Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Sikerült egy pár régi dolgot vásárolnom!
![]()
Valakinek ígértem valami? Most szóljon, hátha megtalálom (1 óra múlva megy a vonatom).
Ha valakinek lenne Hajdú, kerek centrifugához gumilába alulra (2 db), és belülre a dobhoz 1 db. lengéscsillapító, azt megköszönöm, ha hoz a börzére.
Tőlem csak centrifugával együtt kapsz
![]() Tőlem kell valami, valakinek?
Elég összevisszára sikerült most a börze, nem?
Tömeg nem volt, de az udvaron sem sokan. Sajnos kulikov antenna nem volt, de hangszórót kaptam (persze megvettem mind a kettőt, pedig csak egy kellett
![]()
Idén 19-én lesz utoljára börze, akinek kell (ígértem neki), az most jöjjön el érte. Úgymint: jelzőlámpa foglalat (kis, kerek burás), PAKO kapcsoló (bakelit, forgó), potméter forgató gomb (alátéttel).
Leginkább a nagyteremben a bejárattal szemben, hátulról a második asztal.
Valamint a szokott helyén: BP. IX. ker. Albert Flórián (leánykori nevén: Gyáli út) út, és Zombori utca sarok, Puskás Tivadar Technikum.
![]()
Tőlem valakinek kérése? Idén utolsó (ingyenes) alkalom
![]()
Van régi bakelit guman táblád esetleg?
Mivel nekem szombaton délelőtt suli, így ez kimaradós részemről. Jó szórakozást mindenkinek!
Az nem bakelit, nekem van egy ~200-as kéznél, vigyem a börzére.
Én havertól kaptam egy csomó foglalatot, diódát, alkatrészeket, csatlakozókat. Azt se tudom mit kezdjek velük.
Megköszönném, remélem kijutok.
Főleg mert a 3-as erősítő építéséhez a panelterv félkész. Utána jön minden más de most elcsúsztam a költség kerettel.
Mekkora kell? Csak kicsi és használt van.
Nem kell túl nagy. 18,5*24,5 vagy az eggyel kisebb.
Viszem az enyémet is (használt), azt' válogathatsz.
Előre is köszönöm.
Amit én tudok vinni, az 114*114*42 mm. Egy 3 fázisú "piskóta" aljzat van rajta (ennek megfelelő lyukakkal). Ha kell, akkor azt is odaadom.
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül alkatrésze mini vidi TV-hez? Konkrétabban a VTTV 2203-010 sokszorozót keresem, illetve esetleg a hozzá való kis fehér tömb sorkimenőt. A sokszorozó hiányában 10kV körüli diódák is segítenének a dologban, mert kiöntöm akkor magam a sokszorozót. Eredetiben azt hiszem 3db BY187-es volt benne 1x 420pF-al, egyszer 470pF-al áthidalva. Ehhez kellene igazából: TUV-171 Sebi mondta, hogy valószínűleg a sokszorozó rossz benne. Ma bekapcsoltam és adott életjelet, de sercegett és csak kis ideig volt jó (bekapcsolásra adott összeugró képet). De most se kép se hang (persze hangvégfok soha nem is volt benne... ![]()
Köszönöm Valaki Zoli!
Azt is tudod esetleg, hogy mettől meddig szokott tartani? |
Bejelentkezés
Hirdetés |