Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ők nem hallgatják a zenét. Hallatják és közben a napszemüveg rejtekéből lesik, hogy ki hallja.
És innentől honnan tudjuk, hogy mihez szóljunk hozzá, azaz mikor téves gondolkodás, vagy mikor hülyítik az embert.
Tényleg olvasd el.
Érdekes kutatás. Rövid, pár sor.
Megfogadom ajánlásod, holnap megyek orvoshoz. De szerintem már nem gyógyítható, így maradok. Üsse kő.
Szarkazmusról szólt benne pár bekezdés. Hogyan lehet szelektálni.
Ha aztmondom, megvettem a fehérházat, nemkell elhinni. Sőt az autóban bömbölő zenét sem. Roninnak rossz az autója. Biológiai kutatóintézetben dolgozik. Nemhallgat hangsan zenét. Énmeg ingázok autóval ide-oda. Bármost nem.. NIncs most motor az ingázógépben.. Nemkell komolyanvenni. Csak haraptok, mint egy kobra... : ) Aztveszel komolyan amit szeretnél. És arra válaszolsz úgy, ahogy szeretnél. Ez nemegy tábor. Tele néppel. Simpi sem ígygondolta szerintem. Norberto, a kettest blokkónám.. hűűű A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2015
Bővebben: Link
Itt kezdődött a téma. Ebből tudnom kell, hogy mégsem bömbölteti? Nem a fehér ház vásárlását hittem el. Erre nem fog orvos gyógyszert adni nekem. A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2015
Itt az első hozzászólás.
Csak gondolom mindenki átsiklott felette, hogy nem az ő autójában szól.. Hátpersze, hogy élvezet a hullámon lovagolni.. Ez nemkérdés.. Egy betű, nemsok. Nem elírás. Nemkell kijavítani.. A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2015
Tudok egy jó videót de francbúkos és a mérete 4,3 mega. Hogy tegyem ide? Annyi a lényeg hogy félreérthető a videó tartalom de aztán jóra jön ki.
Kedves lányom!
Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk. A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe. Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél. Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkás hordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt.Szegény embert 3 napig hamvasztották. Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik. Csókol szerető anyád Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
Irónia. Hát ez érdekes dolog. Ha valakik szemtől szembe beszélgetnek a valós életben akkor alkalmaznak arcmimikát, így könnyen kivehető az, hogy mit mondunk ironikusan. De itt a fórumon nincs mimika, nincs hangsúly. Pont ezért nehéz ironikusan beszélni a fórumokon. Te leírod és neked egyértelmű az, hogy mit értettél ironikusan, de a másik aki olvassa nem biztos, hogy kiérzi belőle az iróniát. Ha ideges, mert rossz napja volt a munkahelyén akkor hamarább veszi kötekedésnek azt amit lehet nem is annak szántak. A különböző életritmus, szemléletmód ugyan azon szó olvasása közben teljesen más érzéseket, reakciókat válthat ki az emberekből. Tudom magamról, hogy ha idegesen ülök le a fórum elé, mert felhúzták az agyamat az iskolában, vagy csak szimplán rossz napom volt akkor félreértelmezek mondatokat. Hamar bántásnak, kötekedésnek veszem a baráti tanácsot is. Másnap amikor tiszta fejjel, higgadtan olvasom ugyan azt a hozzászólást rájövök, hogy milyen hülye is voltam tegnap, nem akart ő engem megbántani, csak kicsit ironikusan sorolta fel a hibákat. És én nem éreztem ki belőle az iróniát, mert más volt a hangulatom.
Imádok szöveget értelmezni, szeretem a jó dalokat, azokat amiknek értelmes, az életről szóló szövegeik vannak. Sokszor rájövök, hogy teljesen más értelme van a szövegnek, nem is az amit addig én addig gondoltam. Vannak olyan szöveget, amit teljesen máshogy értelmez az ember akkor amikor épp nyugodt, amikor ideges, vagy amikor melankolikus, elmélázó hangulatban van. A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2015
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg, hogy a Toyota hűtővíz hőmérséklet érzékelői milyen ellenállás értéken mozognak? Elég lenne a hideg-meleg ellenállása is.
Amúgy meg az alacsony hang frekvencia nagy teljesítményen károsítja a csontokat, meg minden mást.
Valahogy hunyorítva úgy mint anno a Hoffer traktor. Idézet: „Valahogy hunyorítva úgy mint anno a Hoffer traktor” Még a nevét se tudod rendesen? Azt a kutya meg a mája... HSCS -> Hofherr-Schrantz-Clayton-Shuttleworth. Irány Mezőkövesd, vagy Bokor... A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2015
Vörös csillag traktorgyár.
Vajon a Lacházaiak mit mondanak e helyett hogy "Akkora hazugság mint ide Lacháza" ?
Á Zetorunk van, honnan tudhatnám..:d Amúgy tudtam csak nem sejtettem hogy kell bele egy h-betű is
A múzeumfaluban anno ráültem, de már vagy 30 éve tuti hogy nem volt indítva, de a váltó az nem állt be.
Ez tájegységenként változik
Hallottam már: Mint ide Kistarcsa, Mátészalka, Pécs, A Hajdúság, Alpokalja. Csak egy pár ami hirtelen eszembejutott
Szilasi osztálytársam Bogyát szokja emlegetni.
(Mind a kettő falu itt tőlem nem messze (40-50km kb.).) A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2015
Nem akarok dicsekedni de itt ahol be szoktam segíteni van 2db ue-28 meg egy d4k(a) 4 hengeres meg 7 db Mtz és egy db Holder Ma krumplit szedtünk a 28-assal
Ez nálam is így van, csak a pakolok szelet a duplája.
Remélem nem szegek szabályt.
Valaki tud Autodata letöltési linket?
Mint amikor unokaöcsém szobáját az anyja takarította: tegnap még itt volt.
Én az alkatrészekkel vagyok így, kiveszem őket a fiókból, beforrasztás céljából, de elsőre soha nem azt találom meg amely következne a sorba. Csak 2 perc múlva találom meg. Ennél már csak az a rosszabb , amikor véletlen kiesik a csipeszből vagy a kezemből, és leesik a padlóra.Na akkor 10 percig is keresem.
10 percig? Én már nem is keresem. Sohasem kerül elő, pedig padlószőnyeg van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |