Fórum témák
» Több friss téma |
Egy épület pinceszintjén kellene mobiltelefonokat használni. Sajnos normál estben nincs stabil vétel.
Tud-e valaki elfogadható megoldást. Minden segítséget előre is köszönök. ![]() ![]() ![]()
Szia4
meg kell nézni a térerő térképeket-----legyen beltéri lefedettség....ha nincs akkor régi telefon PL: nokia 2110 külső autó antennával... ha ez sem megy akkor kérvényt a szolgálttaónak tegyen be még 1 tornyot /kb....200 előfizető /
Szaisztok!
Van egy régi Ericsson t28s tipusú telefonom. (tudom hogy elég régi) Házilag hogy tudnék hozzá valami használható antennát készíteni, mert a gyárival alig van térerő?
Beltéri GSM repeatereket kell felrakni. A nagy fémszerkezetes áruházakban is így oldják meg az egyenletes GSM lefedést az áruházban. Nem occsó....
![]()
Szerezz egy régi autós kihangosítót és tedd bele. Azokhoz általában csatlakozik valamiféle nagyobb antenna, amit ki lehet tenni az ablakba, stb.
Ez a kütyü tényleg király ! Nem gondoltam volna....és pláne ennyiért.
Sajnos korán örültem, már nem forgalmazzák, mert a hírközlési felügyelet betiltotta.
Ha valaki tud segítsen. ![]() ![]() ![]()
Egyik barátom a solti adónál dolgozik. Mivel ólom lemezzel vannaka falak burkolva nincs térerő.Ő egy passzív repeatert készített.Szerintem a legegyszerübben hosszu kábel, és 2 gyári antenna a végére, ő kiszámolta az antenna méretét és ő csinálta.Mivel neked pincébe kell, ajánlatos nem a tetőre felvezetni, hanem csak egy ablakon kirakni a másik antennát ami a legközelebb van, a kábel vesztesége miatt törekedni a rövidségre.Megnézni melyik legközelebbi ablaknál, felszín van az adó torony felé.
Üdv.
Látom nem nagyon haladunk ezzel a problémával. Pedig nekem is szükségem lenne valami erősítőfélére. Kezdem úgy érezni magam, mint valami atombunkerben. Sokszor van úgy, hogy éppen telefonálás közben vagy amikor megnyomom a hívó gombot megy el a térerő.
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy két napja cseréltettem komplett házat K750i-n.Minden tökéletes volt "azt hittem" Mivel vidéki vagyok ezért a legközelebbi városba mentem cseréltetni 30 perc alatt meg is csinálták.Mire haza értem elment a térerő ezeket írta ki :"nincs hálózat,csak segélyhívás".Vissza vittem ott meg max.-on volt a térerő.Elmondtam,hogy mi a gond a telefonnal,erre azt mondták vissza kell rakni a régi házat.Valaki tudja,hogy mi lehet a probléma? |
Bejelentkezés
Hirdetés |