Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Keresek egy listát az 50 órás közösségi szolgálat fogadó intézményekről, de úgy látszik hogy ugyan kötelező beregisztrálni, de a beregisztráltakat nem teszik közzé. Sokat turkáltam már ez ügyben, de most a Google nem akar segíteni...
Úgy látszik átmegyünk asztalosba...
![]() Mondjuk annak fizetek egy sört a következő találkozón, aki ráhibáz ennek a "lapraszerelt" eszköznek a funkciójára ![]() Annyit segítek, hogy a nejem hosszasan röhögött, amikor megmutattam készen, összerakva. A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2015
Pont erre gondoltam, de ahhoz gyenge az anyag.
Olyan alacsonyan nagyon rossz a levegő, ellenjavallt.
Majd karácsony környékén szóba hozom a témát, hogy hova lesz érdemes menni. Vagy milyen programok lesznek. A lényeg hogy itt Szolnok megyébe várok majd javaslatokat mert egy lány barátommal mennék valahova. Én is otthon ülős vagyok ilyenkor, ő inkább átalussza, de az idén ez másképp lesz mert lesz társaságom. Talán asszony is lesz addigra de majd még elválik.
Ha mindenki így közlekedne, akkor nem lenne az.
Vagy repülnénk mint a Dragon ball-ba. Akkor a tömegközlekedésnek annyi lenne.
A nagyhasúak kizárva, felhasalnának. Vagy nagy kerék.
Azok mehetnek tengerre katamaránnak, vagy levegőbe-tengerre amfíbiának.
Szerfelett érdekes egy szerkezet ez.
![]() Nem tudod (tudja valaki), hogy a szélkakasok mióta létezhetnek a kémények tetején?
És széltyúkok miért nincsenek. Miért csak a kakasokat fagyasztják télen ott fent.
Mert a tyúkoknak nem lóg semmi ami fagyjon, csak a kakasoknak, (hamár kicsi, legyen hideg jeligére.)
![]()
Lassan lehet vele a pirítóst citerázni.
![]()
Reggel meglepődve tapasztaltam, hogy már most jegesek az autó üvegei. Egy jégkaparóval hamar túlléptem a problémán. Majd egy bögre forró kávéval megkezdem a reggeli szeánszot. Behuppanok a gép elé. HE bekapcsol. Lestem mint a lukinyúl. Egy hópihe és egy felkiáltójel a nevem mellett. Nahát , hogy milyen figyelmes a kedvenc oldalam. Figyelmeztet, hogy ideje a téli gumikat felrakatni.
![]() ![]()
Remek szerkezet. Nálunk is kicsit megrogyott a szárító a ruhák súlya alatt. Néztem és a MacGyver a TV-ben. Gyorsan előkaptam egy villáskulcsot. Gyorskötözővel odahúztam. Remekül tartott is. Egy hátránya volt. Pont a 10-13-as villáskulcsomat kötöztem oda amit a legtöbbet használok.
![]()
Ha radioaktivitásról van szó, néhányan rádióaktivitás-nak hívják. Egyesek szerint helytelen. Az igaz, hogy a sugárfertőzés nem helyes kifejezés, helyette sugárszennyezést kell használni. De mi a helyzet a rádióaktivitással?
Sugárbetegség a pontos megnevezés, igaz az nem egyenlő a sugárszennyezettséggel.
Csak kíváncsi vagyok, hogy a rádióaktivitás kifejezés helyes-e.
![]()
Ezt már egyszer megtárgyaltuk: Bővebben: Link
Az miért van, hogy ahogy egyre idősebb leszek, egyre gyorsabban telik az idő (illetve úgy érzékelem..).
Jó, valójában tudom, ez igazából költői kérdés volt, de vevő vagyok az agymenésekre ![]()
Volna egy elméletem. Biztos ismered azt az érzést, amikor egy filmben egy jelenet túl hosszúnak tűnik és alig várod a végét. Viszont, ha már másodjára, vagy sokadjára nézed meg ugyanazt a fimet, már nem tűnik olyan hosszúnak. A mindennapokban is lehet erre példát találni és itt jön a lényeg, mivel "öreg" vagy már nem látsz újat. Gyerekként minden nap tanul az ember valami újat, de idős fejjel, már minden rutinszerű. Ha először cserélsz kereket az autón sokkal lassabban megy, mint a negyedik defektnél amikor már rutinból csinálod. Már rutinszerűen éled (talán unod) az életet, ezért megy ilyen gyorsan.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |