Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm szépen. ..
Most el is viharzok es beszerzek egy parat. Ha megsem jo, azt ugyis olvasom kesobb.. Nem akkora tetel.. Halas koszonet.
Na..
Megvettem. Elvileg. De 138-at adott a feleszu.. Ha emlekeim nem csalnak, ez mar tökéletesen nem jo helyette. Mivel mas ertekeket mertem. De nem emlekszem. Meg akart gyozni, hogy ugyanaz.de ha ti bolintanatok ra, megkoszonnem. Szóval. . Onagysaga jo lenne e a bt131.. alias zo109 helyett..? Köszönöm előre is.
Sziasztok! Bosh Grand Prix márkájú mosógépem van és nem mos egyik fokozaton sem egyedül 20 perces programban.. mi lehet a probléma? segítsetek, előre is köszönöm!
Ez így kevés hogy nem mos pontosan mit csinál?
Hát nem egy 100%-os helyettesítő tipus.
![]() Már csak azért is mert ez 12 Amperes szemben a 131-es 1 Amperével. A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2015
Sziasztok!
Segítséget kérek AWT2205 mosógépem miatt. Minden indításkor csak a szivattyú indul egy darabig aztán semmi. Szerintetek mi lehet a hiba,
koszonom szepen. En is erre godoltm. Marmint, hogy nem jo helyettesito.
Az indokot, nem tudtam volna megmondani.. ![]()
Szia dika
A futobetetet nezd meg. a 20 perces elvileg oblites, vagy hidegvizes.
Sziasztok!
![]() ![]()
Szia!
![]()
Szia!
Ez idáig jó volt a fűtőbetét, mind ohmikusan mind pedig testzárlatra vizsgálva, ezt elfelejtettem írni az első hsz-ben. Ha megjön a szintszabályzó, akkor újra kimegyek a géphez és akkor újból ránézek.
Rendben nem tuti,hogy az a baja,de egy próbát megér.
Olvasgatva a hozzászólásokat, mindig kaján vigyor ül ki az arcomra miközben az 1979-es Minimatom a mai napig teszi a dolgát. Eddig egyszer cseréltem a szivattyút és 4 érintkezőt cseréltem a programkapcsolón.
Csatlakozni tudok bár nem kárörvendően,gondolom Te sem
![]() ![]()
Anno mas volt a piacgazdasag.
ma epp ezert csinaljak hitvany minosegre oket. Fogyasztoi tarsadalom vagyunk. Sajnos ez igy van a zoknitol kezdve az autokig..
Sziasztok!
![]()
Az orczyban biztos kapsz hozzá,ha nincs gyerek akkor addig kösd ki.
Orczyéknál nincs beszéltem velük mert ez ugye nem mai darab az a baj,hogy a gazdija kifeszegette és eltörte a pozicionálóját ami a palástban tartja.Így nem igazán áll meg az ajtó sem rendesen
![]()
Ennek van nyitófüle vagy gombra nyílik?
Elindítom a gépet 60 fokon, megy 2-3 percig és utánna leáll és villog 01-es számmal!! Bármilyen programot inditok el ezt csinálja , és már nem veszi be az öblítőt sem! segítsetek létszi..
Lényegesen egyszerűbbnek tűnne a kérdés, ha tudnánk milyen gépről van szó
![]()
Bosh Grand Prix márkájú mosógépről van szó, amit le is írtam már egyszer
![]()
Igen, lehet, hogy leírtad
![]() ![]()
Szép estét!
Segítséget kérek a awt 2200 mosógépem hiba behatárolásához. Következő a hiba jelenség: a szivattyún kívül semmi nem megy. Bekapcsoláskor nem reagál semmire a gép csak egy idő múlva a szivattyú elindul 10-15 mp- ig aztán semmi. A főmotor nem kefe hibás, tekercs nem tűnik szakadtnak. Öt kivezetése van a motornak. Első kettő a fordulatszám érzékelőé a következő kettő a keféké majd utolsó kettő állórészé ( 2,8 M ohm).A fűtő betét 25,6 ohm.vízszint szabályzó működik. Esetleges segítséget előre is köszönöm.
Lehet hogy leírtad csak nem használod a válasz gombot...Így meg honnan tudnánk hogy miről lenne szó.Vagy szénkefe vagy fűtésgond szerintem.
Szénkefe csere volt... működött idáig semmi gond nem volt vele... megpróbálom majd akkor a fűtésnél, hátha az lesz.. Köszi
Akkor valami perifériás gondja van.mindent nézz át.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |