Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez kizárólag attól függ hogy mennyire jó a szemed és a memóriád.
És az a narancs izé is tartozék?
Műszaki leírása itt: Bővebben:link
Még nem adom el. Kamerája remek, az emberi szem képességeivel megegyező. Viszont nem tárol, így személyességi jogokat nem sért. Hatótávolsága előnyösen kicsi, kb. 10-20 méter, madzagtól függően, így hiba esetén (magzagszakadás, mellébeszélés) is halljuk egymást. A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2015
Természetesen!Ez annyira okostelefon hogy még azt is tudja mikor van szükséged gyümölcsre.
Valószínűleg moderálás alatti státuszban van a cikk.
Ez a képen nem látszik. Indítsd újra a böngészőt, esetleg gyorsítótár törlés.
Kb egy éve ez volt a helyzet nálam is. Videót nem lehet még feltenni.
Milyen kár, hogy a Fejlesztési ötletek topic január óta fagyasztva van.
Nekem is lenne fejlesztési ötletem, de máshova nem fogom írni.
Jaj, ha már Neked válaszolok, köszönöm (és Zoly15-nek is), a múltkori segítségetek a hidrotőkékkel kapcsolatban. Kimostam őket, összeraktam, és mivel azon a héten egyik nap áramszünet volt, nekiálltam, és összeraktam az egész motort. Nem rossz kört futottam, egyedül kb 6 órámba telt, és nem egy nagy autó, amiben mindenhez jól hozzá lehetne férni. Elsőre indult, bár kicsit nehezen, egy hónap állás után az akku nem volt csúcspontján. Kopog még mindig egy kicsit, de ez egy angol (Rover 14K4F) motor, túl nagy minőséget nem kell várni tőle. Viszont jóval csendesebb lett, mint előtte volt, és a hengerfej síkolás miatt az erő is visszatért bele.
Nincs mit, nekem is néha még kopogtat egy két tőke, pedig már bő 2500-3000Km-t mentem a tőke mosás után. De kisebb részben kopogtat, remélem elmúlik a kopogás teljesen, mert ha nem, egyszer beidegesít veszek 16Db újat, ami nem olyan óccó Kb 30K
Az igaz, de az nem nyilvános így mások nem tudják a hasonló tapasztalataikat megosztani. Esetleg kisegíteni azt aki valamilyen működési problémát csak azáltal generál, hogy nem tud mindent az oldal működéséről.
Persze ott van. Viszont ebben sincs minden benne. Például csak én többször írtam be tanácstalan kollégáknak, hogy hogyan lehet a "véletlenül elkövetett" értékelést visszavonni, vagy hogy a hozzászólás fejlécében, vagy az oldal tetején a kockában lévő V betű mire használható. Vagy azt sem tudja mindenki, hogy kik a moderátorok és azok közül ki van az oldalon. Régen például ott volt a jelenlévő felhasználók listájánál a moderátoroké is, de már nincs. És persze az impresszumban benne van a modik listája, de az nem ad információt arról ki aktív. Ezek csak apróságok és nem ezek miatt szeretjük a HE-t.
A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2015
Köszönöm a kérdésedet!
Igazából jól megy a sorom, 7:40 től dolgozok 16:00ig, napi 8 óra hétköznap. Kaptam azóta egy új szerszámos ládát, szerszámokkal ( Reszelő, kalapácsok, T imbusz kulcsok, T trox kulcsok, Egy B betűs ipari kis csavarbehajtó, fúrógépet akkust, Digitális, vízálló Mututiyo tolómérőt, lépcsős fúró készletet, csigafúró készletet, speciális csavarhúzó készletet ˙{Háromszög, kocka, stb stb}. Hiányzik még egy pár dolog pl (Villáskulcs készlet, csapkiütő készlet crova készlet stb stb...) Lassacskán megkapok mindent. A szerszámos láda 4 fiókos + alsó tárolós keréken gurulós szerkezet. Ő lenne az a dologhoz képest irreálisan drága a kocsi, de kibírja a cég. A beilleszkedés még folyamatban, rengeteg új arc van akit meg kell jegyeznek, hogy ki kicsoda és micsoda. Maga a gyár egy labirintudnak tűnt az első héten, most már egész jól kiigazodom rajta, ill a mozgásteremben, tudom a gépek ill a "sorok" nevét. A gépeket még csak most kezdem megismerni, mert tudni kellesz nekem gépet beállítani, gyártási tipus váltáskor átszerelni ,beállítani, hibát elhárítani. Összességében jó, de sok a megoldandó kis buktatók sora
Sziasztok! Egy sorozat címe érdekelne engem. Valamikor nagyon régen a 70-es évek végén volt a tv-ben. Talán. Egy óceánjáróról szól, talán német film lehetett. A Tengerre Magyarról jutott az eszembe.
Aztán ezzel ki is merült amire emlékszem. Előre is köszi!
Nem igazán csipáztam őket. Bár akkor még ff TV-nk volt,nem volt hétfőn adás,és volt időm unatkozni.
Nem igazán. Ez egy (akkor) modern teherhajón játszódik.
Akkor passzolom a dplogot. De volt annak idején (80as évek eleje) egy barlangászos műsor. Annak jelegzetes zenéje volt. Nem emlékszem rá,és nem találtam Sehol a tecsövön.
Ebből a sorozatból mindösszesen három dolog maradt meg bennem. A teljes vitorlázatú hajók, az oldalszakállak, meg a film zenéje .
Akkor ez is ismerősen cseng.
Így nem lett belőlem TV-sorozat néző
Nem csodálom. Reméltem, hogy nem fogom többé hallani ezt a zenét.
Örülök, hogy megfelelő helyet találtál. Nekem is jól jönne igen unom már a mostanit.
Üdvözletem mindenkinek. Egy közérdekű kérdést szeretnék feltenni itt a fórumon. Igény volna-e egy őszi kis hobbielektronika találkozóra? Legalábbis érdeklődés akadna-e az ügy felé. Gondolkoztam rajta hogy amikor iskolákban épp őszi szünet van,össze lehetne hozni egy kis találkozót. Persze ezért is teszem fel a kérdést hogy Heves Megyek és környékén volna-e ilyenre igény. A válaszaitokat előre is köszönöm.
Szerintem lenne igény, persze, biztosan. Ahogy eddig is a többire.
Ha érzed az 'erőt', akkor most kezdd el hirdetni az 'igét'; nemsoká itt az őszi szünet. Biztos többen összejönnénk, mint Zsákán (az bizony messze volt). Szerintem "Nagyfalu"-ból is többen elmennének.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |