni kellesz nekem gépet beállítani, gyártási tipus váltáskor átszerelni ,beállítani, hibát elhárítani.
Összességében jó, de sok a megoldandó kis buktatók sora
(#) mps hozzászólása Aug 27, 2015 /

Sziasztok! Egy sorozat címe érdekelne engem. Valamikor nagyon régen a 70-es évek végén volt a tv-ben. Talán. Egy óceánjáróról szól, talán német film lehetett. A Tengerre Magyarról jutott az eszembe.
Aztán ezzel ki is merült amire emlékszem. Előre is köszi!
(#) BarnaPili válasza mps hozzászólására (») Aug 27, 2015 /

Onydun család?
(#) reloop válasza BarnaPili hozzászólására (») Aug 27, 2015 /

(#) BarnaPili válasza reloop hozzászólására (») Aug 27, 2015 /

Nem igazán csipáztam őket. Bár akkor még ff TV-nk volt,nem volt hétfőn adás,és volt időm unatkozni.
(#) mps válasza BarnaPili hozzászólására (») Aug 27, 2015 /

Nem igazán. Ez egy (akkor) modern teherhajón játszódik.
(#) BarnaPili válasza mps hozzászólására (») Aug 27, 2015 /

Akkor passzolom a dplogot. De volt annak idején (80as évek eleje) egy barlangászos műsor. Annak jelegzetes zenéje volt. Nem emlékszem rá,és nem találtam Sehol a tecsövön.
(#) Szárnyas válasza mps hozzászólására (») Aug 27, 2015 /

Bár nem teherhajón játszódik, de talán az Álomhajó? Nem mintha néztem volna, na jó a címe rémlik , de innen a tipp.
(#) Szárnyas válasza reloop hozzászólására (») Aug 27, 2015 /

Ebből a sorozatból mindösszesen három dolog maradt meg bennem. A teljes vitorlázatú hajók, az oldalszakállak, meg a film zenéje .
(#) reloop válasza Szárnyas hozzászólására (») Aug 27, 2015 /

Akkor ez is ismerősen cseng.
Így nem lett belőlem TV-sorozat néző
(#) Szárnyas válasza reloop hozzászólására (») Aug 27, 2015 /

Nem csodálom. Reméltem, hogy nem fogom többé hallani ezt a zenét.
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 28, 2015 /

Örülök, hogy megfelelő helyet találtál. Nekem is jól jönne igen unom már a mostanit.
(#) szikorapéter hozzászólása Aug 28, 2015 /

Üdvözletem mindenkinek. Egy közérdekű kérdést szeretnék feltenni itt a fórumon. Igény volna-e egy őszi kis hobbielektronika találkozóra? Legalábbis érdeklődés akadna-e az ügy felé. Gondolkoztam rajta hogy amikor iskolákban épp őszi szünet van,össze lehetne hozni egy kis találkozót. Persze ezért is teszem fel a kérdést hogy Heves Megyek és környékén volna-e ilyenre igény. A válaszaitokat előre is köszönöm.
(#) Norberto válasza szikorapéter hozzászólására (») Aug 28, 2015 /

Szerintem lenne igény, persze, biztosan. Ahogy eddig is a többire.
(#) granpa válasza szikorapéter hozzászólására (») Aug 28, 2015 /

Ha érzed az 'erőt', akkor most kezdd el hirdetni az 'igét'; nemsoká itt az őszi szünet. Biztos többen összejönnénk, mint Zsákán (az bizony messze volt). Szerintem "Nagyfalu"-ból is többen elmennének.
Következő: »»   2486 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem